Prijzen en erkenning

Als toonaangevend e-commerceplatform heeft BigCommerce erkenning gekregen voor zijn krachtige prestaties, snelle groei, unieke bedrijfscultuur en inzet voor de gemeenschap. Hier volgt een greep uit de prijzen die we hebben ontvangen.

Beste platform voor grote bedrijven - B2C

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van e-commerceplatforms voor B2C.

Custom Card Thumbnail Logo Forrester
Forrester

Bij de recentste beoordeling van e-commerceplatforms voor B2C door een onafhankelijk onderzoeksbureau kwam BigCommerce als 'Sterke presteerder' uit de bus.

Custom Card Thumbnail Logo Gartner
Gartner

BigCommerce werd benoemd tot 'Uitdager' in het Gartner Magic Quadrant voor e-commerceplatforms van 2020.

Custom Card Thumbnail Logo Gartner Customers Choice
Gartner Customers' Choice

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice-onderscheidingen geven erkenning aan aanbieders en producten die hoog worden gewaardeerd door klanten.

Beste platform voor grote bedrijven - B2B

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van e-commerceplatforms voor B2B.

Custom Card Thumbnail Logo Forrester
Forrester

Bij de recentste beoordeling van e-commerceplatforms voor B2B door een onafhankelijk onderzoeksbureau kwam BigCommerce als 'Sterke presteerder' uit de bus.

Custom Card Thumbnail Logo Paradigm B2B
Paradigm

Paradigm B2B erkent BigCommerce voor zijn uitzonderlijke partnerecosysteem en totale eigendomskosten.

Beste platform voor grote bedrijven - Headless

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van IDC uit 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van headless e-commerceplatforms.

Beste mkb-platform

Custom Card Thumbnail Logo G2
G2

G2 Crowd heeft BigCommerce benoemd tot een van de beste e-commerceplatforms voor eigenaren van kleine bedrijven. Hiervoor werd gebruikgemaakt van beoordelingen van de gebruikersgemeenschap en werd het gebruiksgemak en de kwaliteit van de ondersteuning beoordeeld.

Custom Card Thumbnail Logo Trustradius Top Rated 2021
TrustRadius

BigCommerce werd door TrustRadius verkozen tot een van de beste e-commerce platforms vanwege de uitstekende klanttevredenheidsscores. Dit oordeel is uitsluitend gebaseerd op beoordelingen van winkeliers die met ons samenwerken.

Custom Card Thumbnail Logo Experts Choice 2019 Award
Expert's Choice

Het team van FinancesOnline kent de Expert's Choice Award toe aan producten die uitzonderlijk goede kwaliteit leveren als het gaat om het vervullen van de huidige behoeften op de B2B- en SaaS-markt. Bedrijven die deze prijs winnen, bieden hun klanten krachtige en efficiënte oplossingen.

Custom Card Thumbnail Logo Card Rates
CardRates.com

Van CardRates.com heeft BigCommerce de Editor's Retail Choice-award voor schaalbare e-commercesoftware gekregen omdat wij de winkeliers die met ons samenwerken, de mogelijkheid geven om hun omzet te verhogen en een uitstekende winkelervaring te bieden.

Custom Card Thumbnail Logo Ecommerce Ceo
Ecommerce CEO

Beste werkgever

Custom Card Thumbnail Logo Built In 2020 Best Places To Work Austin
Built In Austin - Best Places to Work

BigCommerce heeft het tot de Best Places to Work-lijst van Built In Austin weten te schoppen. Deze lijst is samengesteld op basis van gegevens over de beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden voor werknemers.

Custom Card Thumbnail Logo Best And Brightest Companies To Work For 2020
Best and Brightest Companies to Work For

Voor het vijfde jaar op rij is BigCommerce verkozen tot een van de Best and Brightest Companies to Work For (beste en slimste bedrijven om voor te werken) in de San Francisco Bay Area.

Custom Card Thumbnail Logo Great Place To Work 2020
Great Place to Work

BigCommerce is aangemerkt als een van de beste werkgevers van Australië in 2020. Deze lijst is door Great Place to Work Australia samengesteld op basis van een van de meest uitgebreide beoordelingen ter wereld voor de cultuur binnen bedrijven.

Custom Card Thumbnail Logo 2019 Best Places To Work
Beste werkgever

BigCommerce staat al meer dan 7 jaar in de lijst van beste werkgevers van Austin, van Austin Business Journal.

Custom Card Thumbnail Logo Hrd Employer Of Choice 2019
Employer of Choice

Voor het tweede jaar op rij heeft BigCommerce een Employer of Choice-award ontvangen van HRD Australia. Dit heeft met name te maken met onze inzet voor loopbaanontwikkeling.

Custom Card Thumbnail Logo Top Work Places 2020
Top Workplaces

In 2020 is BigCommerce door de Austin American-Statesman verkozen tot Top Workplace, en dat al voor het negende jaar op rij!