BigCommerce benoemd tot 'Challenger' in het Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce-rapport van 2022

Voor het derde jaar op rij is BigCommerce in dit rapport benoemd tot 'Challenger' vanwege onze allesomvattende visie die we goed ten uitvoer weten te brengen.

Gratis rapport downloaden
Collage gartner magic quadrant rapport algemeen

Een must-read voor besluitvormers in e-commerce

BigCommerce zet zich altijd in om de grenzen van e-commerce te verleggen. We geloven dat we met een plaatsing in het Challenger-kwadrant hebben bewezen dat we onze handelaren voorzien van het modernste e-commerceplatform voor grote bedrijven.

Met een architectuur op basis van composable commerce, kwalitatieve ondersteuning door een betrouwbaar team van e-commerce-experts, B2B- en B2C-verkoop op één platform en een robuust ecosysteem van partners, bieden we grote merken de flexibiliteit en expertise die ze nodig hebben om de concurrentie voorbij te streven.

Download je gratis exemplaar van het Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce-rapport van 2022

Vul dit formulier in en ontvang het rapport rechtstreeks in je inbox.

DISCLAIMER:

Gartner, "Magic Quadrant for Digital Commerce", Jason Daigler, Yanna Dharmasthira, Sandy Shen, Penny Gillespie, Mike Lowndes, Aditya Vasudevan, augustus 2022

Gartner en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of aangesloten ondernemingen in de VS en andere landen, en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner ondersteunt de leveranciers, producten en services die in de onderzoekspublicaties worden vermeld niet en adviseert technologiegebruikers niet om alleen te kiezen voor de leveranciers met de hoogste beoordeling of een andere aanduiding. De publicaties bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en deze meningen moeten niet worden opgevat als beweringen of feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doeleinde.