Welkom bij de on demand Ecommerce 360 B2B Summit

Sluit je aan bij onze experts in B2B-commerce en verdiep je in alles wat met B2B te maken heeft! Van ontwerp tot PIM en van marketing tot zoeken: wij informeren je erover. Met onze hulp wordt je bedrijf toekomstbestendig en voldoe je aan de hoge verwachtingen van de moderne B2B-koper.

De toekomst van B2B-commerce: headless, flexibel en klaar voor groei

MET JIM HERBERT

In dit webinar wendt de VP EMEA van BigCommerce zijn uitgebreide e-commerce-expertise aan om dieper in te gaan op hoe B2B-bedrijven flexibel en klaar om bij te sturen kunnen zijn als het retaillandschap verandert.

Ontwerp en klantervaring in B2B-commerce

MET REDMER DE VRIES

Ontdek hoe je ongelooflijke groei kunt realiseren met best practices op het gebied van ontwerp en klantervaring voor B2B-verkoop. Het leadership team van Thesio deelt ervaringen uit de praktijk en handige inzichten.

Productinformatiemanagement voor B2B stroomlijnen

MET TONY A. MAJIDI

Akeneo nam het voortouw om de B2B-verkoopervaring te verbeteren door consistent accurate productinformatie van hoge kwaliteit te bieden aan B2B-klanten.

Best practices voor succesvolle B2B-performancemarketing

MET MIEKE GERTSEN-ZINNEMERS

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten, meer leads binnenhalen voor sales of meer omzet genereren via je webshop? In deze video neemt De Nieuwe Zaak je mee in hoe je actief kunt sturen op het realiseren van je businesscase en hoe je de volgende stap kunt zetten op het vlak van digital marketing.

De nieuwe B2B-klanten: wat ze zoeken en hoe je dit kunt bieden

MET TJEERD BRENNINKMEIJER

Ontdek met de EVP EMEA van Bloomreach hoe je bedrijf nieuwe technologieën kan omarmen om de nieuwe B2B-klant te bereiken waar deze zich bevindt: online.

Werken aan de toekomst van B2B-commerce met B2B Edition en BundleB2B

MET FIONA NORTON EN ALEC BERKLEY

Bij het beoordelen van het succes van hun e-commerceplatform zetten B2B-verkopers snelheid, schaalbaarheid en connectiviteit bovenaan de lijst. Fiona en Alec praten over deze belangrijkste probleemgebieden en de tools die de beste oplossingen bieden.