Webinar over globalisering

Op aanvraag kijken

Haal meer uit je internationale e-commerceactiviteiten in 2022.

Neem deel aan ons panel en bespreek inzichten, voorspellingen en trends met experts uit de branche. We gaan in op belangrijke kwesties als verzending, betaling, belasting en de klantervaring om je te ondersteunen bij je internationale groei in 2022.

Kijk Nu
International collage globalisation webinar man with tablet generic

Maak kennis met de panelleden

Jeroen van Meel

Country & Sales Lead Benelux bij BigCommerce

Jeroen staat aan het hoofd van het fantastische BigCommerce-verkoopteam voor de markten van Nederland, België en Luxemburg. Hij helpt verkopers graag om groei te realiseren en heeft verstand van de uitdagingen en behoeften van verkopers in dit nieuwe tijdperk van e-commerce.

Headshot Jeroen van Meel

Portretfoto Ties Luijendijk

Ties Luijendijk

Head of Consulting bij RB2

Ties heeft ervaring als Technical Business Analyst, Information Analyst, Business Consultant, Business Developer en Project Manager. Hij heeft in deze rollen gewerkt aan de ontwikkeling van bedrijven door softwareoplossingen te implementeren in samenwerking met belanghebbenden in bedrijven, technische medewerkers en ontwikkelteams, met name in wendbare, snel veranderende omgevingen.


Floris Jochemsen

Head of Sales Benelux bij Adyen

Floris is Head of Sales bij Adyen, het betaalplatform dat de voorkeur heeft van veel toonaangevende bedrijven wereldwijd. Het platform biedt een moderne end-to-end-infrastructuur met een rechtstreekse verbinding met Visa, Mastercard en de betaalmethoden die consumenten van over de hele wereld gebruiken.

Portretfoto Floris Jochemsenk

Portretfoto Tjeerd Brenninkmeijer

Tjeerd Brenninkmeijer

Executive Vice President EMEA bij Bloomreach

Tjeerd, medeoprichter van Bloomreach, zet zich graag in voor merken, verkopers en B2B-bedrijven die hun online omzet willen vergroten en tegelijkertijd al hun klanten, waar ook ter wereld, de beste, gepersonaliseerde ervaring willen bieden.

Bruikbare inzichten voor internationale groei

We zijn trots op het sterke partnernetwerk van BigCommerce. Onze partners zetten zich net als wij in voor het succes van verkopers. We hebben onze krachten gebundeld om je de beste begeleiding en inzichten in de branche te bieden.

Het panel bespreekt enkele belangrijke onderwerpen:

  • Hoe op abonnementen gebaseerde commerce de manier van zakendoen verandert in 2022
  • De cruciale rol van betalingstechnologie bij internationale groei
  • Tips om voor je fysieke winkel ook een online winkel te maken, en om personalisatie en klantloyaliteit te stimuleren

Reserveer vandaag nog een plek