Caron's Beach House gaat in zee met BigCommerce

Hoe BigCommerce en vertrouwde partner Visa een probleemloze betaalervaring creëren voor dit mariene merk

Carons Hero 3577 Final

15%

toename van inkomsten

21%

meer websiteverkeer

24%

toename van bestellingen

Het succesverhaal van Caron's Beach House

De website van Caron's Beach House, gelanceerd in 2010, is gemaakt om iedereen via woonaccessoires thuis van de zee te laten genieten - waar dan ook.

Caron's Beach House creëert een unieke lifestyle-ervaring en biedt oplossingen voor kust- en nautische woningdecoratie voor kustklanten die genieten van het leven aan de kust - van de oostkust tot de westkust en daarbuiten. 

Een robuust platform voor een groeiend e-commercebedrijf

Zoals verteld aan BigCommerce door Caron White, directeur en eigenaar, caronsbeachhouse.com

We hebben onze eerste e-commercewebsite gelanceerd op het ProStores-platform van eBay. Dat was voor ons best gemakkelijk te beheren toen we ons aanbod van woondecoratie langzaamaan begonnen uit te breiden.

We hadden te veel voorraad en wilden meer functies, dus zijn we toen overgestapt op Magento Go, wat een soort miniversie van Magento was. Maar dit was complex en bovendien trok Magento de stekker uit dit platform.

Toen richtten we onze blik op Shopify als een optie voor winkelmigratie. Shopify bood op dat moment geen goede manier om producten te organiseren of de voorraad bij te houden. We konden ook geen eigen SSL-certificaat krijgen om op onze afrekenpagina het label 'Beveiligd' te kunnen vermelden, wat ons zorgen baarde en onze klanten ongetwijfeld ook zorgen zou baren.

Met BigCommerce konden we door gebruik te maken van apps zoals e-ProductPlug, de categorieën en subcategorieën ordenen, producten configureren en onze voorraad bijhouden. Al deze dingen waren cruciaal voor de groei van ons bedrijf en de uitbreiding van ons productaanbod.

"Ik denk dat het toevoegen van de Visa Checkout-oplossing ons bedrijf betrouwbaarder heeft gemaakt. Daardoor kunnen klanten bij ons met een gerust hart snel en eenvoudig online winkelen."

Caron White Eigenaar en president, caronsbeachhouse.com

Carons Quote 3577 Final

Visa Checkout om moeiteloos af te rekenen

Zoals verteld aan BigCommerce door Caron White, directeur en eigenaar, caronsbeachhouse.com

Ik heb elke gelegenheid aangegrepen om een digitale betaaloplossing te installeren waardoor klanten op mobiele apparaten sneller en makkelijker kunnen afrekenen. Visa Checkout biedt onze klanten een manier om vol vertrouwen op onze e-commercewebsite te betalen: als ze bij Visa Checkout zijn aangemeld, hoeven ze alleen maar een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

We hebben Visa Checkout op 1 november 2017 geactiveerd en vervolgens hadden we onze beste verkoopresultaten voor de maand november sinds we in 2010 onze deuren hebben geopend. Het gebruik van Visa Checkout heeft het afrekenen via mobiel zoveel makkelijker gemaakt. Onze mobiele conversies zijn zeker verbeterd: voor de eerste zes maanden van 2017 waren mobiele apparaten goed voor ongeveer 30% van de voltooide betalingen. Inmiddels ligt het aantal mobiele betalingen boven de 50%. Hierdoor vraag ik me echt af hoeveel verkopen we zijn misgelopen voordat we Visa Checkout hebben geïnstalleerd.

Ik heb het gevoel dat de toevoeging van de Visa Checkout-oplossing ons bedrijf geloofwaardiger maakt, waardoor we de bezorgdheid van klanten over snel en gemakkelijk online winkelen weg hebben kunnen nemen. Ik vind het vooral leuk dat de Visa Checkout-knop als een van de eerste opties bij het afrekenen verschijnt.

Aanbevelingen voor nieuwe winkeliers

Zoals verteld aan BigCommerce door Caron White, directeur en eigenaar, caronsbeachhouse.com

Wie een e-commercewinkel heeft, moet op dezelfde manier over die webshop denken als over een fysieke winkel. Behandel elke klant alsof die de winkel zomaar toevallig is binnengelopen en begrijp dat hij of zij niet gewoon rondkijkt, maar ook op zoek is naar een uitzonderlijke klantenservice, kwaliteit en een nauwkeurige voorraad. Ze zijn op zoek naar een reden om bij jou te kopen.

Je website en blog moeten aansluiten bij je bedrijf en visie. Al je social media moeten op elkaar afgestemd zijn en een consistent verhaal vertellen via alle kanalen, om klanten op elk punt van aankoop tegemoet te komen.

BigCommerce komt constant met verbeteringen en nieuwe functies op de proppen. Ik ben altijd bereid om alles uit te proberen, omdat ik wil dat ons bedrijf voortdurend groeit en zich snel aanpast aan de snel veranderende e-commercemarkt.

"BigCommerce heeft constant verbeteringen en nieuwe functies."

Caron White, directeur en eigenaar, caronsbeachhouse.com

"Visa Checkout biedt onze klanten een manier om zorgeloos te betalen in onze webshop."

Caron White, directeur en eigenaar, caronsbeachhouse.com

Meer over deze onderwerpen bekijken

Meer Succesverhalen

Read Case Studyhttps://images.ctfassets.net/wowgx05xsdrr/4kwRFEI3kf3avSle9jSnno/989f12be1fcb20df1a857c4753cfa722/Incy-Interiors-story.png

Incy Interiors

Lees het verhaal
Read Case Studyhttps://images.ctfassets.net/wowgx05xsdrr/vHcmnzGuMRN89fHn2LClz/77da184172ced7110a2785d0462cf7b5/Cuttingboard-story-image.png

CuttingBoard

Lees het verhaal
Read Case StudyCasestudy thumbnail designerie

Designerie

Lees het verhaal