Help de Oekraïners!

De Oekraïners verdedigen al sinds februari 2022 dapper hun vrijheid, maar miljoenen mensen zijn huis en haard verloren en moeten het zonder eten, drinken en medische zorg stellen. U kunt ons helpen deze mensen bij te staan met een donatie aan een van de onderstaande goede doelen. Al deze goede doelen zijn betrouwbare non-profitorganisaties die hulp verlenen aan Oekraïne. Doneren neemt minder dan een minuut in beslag.

Stockphoto people ukraine holding signs
Heart icon ukraine

Manieren om Oekraïne te ondersteunen

Razom logo blue yellow

Razom

Razom ('samen' in het Oekraïens) is een organisatie die humanitaire hulp aan het Oekraïense volk verleent en medische hulpmiddelen naar het land stuurt. Onze focus ligt op het leveren van medicijnen, ziekenhuisbenodigdheden, noodpakketten en technologieën die nodig zijn om de hulp op de plaats van bestemming te krijgen. Gemiddeld sturen we elke week meer dan 70 pallets met hulpgoederen naar Oekraïne. In de eerste maand van de oorlog hebben we meer dan 218 ton hulpgoederen verscheept.

Klantenservice
New ukraine logo

Nova Ukraine

Nova Ukraine is een geregistreerde non-profitorganisatie die humanitaire hulp aan Oekraïne biedt en in de VS en de rest van de wereld aandacht vraagt voor de toestand in Oekraïne. Dankzij uw gulle donatie kunnen we ons blijven inzetten om de mensen in Oekraïne te helpen en de democratie in het land verder te versterken.

Klantenservice
Mira action logo

Mira Action

Mira Action is een in Californië gevestigde non-profitorganisatie die ambulances, medicijnen en hulpgoederen koopt en aan Oekraïense ziekenhuizen levert. Ons team bestaat uit meer dan 20 vrijwilligers die in Californië, Polen en Oekraïne zijn gevestigd. We regelen de logistiek en onderhouden bevoorradingsroutes naar ziekenhuizen in Midden- en Oost-Oekraïne.

Klantenservice

Hebt u al een BigCommerce-winkel? Toon uw steun aan Oekraïne met een gepersonaliseerde banner voor uw website!

Download deze app