Eenvoudig e-commercebeheer voor uw bedrijf

Beheer gemakkelijk uw online bedrijf. Dankzij gebruiksklare functies hebben we het maken en beheren van uw winkel vereenvoudigd. Zo bespaart u tijd en geld terwijl u werkt aan de groei van uw bedrijf.

Klein bedrijf Collage Persoon Poseren Tablet Driehoeken Algemeen

SB Collage Productcatalogus SKU Klimtouw Blauw Algemeen Nl Rm

Beheer eenvoudig uw inventaris 

De inventaris is een belangrijke financiële investering voor uw bedrijf. BigCommerce biedt u eenvoudige, ingebouwde tools om voorraadniveaus te beheren en inzicht te krijgen in besteltrends. Houd de inventaris op orde met naadloze integratie tussen online en offline kanalen. 

Maak eenvoudig gepersonaliseerde winkelervaringen voor klanten

Met de ingebouwde functie voor klantgroepen van BigCommerce kunt u verschillende soorten klanten unieke berichten en aanbiedingen laten zien. U kunt ook klantgroepen gebruiken om een groothandelsmodel aan uw bestaande winkel toe te voegen.

SB Collage Klantengroepen Product Keuken Blauw Algemeen Nl Rm
SB Illustratie Afrekenen Betalingsgateway Blauw PayPal Stripe Adyen Nl Rm

Vereenvoudig uw betalingen en bespaar direct

In tegenstelling tot andere e-commerceplatforms brengt BigCommerce geen transactie- of betalingskosten in rekening. In plaats daarvan krijgt u keuzevrijheid: 65 geïntegreerde betalingsgateways zoals PayPal, Stripe en Adyen. Daarmee kunt u klanten de mogelijkheid bieden om te betalen met de methode van hun voorkeur, zoals bankoverschrijving, creditcard, betaalpas of digitale en mobiele portefeuilles.

Gebruik uw favoriete vervoerders en bespaar

Maak via onze gebruiksvriendelijke integraties van derden verbinding met toonaangevende verzendoplossingen zoals Sendcloud en ShipperHQ en til uw verzendbeheer naar een hoger niveau.

Ga snel van start met Page Builder

Maak een vliegende start met onze intuïtieve oplossing. Door onderdelen te slepen en neer te zetten, maakt en beheert u eenvoudig meerdere pagina's. Met Page Builder kunt u uw merk opbouwen en aanpassen zonder code te schrijven of ontwikkelaars in te zetten.

Benieuwd wat BigCommerce voor uw bedrijf kan betekenen?

UW GRATIS PROEFPERIODE BEGINNEN
Grootschalig of gevestigd bedrijf? Demo aanvragen