Eenvoudig e-commercebeheer voor uw bedrijf.

Beheer gemakkelijk uw online bedrijf. Dankzij gebruiksklare functies hebben we de installatie en het beheer van uw winkel vereenvoudigd, zodat uw bedrijf tijd en geld kan besparen terwijl het groeit.

Sb collage persoon poseren tablet driehoeken algemeen

International Sb Collage Product Catalog Sku Climbing Rope Blue Generic

Beheer eenvoudig uw inventaris. 

De inventaris is een belangrijke financiële investering voor uw bedrijf. BigCommerce biedt u eenvoudige, native tools om voorraadniveaus te beheren en inzicht te krijgen in besteltrends. Houd de inventaris op orde met naadloze integratie tussen online en offline kanalen. 

Creëer eenvoudig gepersonaliseerde winkelervaringen voor klanten.

Met de native functie voor klantgroepen van BigCommerce kunt u verschillende soorten klanten unieke berichten en aanbiedingen laten zien. U kunt ook klantgroepen gebruiken om een groothandelsmodel aan uw bestaande winkel toe te voegen.

International Sb Collage Customer Groups Product Kitchen Blue Generic
International Sb Illustration Checkout Payment Gateway Blue Generic

Vereenvoudig uw betalingen om direct te besparen.

BigCommerce brengt geen transactie- of betalingskosten in rekening zoals andere e-commerceplatforms. In plaats daarvan krijgt u keuzevrijheid: 65 geïntegreerde betalingsgateway zoals PayPal, Stripe en Adyen. Daarmee kunt u klanten de mogelijkheid bieden om te betalen met de methode van hun voorkeur, zoals bankoverschrijvingen, creditcards, betaalpassen en digitale en mobiele portefeuilles.

Gebruik uw favoriete vervoerders en bespaar.

Maak via onze gebruiksvriendelijke integraties van derden verbinding met toonaangevende verzendoplossingen zoals Sendcloud en ShipperHQ en til uw verzendbeheer naar een hoger niveau.

Ga snel van start met Page Builder.

U kunt snel van start gaan door in deze intuïtieve oplossing met slepen en neerzetten pagina's te maken en te beheren. Met Page Builder kunt u uw merk opbouwen en aanpassen zonder te code te schrijven of een beroep te doen op ontwikkelaars.

Benieuwd wat BigCommerce voor uw bedrijf kan betekenen?

UW GRATIS PROEFPERIODE BEGINNEN
Grootschalig of gevestigd bedrijf? Een demo aanvragen