Eenvoudig e-commercebeheer voor je bedrijf

Beheer gemakkelijk je online bedrijf. Dankzij gebruiksklare functies hebben we het maken en beheren van je winkel vereenvoudigd. Zo bespaar je tijd en geld terwijl je werkt aan de groei van je bedrijf.

Klein bedrijf Collage Persoon Poseren Tablet Driehoeken Algemeen
SB Collage Productcatalogus SKU Klimtouw Blauw Algemeen Nl Rm

Beheer eenvoudig je inventaris

De inventaris is een belangrijke financiële investering voor je bedrijf. BigCommerce biedt je eenvoudige, ingebouwde tools om voorraadniveaus te beheren en inzicht te krijgen in besteltrends. Houd de inventaris op orde met naadloze integratie tussen online en offline kanalen. 

Maak eenvoudig gepersonaliseerde winkelervaringen voor klanten

Met de ingebouwde functie voor klantgroepen van BigCommerce kun je verschillende soorten klanten unieke berichten en aanbiedingen laten zien. Je kunt ook klantgroepen gebruiken om een groothandelsmodel aan je bestaande winkel toe te voegen.

SB Collage Klantengroepen Product Keuken Blauw Algemeen Nl Rm
SB Illustratie Afrekenen Betalingsgateway Blauw PayPal Stripe Adyen Nl Rm

Vereenvoudig je betalingen en bespaar direct

BigCommerce brengt geen transactie- of betalingskosten in rekening zoals andere e-commerceplatforms. In plaats daarvan krijg je keuzevrijheid: 65 geïntegreerde betalingsgateways zoals PayPal, Stripe en Authorize.net plus opties voor digitale en mobiele wallets.

Gebruik je favoriete vervoerders en bespaar

Maak via onze gebruiksvriendelijke integraties van derden verbinding met toonaangevende verzendoplossingen zoals ShippingEasy, ShipStation en ShipperHQ, en til je verzendbeheer naar een hoger niveau.

Ga snel van start met Page Builder

Maak een vliegende start met onze intuïtieve oplossing. Door onderdelen te slepen en neer te zetten, maak en beheer je eenvoudig meerdere pagina's. Met Page Builder kun je je merk opbouwen en aanpassen zonder code te schrijven of ontwikkelaars in te zetten.

Benieuwd wat BigCommerce voor je bedrijf kan betekenen?

JE GRATIS PROEFPERIODE BEGINNEN
Grootschalig of gevestigd bedrijf? Demo aanvragen