Toonaangevende ondersteuning bij elke stap.

We staan voor u klaar met toonaangevende, live ondersteuning wanneer u die nodig heeft en bieden waardevol advies over e-commerce op onze communityforums. Zo doen we er alles aan om onze winkeliers te helpen het bedrijf van hun dromen op te zetten.

Internationaal klein bedrijf collage persoon ondersteuning chat algemeen

International Sb Illustration Support Customer Service Orange Generic

24/7 de beste ondersteuning in de branche. 

Geen enkel ander e-commerceplatform kan tippen aan de interne ondersteuning en services van BigCommerce. We bieden 24/7 ondersteuning via chat, e-mail en telefoon voor alle technische problemen die u eventueel ondervindt.

Snel en gemakkelijk uw winkel openen. 

Laat ons u helpen met het opzetten van uw winkel. We bieden virtuele trainingen via onze interne introductiecoaches: experts in onze producten die uw bedrijf een schat aan kennis en ervaring op het gebied van e-commerce kunnen bieden. We begeleiden u van begin tot einde om snel uw winkel op te zetten en nog sneller uw eerste verkoop te realiseren.

Internationaal Collage Dashboard Kleding Mode Analyse Persoon Algemeen
Groei door met een SEO-expert. 

Trek meer klanten aan en verhoog uw omzet met hulp van de SEO-experts van BigCommerce. Een SEO-audit door onze experts helpt u om het juiste soort verkeer voor uw bedrijf binnen te halen, terwijl u met een conversie-audit uw strategie kunt bepalen om van dat verkeer trouwe klanten te maken.

Bereid u voor op succes met onze coachingservices.

Met onze gepersonaliseerde services kunnen zowel grote als kleine bedrijven sneller een webwinkel opzetten. Dankzij handige virtuele training leren u en uw team alles wat u wilt en moet weten over online verkopen.

Benieuwd wat BigCommerce voor uw bedrijf kan betekenen?

UW GRATIS PROEFPERIODE BEGINNEN
Grootschalig of gevestigd bedrijf? Een demo aanvragen