Toonaangevende ondersteuning bij elke stap

We staan voor je klaar met toonaangevende ondersteuning wanneer je die nodig hebt en bieden waardevol advies over e-commerce op onze communityforums. Zo doen we er alles aan om onze winkeliers te helpen het bedrijf van hun dromen op te zetten.

Gratis proefperiode beginnen
Sb collage person customer service headset generic

Sb collage support 24 7 triangles generic

24/7 de beste ondersteuning in de branche

Geen enkel ander e-commerceplatform kan tippen aan de interne ondersteuning en services van BigCommerce. We bieden 24/7 ondersteuning via chat, e-mail en Amerikaanse telefoon voor alle technische problemen die je eventueel ondervindt.


Lanceer snel en gemakkelijk je winkel 

Wil je hulp bij het opzetten van je winkel? We bieden digitale trainingen via onze interne lanceringscoaches: experts in onze producten die je bedrijf een schat aan kennis en ervaring op het gebied van e-commerce kunnen bieden. We begeleiden je van begin tot einde om snel je winkel op te zetten, zodat je klaar bent voor de eerste verkoop en een succesvolle toekomst met BigCommerce.

Sb collage storefront design multi storefront product furniture generic

Meer verkeer naar je winkel

Zorg ervoor dat klanten je website makkelijk kunnen vinden met goede zoekmachineoptimalisatie (SEO). Werk samen met een van onze SEO-coaches, die gecertificeerd zijn in meerdere marketingdisciplines, aan een strategie voor meer verkeer en omzet. 

Geef je conversiepercentage een boost

Zorg ervoor dat websitebezoekers klanten worden met de hulp van een conversiecoach. Onze deskundige coaches controleren alle aspecten van je winkel en geven aanbevelingen voor het implementeren van best practices voor optimalisatie van het conversiepercentage. 

Benieuwd wat BigCommerce voor je bedrijf kan betekenen?

Gratis proefperiode beginnen

Grootschalig of gevestigd bedrijf? Vraag een demo aan.