Meer online verkeer met gebruiksvriendelijke marketingfuncties.

Met BigCommerce krijgt u toegang tot meer ingebouwde functies om klanten binnen te halen en uw omzet te laten groeien. Bereik nieuwe klanten via verschillende kanalen en laat uw merk groeien.

International Sb Illustration Analytics Person Smilling Green Generic

International Sb Illustration Seo Search Rating Device Green Generic

Kom hoger in de zoekresultaten te staan met de beste SEO.

Beland hoger in de zoekresultaten met functies die best practices op SEO-gebied toepassen, zoals zoekmachinevriendelijke thema's, HTTPS voor de hele website en automatische sitemaps. BigCommerce werkt samen met Google om te zorgen dat op al onze sites SEO volgens branchenormen wordt toegepast. U krijgt ook volledige controle over uw URL's, titeltags, headertags en metadata, zodat uw merk centraal blijft staan.

Verkopen op sociale media.

Maak het klanten gemakkelijk om producten te vinden en te kopen op socialemediaplatforms zoals Facebook en Instagram. Alle verkopen worden doorverwezen naar uw online winkel voor naadloze verwerking en voorraadbeheer.

International Sb Collage Device Social Media Product Jacket Green Generic
International Sb Collage Multi Channel Product Speaker Green Amazon Facebook Google

Meer nieuw verkeer via sociale media.

Met intuïtief sociaal winkelen van Facebook Marketplace kunnen klanten eenvoudig winkelen, waardoor uw producten onder de aandacht worden gebracht van miljoenen potentiële nieuwe kopers.

Adverteren met Google Shopping.

Laat uw producten zien in Google Shopping. Met onze integratie kunt u gemakkelijk in een enkele klik uw productgegevens synchroniseren. Gebruik dit populaire winkelkanaal zonder efficiëntie te verliezen: die integratie betekent dat u niet handmatig feeds hoeft te beheren of uw voorraad hoeft bij te werken.

Geef uw verkeer een boost met een blog op uw site.

Verbeter uw SEO-positie en bied uw klanten een ervaring die rijk is aan content met een blog, volledig ondersteund door het BigCommerce-platform.

Benieuwd wat BigCommerce voor uw bedrijf kan betekenen?

UW GRATIS PROEFPERIODE BEGINNEN
Grootschalig of gevestigd bedrijf? Een demo aanvragen