Multichannel e-commerce die conversies oplevert, waar uw klanten ook kopen

Klanten kopen op meer plaatsen dan ooit tevoren. Zorg dat uw merk op alle contactpunten in hun feeds zichtbaar is zonder extra ontwikkelwerk.

Demo aanvragen
Internationaal Illustratie Multichannel Cirkel Kleurovergang Amazon Ebay Facebook Google Shopping

Rapport consumentenonderzoek: "Omnichannel shoppen"

Nu downloaden

Uw producten op de voorgrond, ongeacht het kanaal

Dankzij ingebouwde integraties met Amazon, eBay, Facebook, Instagram, Pinterest en Google Shopping kunt u vanuit een enkel dashboard op alle belangrijke plaatsen verkopen.

Directe integratie met nieuwe kanalen

BigCommerce werkt nauw samen met Facebook, Amazon, Google, PayPal, Square en anderen om te zorgen dat onze klanten als eerste toegang hebben tot nieuwe verkoopfuncties op alle kanalen.

Synchroniseer uw inventaris en voorkom dat u meer verkoopt dan u kunt leveren

Meer verkopen dan u op voorraad heeft veroorzaakt grote vertragingen bij de levering en is funest voor de merkloyaliteit. Alle multichannel integraties zijn gebaseerd op de catalogus-API van BigCommerce. Daarmee kunt u uw inventaris van externe kanalen naar de backend synchroniseren en vervolgens naar uw ERP-systeem of tech-stack.

Voeg uw offline en online verkoop, inventaris en boekhouding samen

Handmatig gegevens over verkoopkanalen samenvoegen voor een totaaloverzicht van uw bedrijf? Dat is niet meer nodig. Met een van de verkooppuntpartners van BigCommerce kunt u de fysieke verkoop, inventaris en omzet automatisch naar de backend synchroniseren.

collage multistore frans spaans product slaapzak kelty
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Een gecentraliseerde hub voor kanaalbeheer

Koppel uw inventaris aan de online marktplaatsen, social media en POS-oplossingen van uw keuze met de Kanaalmanager van BigCommerce. Daarmee kunt u in een paar klikken een nieuw kanaal toevoegen of een bestaand kanaal koppelen.

Illustratie Staafdiagram Algemeen

Verkoop op marktplaatsen

Bied uw producten aan miljoenen kopers aan door ze op drukbezochte marktplaatsen zoals Amazon en eBay te zetten.

Illustratie Tekstballon Algemeen

Verkoop op social media

Kopers kunnen uw producten ontdekken en kopen op de populairste socialmediaplatforms ter wereld, zoals Facebook en Instagram.

Illustratie Tandwiel Algemeen

Verkoop in fysieke winkels

Houd uw inventaris automatisch up-to-date door deze te verbinden met uw verkooppuntsysteem.

Nederlands Collage Persoon Groothandel Algemeen

Til uw multichannel productvermeldingen naar een hoger niveau

Honderden technologiepartners van BigCommerce hebben gebruiksklare apps en integraties waarmee u uw multichannel productvermeldingen beter kunt organiseren, optimaliseren, adverteren en meten.

  • Synchroniseer uw inventaris voor verschillende productvermeldingen
  • Voeg automatisch pixels toe om het rendement op uitgaven bij te houden
  • Schakel orderverwerking op meerdere locaties in via een verkooppuntsysteem
  • Bied producten op nieuwe kanalen aan
BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Adviseurs van digitale bureaus aan uw zijde

Met de hulp van toonaangevende experts kunt u SEM-campagnes en betaalde campagnes op social media opzetten en uitbreiden, zodat u nieuwe verkoopkanalen snel kunt laten groeien. Of kies ervoor om uw interne team op te leiden. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die de winstgevendheid van uw bedrijf vergroten.

"We hebben Hisense geholpen om aanzienlijk op te schalen en hun website in een maand tijd live te zetten. Ze hebben hun rechtstreekse B2C-verkoop geïntroduceerd en die vervolgens uitgebreid naar Amazon, eBay NewEgg en Walmart. We kunnen een site van concept tot livegang in vier weken uitwerken, oftewel 50% sneller. Met andere platforms zouden we veel meer tijd moeten besteden aan de configuratie."

"Deze gebruiksklare integraties doen wonderen voor onze klanten. Bij andere platforms hadden we voor enkele van deze producten aangepaste integraties nodig."

Weet u niet waar u moet beginnen? We helpen u graag.

Cd882 Multi Channel@2X

Lanceringsdiensten

Doe een beroep op professionals van BigCommerce op het gebied van projectbeheer en e-commerce om projecten op tijd en vol vertrouwen tot een goed einde te brengen. We staan namelijk in rechtstreeks contact met de productteams van BigCommerce wereldwijd. Onze diepgaande expertise kan problemen beperken en voorbereiding versnellen, met diensten voor solution architecting, datamigratie en implementatieprojectbeheer.

BCphoto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Succesdiensten

Vertrouw op technisch en strategisch accountbeheer om uw ingewikkeldste e-commerceproblemen op te lossen. BigCommerce biedt Enterprise-accountbeheer, technisch accountbeheer en educatieve diensten met persoonlijke adviseurs die u elke dag helpen successen te boeken.

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen