Multichannel e-commerce die converteert, waar uw klanten ook kopen

Klanten kopen op meer plaatsen dan ooit tevoren. Plaats uw merk op alle contactpunten in hun feeds zonder extra ontwikkelingswerk.

Demo aanvragen
Internationaal illustratie multichannel cirkel kleurovergang Amazon Ebay Facebook Google winkel

Uw producten op de voorgrond, ongeacht het kanaal

Dankzij vooraf ontworpen integraties met Facebook, Instagram en Google Shopping kunt u vanuit een enkel dashboard op alle belangrijke plaatsen verkopen.

Integreer met nieuwe kanalen als die geïntroduceerd worden.

BigCommerce werkt nauw samen met Facebook, Google, PayPal en anderen om te zorgen dat onze klanten als eerste toegang hebben tot nieuwe verkoopfuncties op alle kanalen.

Synchroniseer uw inventaris en voorkom dat u meer verkoopt dan u in voorraad hebt, waar de verkoop ook plaatsvindt.

Meer verkopen dan uw inventaris veroorzaakt grote vertragingen bij de levering en is funest voor de merkloyaliteit. Alle multichannel integraties zijn gebouwd op de catalogus-API van BigCommerce. Daarmee kunt u uw inventaris van externe kanalen synchroniseren naar de back-end en vervolgens naar uw ERP of tech-stack.

Voeg uw offline en online verkoop, inventaris en boekhouding samen.

Stop met handmatig gegevens over verkoopkanalen samen te voegen voor een totaaloverzicht van uw bedrijf. Gebruik in de plaats daarvan een van de verkooppuntpartners van BigCommerce om automatisch fysieke verkoop, inventaris en omzet te synchroniseren naar de back-end.

Internationaal collage meerdere winkels product slaapzak Kelty
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Een gecentraliseerde hub voor kanaalbeheer

Koppel uw inventaris aan de online marktplaatsen, sociale media en POS-oplossingen van uw keuze met de Kanaalmanager van BigCommerce. Daarmee kunt u in een paar klikken een nieuw kanaal toevoegen of een bestaand kanaal koppelen.

Illustratie staafdiagram algemeen

Verkopen op marktplaatsen

Bied uw producten aan miljoenen kopers aan door ze op drukbezochte marktplaatsen zoals Amazon en eBay te zetten.

Illustratie tekstballon algemeen

Verkopen op sociale media

Kopers kunnen uw producten ontdekken en kopen op de populairste socialemediaplatformen ter wereld, zoals Facebook en Instagram.

Illustratie tandwiel algemeen

Persoonlijk verkopen

Houd uw inventaris automatisch up-to-date door deze te verbinden met uw verkooppuntsysteem.

Internationaal collage persoon groothandel algemeen

Til uw multichannel productvermeldingen naar een hoger niveau

Honderden technologiepartners van BigCommerce hebben gebruiksklare apps en integraties waarmee u uw multichannel productvermeldingen beter kunt organiseren, optimaliseren, adverteren en meten.

  • Inventaris synchroniseren met verschillende productoverzichten
  • Automatisch pixels toevoegen om het rendement op uitgaven bij te houden
  • Uitvoering op meerdere locaties via POS inschakelen
  • Producten op nieuwe kanalen aanbieden
BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Adviseurs van digitale bureaus aan uw zijde

Ontwerp en schaal SEM-campagnes en betaalde campagnes op sociale media met toonaangevende experts om nieuwe verkoopkanalen snel te laten groeien of uw interne team op te leiden. De digitale bureaus waar BigCommerce mee samenwerkt, bieden u gecertificeerde expertise om uw nieuwe kanalen winstgevend te maken.

"We hebben Hisense geholpen om aanzienlijk op te schalen en hun website in een maand tijd te introduceren. Ze hebben hun rechtstreekse B2C-verkoop geïntroduceerd en die vervolgens uitgebreid naar Amazon, eBay NewEgg en Walmart. We kunnen een site van concept tot introductie in vier weken uitwerken, oftewel 50% sneller. Met andere platforms zouden we veel meer tijd besteden aan de configuratie."

"Deze gebruiksklare integraties doen wonderen voor onze klanten. Bij andere platforms hadden we voor enkele van deze producten aangepaste integraties nodig."

Overweldigd door de complexiteit? We staan klaar voor u.

Cd882 Multi Channel@2X

Lanceringsdiensten

Doe een beroep op professionals van BigCommerce op het gebied van projectbeheer en e-commerce om projecten op tijd en vol vertrouwen tot een goed einde te brengen. We staan namelijk in rechtstreeks contact met de productteams van BigCommerce wereldwijd. Onze diepgaande expertise kan problemen beperken en voorbereiding versnellen met diensten voor solution architecting, datamigratie en implementatieprojectbeheer.

Bcphoto People Collaborate Office 4 Generic

Succesdiensten

Doe een beroep op technisch en strategisch accountbeheer om uw ingewikkeldste e-commerceproblemen op te lossen. BigCommerce biedt enterprise-accountbeheer, technisch accountbeheer en educatieve diensten met persoonlijke adviseurs die u elke dag helpen successen te boeken.

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen