Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2022-04-28T08:42:00-05:00

BigCommerce uitgeroepen tot sterke speler in B2C- en B2B-commerceoplossingen, evaluaties Q2 2022


The Forrester Wave B2C & B2B Commerce Solutions, Q2 2022

Uit een onafhankelijk onderzoeksrapport blijkt dat klanten "enthousiast zijn over BigCommerce als een vertrouwde partner" en onderscheiden ze het bedrijf met de hoogst mogelijke scores op het gebied van ecosystemen voor partners, architectuur, productvisie en stappenplannen

AUSTIN, TX — April 28, 2022 — BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, maakte vandaag bekend dat het door Forrester Research is uitgeroepen tot 'Strong Performer' in zowel The Forrester Wave™: B2C Commerce Solutions, Q2 2022 als The Forrester Wave™: B2B Commerce Solutions, Q2 2022.

BigCommerce heeft de hoogste score behaald voor 11 criteria van de B2C-evaluatie Forrester Wave: op rollen gebaseerd toegangsbeheer, klantensucces, klantenondersteuning, promotiebeheer, gebruikerservaring, architectuur, tools voor uitbreidbaarheid en integratie, productvisie, prestaties, innovatieplannen, ecosysteem van partners en commercieel model.

Het Forrester Wave B2C-rapport noemt de strategie van BigCommerce's ‘een van de sterkste in deze evaluatie’. Het B2B-rapport merkt op dat BigCommerce ‘sterk presteert ten opzichte van zijn productvisie’ en ‘sterk is in architectuur, kanalen van derden en uitbreidbaarheid en integratie’.

De Forrester WaveB2C- en B2B-rapporten citeren ook feedback van klanten over hun ervaring met het platform. In het leveranciersprofiel van BigCommerce merkt het Forrester Wave B2C-rapport op dat ‘referentieklanten enthousiast zijn over BigCommerce als een vertrouwde partner’.

„BigCommerce is het afgelopen jaar ambitieus geweest bij het uitvoeren van onze productstrategie. Dat trok op zijn beurt meer mid-market- en enterprise-merken aan die op zoek zijn naar een vertrouwd platform om hen een solide concurrentievoordeel op het gebied van digitale transformatie te geven", aldus Meghan Stabler, senior vice president bij BigCommerce. „Wij geloven dat onze positionering als 'Strong Performer' en de feedback van onze verkopers bevestigen dat BigCommerce een nieuw tijdperk van e-commerce aanjaagt met onze open SaaS-benadering. Daardoor is het het meest open en flexibele platform dat beschikbaar is voor B2C- of B2B-verkopers.”

Lees de volledige rapporten van The Forrester Wave™: B2C Commerce Solutions, Q2 2022 en The Forrester Wave™: B2B Commerce Solutions, Q2 2022 hier.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2C- en B2B-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, SoloStove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###