Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2022-07-28T08:13:00-05:00

BigCommerce scoort in totaal 22 medailles in 2022 Paradigm B2B Combine-edities voor midmarket en enterprise

Paradigm B2B Combine

Het bedrijf overtreft voor het derde jaar op rij eerdere beoordelingen van analisten en groeit als toonaangevend SaaS B2B e-commerceplatform

AUSTIN, Texas – July 28, 2022 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, maakte vandaag bekend dat het opnieuw hoge onderscheidingen heeft ontvangen als een topoplossing in zowel de 2022 Paradigm B2B Combine (Midmarket Edition) als de 2022 Paradigm B2B Combine (Enterprise Edition). Het bedrijf ontving in totaal 22 van de 24 medailles. BigCommerce overtrof de analistenevaluaties van vorig jaar met zes medailles. Daarmee overtrof het voor het derde achtereenvolgende jaar eerdere beoordelingen.

Door de recente overnames van oude technologiepartners BundleB2B en B2B Ninja breidde BigCommerce zijn systeemeigen B2B e-commercefunctionaliteit uit om alle B2B-verkopers een dynamisch platform te bieden dat gebruiksvriendelijker en sneller dan oudere B2B-oplossingen is, en dat en flexibeler en krachtiger is dan andere SaaS-platforms in een tijd waarin B2B e-commerce booming is. De wereldwijde omvang van de B2B-e-commercemarkt zal naar schatting in 2030 iets meer dan $ 33 miljard bedragen, met een samengestelde jaarlijkse groei van 19,7% tussen 2022 en 2030.

„BigCommerce streeft ernaar om het meest flexibele en bruikbare SaaS-platform voor B2B ter wereld te bouwen. Met onze recente overnamen van B2B Ninja en BundleB2B breidt ons systeemeigen B2B-aanbod aanzienlijk uit, waardoor we een uitgebreide reeks B2B-verkoopgebruiksscenario's kunnen aanbieden voor bedrijven van elke omvang”, aldus Brent Bellm, CEO van BigCommerce. „De Paradigm B2B Combine van dit jaar erkent ons leiderschap in B2B e-commerce voor zowel middelgrote als grote ondernemingen en weerspiegelt de sterke vooruitgang in ons aanbod in het afgelopen jaar.”

Het platform van BigCommerce ontving voor het derde achtereenvolgende jaar 12 medailles in de Paradigm B2B (Midmarket Edition) en 10 medailles in de Paradigm B2B (Enterprise Edition), waaronder een uitzonderlijke beoordeling (Goud) voor 'Total Cost of Ownership' en 'Partner Ecosystem'. De onderscheidingen werden behaald in de volgende categorieën:

2022 Paradigm B2B (Mid-market Edition)

  • 4 x goud ('Partner Ecosystem', 'Total Cost of Ownership', 'Promotions Management', 'Sales & Channel Enablement')

  • 5 keer zilver ('Ability to Execute', 'Customer Service & Support', 'Marketplaces', 'Site Search', 'Vision & Strategy')

  • 3 x brons ('Content & Data Management', 'Transaction Management and Integrations', 'Operations & Infrastructure')

2022 Paradigm B2B (Enterprise Edition)

  • 1 goud (totale eigendomskosten)

  • 3 x zilver ('Promotions Management', 'Sales & Channel Enablement', 'Site Search')

  • 6 x brons ('Ability to Execute', 'Customer Service & Support', 'Marketplaces', 'Partner Ecosystem', 'Vision & Strategy', 'Content & Data Management')

De Paradigm B2B Combine, die werd ontwikkeld en persoonlijk wordt geëvalueerd door Paradigm B2B-CEO en B2B e-commercedeskundige Andy Hoar, beoordeelt alle leveranciersoplossingen op een schaal van vijf punten aan de hand van 38 gedetailleerde en gewogen criteria. De basis daarvoor wordt gevormd door Andy's jarenlange ervaring in de sector en bijna 80 recente interviews met B2B-professionals zoals VP's op het gebied van e-commerce en IT-beslissers. De medailles werden toegekend op basis van samengestelde scores in 12 verschillende categorieën.

„Wrijving is de vijand van succes in B2B. Als een bedrijf de drempel voor het doen van aankopen verlaagt, zullen klanten meer kopen”, stelt Andy Hoar, CEO van Paradigm B2B. „De klanten van BigCommerce waren tevreden over het gemak waarmee zakelijke gebruikers de oplossing konden configureren en de rijke open applicatiemarktplaats van het bedrijf, met robuuste API's en een goed ontwikkeld partnerecosysteem, konden gebruiken. B2B-bedrijven die op zoek zijn naar een voordelige, multi-tenant SaaS e-commerce-oplossing met een uitgebreide open applicatiemarktplaats en veel ruimte voor partners vinden die bij BigCommerce.”

Download gratis exemplaren van de 2022 Paradigm B2B Combine Midmarket Edition en 2022 Paradigm B2B Combine Enterprise Edition.


Over Paradigm B2B

Digitale innovatie leidt tot een continu veranderende, onvoorspelbare en uitdagende omgeving die een B2B-bedrijf kan maken of breken. Om in dat klimaat succesvol te zijn, moeten B2B-bedrijven verouderde bedrijfspraktijken en bedrijfsmodellen transformeren en de manier waarop ze omgaan met klanten fundamenteel heroverwegen.

Paradigm B2B wil B2B-bedrijven helpen in de huidige complexe, digital-first omgeving. B2B-bedrijven hebben strategieën en roadmaps van wereldklasse en duidelijk gedifferentieerde klantervaringen nodig om te kunnen gedijen in een steeds verder ontwricht handelslandschap. Paradigm B2B biedt hoogwaardig, weloverwogen advies dat direct bruikbaar is. Paradigm B2B is gevestigd in Chicago, Illinois. Kijk voor meer informatie op http://www.paradigmb2b.com.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, SoloStove en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###