Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2023-02-27T06:30:00-06:00

BigCommerce maakt winnaars bekend van 'Partner Awards 2022'; erkenning van de meest innovatieve technologie- en bureaupartners in alle regio'sVoor het vijfde jaar eert BigCommerce de meest vooruitstrevende bureaus en technologiepartners in Noord-Amerika, APAC en EMEA, voor hun inzet om verkopers te helpen ambitieuze groei te stimuleren door middel van innovatie in onzekere economische tijden

AUSTIN, Texas – February 27, 2023 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, maakte vandaag de winnaars van de BigCommerce Partner Awards 2022 bekend. Het jaarlijkse awardsprogramma, dat nu vijf jaar bestaat, onderscheidt de best presterende partners in het wereldwijde netwerk met duizenden bureau- en technologiepartners in het open ecosysteem van BigCommerce. De winnaars van dit jaar worden geëerd voor hun uitstekende inzet en toewijding om BigCommerce-verkopers voorbeeldige technologieën en diensten te leveren die nodig zijn om te gedijen, te groeien en te slagen in een uitdagend macro-economisch klimaat.

„BigCommerce zet zich in voor een open handelsbenadering. We zetten ons in voor ons ecosysteem, dat het beste in zijn soort moet zijn en partners voorop moet stellen, zodat verkopers de flexibiliteit hebben om de beste opties voor hun zakelijke vereisten te kiezen. De vijfde jaarlijkse BigCommerce Partner Awards dit jaar illustreren het baanbrekende werk dat werd geleverd bij het bouwen van oplossingen van wereldklasse waarmee onze verkopers hun succes in de meest onzekere tijden wisten te maximaliseren”, aldus Russell Klein, chief commercial officer bij BigCommerce. „Elke winnaar heeft zijn prijs zonder meer verdiend en BigCommerce waardeert hun samenwerking en toewijding.”

De BigCommerce Partner Awards 2022 omvatten 18 categorieën in Noord- en Zuid-Amerika, APAC en EMEA. Kandidaten werden beoordeeld door een panel van medewerkers en directieleden van BigCommerce. De onderscheidingen erkennen één winnaar voor elke categorie op basis van de prestaties in de geografische regio waarin ze actief zijn. Dit jaar werden onder meer de categorieën 'Regional Partner of the Year' (Agency EMEA), 'Omnichannel Solutions Award' (Tech AMER) en 'Community Awards' (Agency EMEA en AMER) toegevoegd.

Winnaars BigCommerce Agency Partner 2022

Agency Partner of the Year: Toegekend aan gecertificeerde BigCommerce-bureaupartners die hebben aangetoond dat ze het afgelopen jaar volop hebben geïnvesteerd in het platform, in het uitvoeren van opdrachten van klanten en in het genereren van betekenisvolle opdrachten.

Nieuwe partner van het jaar: Toegekend aan bureaupartners die in hun eerste jaar als BigCommerce-partner hebben laten zien uitmuntend te presteren.

B2B Excellence Award: Toegekend aan bureaupartners die consistent met kop en schouders boven anderen uitsteken bij het voldoen aan de complexe behoeften van BigCommerce's B2B-verkopers.

Omnichannel Solutions Award: toegekend aan bureaupartners die uitstekende omnichannel-services bieden aan BigCommerce-verkopers dankzij goede kennis van social commerce, het verbinden van fysieke winkelervaringen met webwinkelervaringen, diensten voor e-mailstrategieën, SEO voor het genereren van leads, marktplaatsstrategie en/of prestatiemarketing.

User Experience & Design Award: Toegekend aan bureaupartners die een uitzonderlijk talent hebben voor het bouwen van prachtige BigCommerce-storefronts van wereldklasse die de winkelervaring verbeteren.

Creative Problem Solving Award: toegekend aan bureaupartners met een uitzonderlijk talent voor innovatief denken om krachtige webwinkelbelevingen te creëren.

Headless Commerce Award: Toegekend aan bureaupartners die gebruikmaken van de open API's van BigCommerce om headless storefronts te bouwen die gepersonaliseerde en boeiende winkelervaringen mogelijk maken.

Regional Partner of the Year: Toegekend aan bureaupartners die de uitbreiding van BigCommerce naar nieuwe landen versnellen door middel van hun lokale domeinexpertise en succesvolle introducties van storefronts van klanten.

Excellence in Delivery Award: Toegekend aan bureaupartners die consequent laten zien de BigCommerce-storefronts van hun klanten op tijd en binnen het budget te lanceren met een hoge klanttevredenheid.

Community Awards: Toegekend aan bureaupartners die blijk hebben gegeven van hun toewijding aan de groei, ondersteuning en ontwikkeling van een ecosysteem van ontwikkelaars die betrokken zijn bij het BigCommerce-platform.

Wereldwijde winnaar: Space 48

Winnende technologiepartners van BigCommerce in 2022

Tech Partner of the Year: Toegekend aan technologiepartners met een integratie die een superieure gebruikerservaring biedt, wat blijkt uit een groot aantal installaties en positieve gebruikersrecensies plus succesvolle co-marketingactiviteiten in het afgelopen jaar.

Innovative Integration Award: Toegekend aan technologiepartners die een nieuwe integratie of functie hebben gebouwd die een kritieke behoefte voor BigCommerce-verkopers oplost.

Customer Growth Award: Toegekend aan technologiepartners wiens uitstekende oplossing de meeste omzetgroei genereerde voor BigCommerce-verkopers.

Think Big Award: Toegekend aan technologiepartners voor hun gezamenlijke inspanningen bij het aanjagen van aanbevelingen van hoge kwaliteit die BigCommerce de hoogste gemiddelde omzet opleveren.

Best User Experience Award: Toegekend aan technologiepartners wiens integratie de allerbeste gebruikerservaring in zijn soort levert op basis van de eenvoud waarmee een app wordt geïnstalleerd en geconfigureerd, en het gebruiksgemak en ontwerp.

Emerging Partner Award: Toegekend aan nieuwe technologiepartners met oplossingen met een superieure gebruikerservaring, uitstekende klantrecensies en een groeiend aantal installaties.

Open SaaS Innovation Award: Toegekend aan technologiepartners die de open API's van BigCommerce gebruiken zodat verkopers storefronts kunnen bouwen die gepersonaliseerde en boeiende winkelervaringen mogelijk maken.

New Frontier Award: Toegekend aan technologiepartners die oplossingen bedachten waarmee BigCommerce-verkopers hun bedrijf konden uitbreiden naar nieuwe landen.

Bezoek de BigCommerce Blog voor meer informatie over de winnaars. Ga naar BigCommerce.com/partners voor meer informatie of om je aan te sluiten bij het belangrijkste ecosysteem van bureau- en technologiepartners van BigCommerce.


Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###