Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2023-01-09T06:30:00-06:00

BigCommerce introduceert Microsoft-advertenties en opent nieuwe kanalen voor verkopers om uiterst gemotiveerde kopers te bereiken

Nieuwe app-integratie geeft BigCommerce-verkopers de mogelijkheid om productadvertentiecampagnes te presenteren en zo in contact te komen met miljoenen potentiële nieuwe klanten die zoeken in het Microsoft Advertising Network, waaronder Microsoft Bing, Microsoft Edge en meer


AUSTIN, Texas — January 9, 2023 — BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, liet vandaag weten te gaan samenwerken met Microsoft Advertising door de release van Microsoft Ads and Listings in de BigCommerce Marketplace. BigCommerce-verkopers van elke omvang in de VS, het VK en ANZ kunnen hun webwinkels nu rechtstreeks integreren, waardoor ze miljoenen potentiële nieuwe klanten kunnen bereiken die zoeken in het Microsoft Advertising Network en die meer koopkracht hebben, meer interactie hebben met advertenties en meer geneigd zijn om online een aankoop te doen. In aanmerking komende BigCommerce-verkopers in de VS met een geverifieerd Bing Places for Business-account en minimaal $ 250 aan advertentie-uitgaven ontvangen $ 500 aan gratis advertentietegoed van Microsoft.

„BigCommerce streeft ernaar om onze verkopers de mogelijkheid te bieden om te adverteren en hun producten te verkopen op alle plaatsen waar hun klanten zoeken en winkelen. Daardoor verhogen naadloze app-integraties van partners, zoals Microsoft Ads and Listings, de waarde en kansen die we onze verkopers over de hele wereld kunnen bieden”, reageert Sharon Gee, als vicepresident verantwoordelijk voor omzetgroei en algemeen manager omnichannel bij BigCommerce. „Bovendien onderstrepen strategische relaties met internationale bedrijven zoals Microsoft Advertising ook de waarde die we aan onze bureau- en technologiepartners kunnen leveren als onderdeel van het Omnichannel Certified Partner-programma (OCP).”

Met Microsoft Ads and Listings kunnen verkopers hun productcatalogi rechtstreeks synchroniseren met het nieuwe Microsoft Merchant Center. Vervolgens kunnen ze winkelcampagnes maken om productcatalogi te promoten en campagneprestaties bij te houden zonder daarvoor het BigCommerce-configuratiescherm te verlaten. Bovendien biedt de Microsoft Ads and Listings-app samen met de bredere mogelijkheden van Microsoft Advertising oplossingen om beter te navigeren in zoekcampagnes, systeemeigen campagnes, displaycampagnes en video-advertentiecampagnes, waardoor verkopers hun marketingdoelen beter kunnen bereiken dankzij:

  • Een groter bereik van publiek via nieuwe kanalen. Het Microsoft Advertising Network ziet elke maand miljarden zoekopdrachten, waardoor verkopers de mogelijkheid krijgen om producten te presenteren aan miljoenen potentiële klanten op Microsoft Bing, MSN, Microsoft Edge en via gesyndiceerde partners zoals Yahoo! en AOL, om er maar een paar te noemen.

  • Meer verkeer dankzij verbeterde winkelervaringen. Via het nieuwe tabblad 'Microsoft Shopping' kunnen verkopers productfeeds filteren met specifieke kenmerken die rijkere advertentie-inhoud opleveren en zoekresultaten verfijnen die de doorklik- en conversieratio's kunnen verhogen, doordat klanten eenvoudigweg gemakkelijker kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

  • Realtime bewaking en optimalisatie van advertentieprestaties. Verkopers kunnen verkopers de campagneprestaties bekijken zonder het BigCommerce-configuratiescherm te verlaten dankzij een snapshotweergave of gedetailleerde rapportages over een breed of gedetailleerd bereik, met specifieke elementen of zijdelingse vergelijkingen tussen verschillende advertentiecampagnes. Status, budgetten en biedingen kunnen in realtime worden gewijzigd, terwijl de toegang tot een gepersonaliseerd dashboard met tips en klantenondersteuning bijdragen aan betere resultaten.

„Het Microsoft Advertising Network verbindt BigCommerce-verkopers met mensen met een grotere koopkracht, meer interactie met advertenties en een grotere kans om online een aankoop te doen”, stelt Jason McKay, senior director, global partner sales bij Microsoft Advertising. „Met Microsoft Ads and Listings kunnen BigCommerce-verkopers op nieuwe manieren in contact komen met klanten, waardoor een sterk rendement op de uitgaven wordt behaald om groei op lange termijn te stimuleren.”

Microsoft Ads and Listings op BigCommerce is momenteel beschikbaar in de VS, het VK en ANZ. In 2023 worden nieuwe markten toegevoegd. Klik hier om Microsoft Ads and Listings te downloaden om vandaag nog productadvertentiecampagnes te presenteren.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2C- en B2B-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###