Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2023-01-10T06:30:00-06:00

BigCommerce kondigt integratie aan voor Amazon's 'Buy with Prime', waardoor verkopers de bedrijfsgroei kunnen versnellen

BigCommerce wordt de eerste dienstverlener in e-commerce die een geïntegreerde self-service in Buy with Prime introduceert, waarvan is aangetoond dat het de conversie gemiddeld met 25% verhoogt met winkelvoordelen zoals snelle, gratis verzending

AUSTIN, Texas — January 10, 2023 — BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, kondigt vandaag een nieuwe samenwerking met Amazon aan. Binnen de samenwerking is de Buy with Prime-app van BigCommerce gelanceerd. Met deze nieuwe zelfbediende integratie kunnen klanten in de VS eenvoudig Buy with Prime inschakelen op hun BigCommerce storefront, ook zonder code-ervaring. Dankzij winkelvoordelen waar miljoenen leden van Prime op vertrouwen, waaronder snelle gratis verzending, verhoogt Buy with Prime de conversie met gemiddeld 25%. Dit datapunt meet de gemiddelde stijging van het aantal kopers dat een bestelling plaatste toen Buy with Prime een beschikbare aankoopoptie was, versus het aantal toen dat nog niet het geval was, gedurende dezelfde periode.

“Met BigCommerce en Buy with Prime van Amazon kunnen onze klanten nu nieuwe high-intent kopers bereiken, meer conversies genereren door de leveringsbelofte van Prime direct op het storefront neer te zetten, en aan deze nieuwe kopers remarketen om een hogere levenslange klantwaarde te genereren,” zegt Sharon Gee, vicepresident van omzetgroei en algemeen manager van omnichannel bij BigCommerce. “Met deze integratie zijn we echt aan het pionieren, dit is een revolutie voor de partnergroei van Omnichannel klanten.”

De Buy with Prime-app voor BigCommerce maakt snelle en gemakkelijke onboarding mogelijk, en biedt ook Amazon Display Ads activering en een Buy with Prime knop voor producten op elk BigCommerce storefront. Verder krijgen klanten toegang tot Buy with Prime marketingoplossingen om klanten aan te trekken en te converteren met de Prime leveringsbelofte.

Met de Buy with Prime app van BigCommerce kunnen klanten:

  • Trek kopers aan en converteer ze met de Buy with Prime badge. Klanten kunnen de Buy with Prime badge, het Prime logo en de leveringsbelofte weergeven op alle productvermeldingen in Buy with Prime, en de bekroonde Prime winkelervaring bieden in hun eigen BigCommerce-winkel.

  • Bied shoppers een makkelijke afrekenervaring. Klanten kunnen shoppers toestaan om rechtstreeks via hun BigCommerce storefront af te rekenen met hun inloggegevens van Amazon, voor een onafgebroken customer journey tot na de checkout. In andere woorden: minder achtergelaten winkelwagentjes.

  • Laat kopers genieten van snelle gratis verzending. Klanten kunnen de kopers snelle gratis verzending aanbieden voor Buy with Prime producten om zo herhaaldelijk winkelen te stimuleren.

  • Geef kopers gemoedsrust na de aankoop. Kopers kunnen met vertrouwen winkelen in de wetenschap dat Amazon de bestellingen uitvoert en de gratis retourzendingen van producten afhandelt.

  • Gemakkelijk onboarden zonder code, met guided flows. Klanten kunnen zich direct registeren voor Buy with Prime via hun BigCommerce storefront — er hoeft geen code geknipt en geplakt te worden.

  • Het e-commercebeheer centraliseren: Bekijk en beheer de Buy with Prime productencatalogus en bekijk direct de gegevens voor bestellingen en retouren binnen het configuratiescherm van BigCommerce.

  • Bouw directe relaties op met kopers. Klanten ontvangen bestelinformatie van kopers, waaronder het e-mailadres van klantbestellingen, dat gebruikt kan worden voor klantenservice en om directe relaties met kopers op te bouwen.

“We blijven Buy with Prime continu verder ontwikkelen en opschalen om het succes van onze klanten verder te vergroten. We zijn zeer enthousiast over de integratie met BigCommerce om zo de klanten een nog soepelere ervaring te geven,” zegt Russell Baker, director of partnerships, Buy with Prime. “Met deze integratie bieden we verkopers verbeterde onboarding- en beheerfuncties om hun groei te ondersteunen. En Prime-leden genieten van de bekende en geliefde winkelvoordelen, waaronder snelle gratis levering, naadloos afrekenen en eenvoudig retourneren.”

De app Buy with Prime voor BigCommerce komt in het eerste kwartaal van 2023 beschikbaar voor alle Amerikaanse klanten die bij BigCommerce zijn aangesloten. Klik hier voor meer informatie over de app Buy with Prime voor BigCommerce. Ontdek hier meer informatie over Buy with Prime.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###