Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2023-05-09T07:00:00-05:00

BigCommerce kondigt samenwerking aan met Oracle NetSuite om verkopers te helpen bij het ondersteunen van hun bedrijfsgroei

Integratie combineert de sterke punten van NetSuite ERP met het moderne, composable e-commerceplatform van BigCommerce

AUSTIN, Texas — May 9, 2023 — BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform, maakte vandaag bekend te gaan samenwerken met Oracle NetSuite. De samenwerking levert een integratie van NetSuite op die BigCommerce verbindt met het bedrijfssysteem van NetSuite. Daarmee kunnen verkopers financiële processen en voorraad- en orderbeheerprocessen stroomlijnen en automatiseren.

„Deze samenwerking helpt onze klanten en potentiële klanten die een bedrijfssysteem zoeken om hun bedrijfsvoering te verbeteren, doordat hun technische stack wordt versterkt en de basis wordt gelegd voor groei”, aldus Sachin Wadhawan, vice-president voor technische partnerschappen bij BigCommerce. „We willen een modern, configureerbaar e-commerceplatform te bieden dat nauw integreert met NetSuite voor volledig zakelijk inzicht.”

De integratie bouwt voort op de bestaande NetSuite Connector, waarmee verkopers NetSuite aan ecommerce storefronts, kassasystemen, online marktplaatsen en externe logistieke dienstverleners kunnen koppelen, en stelt BigCommerce-gebruikers in staat om eenvoudig verbinding te maken met NetSuite.

„Verkopers hebben flexibele, schaalbare systemen nodig om de veranderende eisen van consumenten en economische omstandigheden bij te benen”, vult Guido Haarmans, group vice president voor SuiteCloud Developer Network and Partner Programs bij Oracle NetSuite, aan. „NetSuite is het toonaangevende cloud-ERP, en BigCommerce is een toonaangevend e-commerceplatform. Door onze krachten te bundelen, kunnen we klanten een gecentraliseerd bedrijfssysteem bieden dat hun e-commerceplatform verbindt met belangrijke bedrijfsgegevens, waaronder financiële gegevens en inventaris, zodat operationele processen worden geoptimaliseerd en het aantal onlinetransacties groeit.”

Dankzij de integratie van NetSuite met BigCommerce wist UPLIFT Desk de operationele efficiëntie en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van zowel afzonderlijke als complexe bestellingen te verbeteren.

„Onze BigCommerce-integratie met het ERP van NetSuite heeft het werk van ons verkoopteam ingrijpend veranderd”, vertelt chief operating officer Bryce Bowerman van UPLIFT Desk. “Er was een tijd waarop het team bestellingen handmatig moest invoeren met veel tijdrovende verificatiestappen. Nu kunnen we bestellingen rechtstreeks invoeren in BigCommerce, waarna de gegevens worden overgebracht naar onze ERP. Daardoor komen alle bestelgegevens vanaf dezelfde plek.”

Lees meer over hoe UPLIFT Desk de integratie van BigCommerce met NetSuite benut om zijn bedrijf te laten groeien.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Handelsmerken
Oracle, Java, MySQL en NetSuite zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle Corporation. NetSuite was het eerste bedrijf dat gebruikmaakte van de cloud. Daarmee luidde het een nieuw tijdperk van cloud-computing in.

###