Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2022-09-27T06:30:00-05:00

BigCommerce nu beschikbaar in Google Cloud Marketplace: Enterprise-klanten kunnen hun e-commerceplatforms moderniseren en digitale transformatie versnellen

Wereldwijde zakelijke klanten kunnen op Google Cloud hun bedrijf innoveren met een open commerce-aanpak om meer kopers te bereiken, de bestede tijd op de cloud optimaal te benutten en omnichannel-programma's mogelijk te maken om de groei te stimuleren

AUSTIN, Texas — September 27, 2022 — BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend open SaaS-e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, kondigde vandaag de lancering aan op Google Cloud Marketplace. Daarmee wordt het voor wereldwijde zakelijke klanten gemakkelijker om hun e-commerceplatform te moderniseren, zodat ze hun bereik vergroten en bedrijfsgroei stimuleren.

„Door ons platform open te stellen voor ondernemingen via Google Cloud Marketplace, krijgen ondernemers krachtige e-commercetools die werken binnen het Google Cloud-ecosysteem. Daarmee kunnen ze meer mensen bereiken en de verkoop in elke groeifase stimuleren”, zegt Sharon Gee, als vicepresident verantwoordelijk voor omzetgroei en algemeen manager voor omnichannel-samenwerking. „Organisaties die Google Cloud gebruiken, hebben nu de vrijheid om oplossingen aan te passen en te bouwen die het beste werken voor hun unieke zakelijke behoeften. Bovendien hebben ze volledige controle over hun eigen gegevens, waardoor ze gemakkelijker en efficiënter bruikbare inzichten kunnen verzamelen die hun bedrijf vooruit helpen.”

Via BigCommerce hebben ondernemingen in Google Cloud direct toegang tot kant-en-klare integraties met essentiële Google Cloud-producten en Google Cloud Marketplace-partner-apps en -services die helpen omnichannel-groei, snelle time-to-value en lage totale beheerkosten te stimuleren. Bovendien kunnen ze daardoor hun uitgaven voor Google Cloud verminderen. Enterprise klanten kunnen een moderne handelservaring ontgrendelen met:

  • Schaalbare en aanpasbare handelsarchitectuur. BigCommerce biedt ondernemingen een innovatieve, open, modulaire architectuur die kan worden aangepast om te voldoen aan unieke zakelijke vereisten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht, snelheid, flexibiliteit en veiligheid van het Google Cloud-platform.

  • Kant-en-klare systeemeigen integraties met Google-producten. Met BigCommerce kunnen ondernemingen hun e-commerceactiviteiten op een geïntegreerde manier benaderen: ze kunnen Google BigQuery gebruiken voor rapportage en analyse, Google Cloud voor cloudservices en Google Ads en Listings voor het promoten van hun producten en het verhogen van het verkeer naar hun site.

  • Omnichannel-oplossingen voor Google en daarbuiten. Dankzij Feedonomics kunnen ondernemingen productadvertenties verbinden en optimaliseren via honderden advertentie-, marktplaats- en zoekkanalen en sociale kanalen over de hele wereld. Ook kunnen ze hun voorraad en bestellingen beheren en prestaties meten om conversie en ROAS te verbeteren en GMV-groei te stimuleren.

  • Vereenvoudigde facturering om te voldoen aan de door Google Cloud vastgelegde uitgaven. Door zich op BigCommerce te abonneren, ontvangen klanten één servicefactuur per maand en betalen ze alle facturen rechtstreeks aan Google Cloud. Als extra bonus kunnen ze hun BigCommerce-kosten terugverdienen om aan Google Cloud toegezegde uitgaven stop te zetten (afhankelijk van de beschikbaarheid van het programma en de voorwaarden).

Bovendien kan het Open SaaS e-commerceplatform van BigCommerce ook voorzien in unieke zakelijke vereisten dankzij B2C-, B2B-, Headless- en CaaS-oplossingen (Commerce-as-a-Service) die het beste van SaaS en API-enabled openheid en flexibiliteit combineren om krachtige API's en SDK's overal beschikbaar te maken. Klanten beschikken daarmee over de bedrijfsintegraties en tools die nodig zijn om sneller aanpassingen door te voeren.

„B2C- en B2B-verkopers zoeken steeds vaker naar e-commerceoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd met technologieën die zijn gebouwd voor grootschalige groei”, zegt Dai Vu, managing director Marketplace & ISV GTM Programs bij Google Cloud. „Nu BigCommerce beschikbaar is in de Google Cloud Marketplace, kunnen zakelijke klanten gemakkelijker implementaties uitvoeren en hun bedrijf laten groeien met Google Cloud-technologieën zonder hun bestaande cloudomgeving te verlaten.”

Verken hier BigCommerce op Google Cloud Marketplace. En hier vind je meer informatie over BigCommerce en Feedonomics.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2C- en B2B-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, Solo Stove en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###