Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2022-08-17T10:10:00-05:00

BigCommerce voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Challenger in 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce Platforms

Bedrijf erkend als 'Uitdager' vanwege zijn allesomvattende visie die het volledig tot uitvoering brengt

AUSTIN, Texas – August 17, 2022 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, maakte vandaag bekend dat Gartner het bedrijf opnieuw heeft erkend als Challenger in het 2022 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce-rapport. De evaluatie was gebaseerd op specifieke criteria die de algehele volledigheid van visie en uitvoeringsvermogen van het bedrijf analyseerden.

„Wij zijn van mening dat de erkenning door Gartner dit jaar het vermogen van BigCommerce onderstreept om de flexibiliteit te bieden die ondernemingen nodig hebben om wendbaar te blijven in de snelle hedendaagse ecommerce-omgeving”, laat Meghan Stabler, senior-vicepresident bij BigCommerce, weten. „Met onze recente overnames van Feedonomics, B2B Ninja en BundleB2B en onze release van Multi-Storefront, snelle wereldwijde groei en ons robuuste partnerecosysteem, blijft BigCommerce investeren in onze mogelijkheden om verkopers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze erkenning door Gartner weerspiegelt die visie en innovatie. We zijn dan ook vereerd dat we voor het derde achtereenvolgende jaar in het Challenger-kwadrant zijn geëindigd.”

Het rapport evalueerde 18 verkopers van digitale handelsplatforms op hun vermogen tot uitvoering en de volledigheid van hun visie om applicatieleiders die digitale commerce ondersteunen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Gartner definieert een digitaal handelsplatform als de kerntechnologie waarmee klanten goederen en diensten kunnen kopen via een interactieve en meestal zelfbedieningservaring. Het platform biedt klanten de nodige informatie om koopbeslissingen te nemen en gebruikt regels en gegevens om volledig geprijsde bestellingen voor betaling aan te bieden.

Klik hier voor je download van het Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce-rapport.

Gartner Disclaimer

Gartner ondersteunt de leveranciers, producten en services die in de onderzoekspublicaties worden vermeld niet en adviseert technologiegebruikers niet om alleen te kiezen voor de leveranciers met de hoogste beoordeling. De publicaties bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en deze meningen moeten niet worden opgevat als beweringen of feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doeleinde.

Gartner en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of aangesloten ondernemingen in de VS en andere landen, en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

[1] Gartner, “Magic Quadrant voor digitale handel”, Jason Daigler, Yanna Dharmasthira, Sandy Shen, Penny Gillespie, Mike Lowndes, Aditya Vasudevan, 10 augustus 2022

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, SoloStove en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###