Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2022-01-26T08:00:00-06:00

Tottenham Hotspur werkt samen met BigCommerce om webwinkel te moderniseren en internationale groei te stimuleren

Het Open SaaS-platform en integraties van derden waren de belangrijkste factoren die de Engelse voetbalclub uit de Premier League overtuigden om voor BigCommerce te kiezen

AUSTIN, Texas – January 26, 2022 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde merken, maakte vandaag bekend dat Tottenham Hotspur, een de beste voetbalmerken ter wereld, voor het BigCommerce-platform koos om zijn webwinkel te optimaliseren en zijn uitbreiding naar internationale markten te stimuleren. Door de lancering op BigCommerce kan Tottenham Hotspur de e-commercefunctionaliteit, waaronder probleemloos afrekenen, gepersonaliseerd winkelen en een naadloze ervaring via online en offline kanalen, verder verbeteren. 

„De toonaangevende Open SaaS-benadering van BigCommerce was een doorslaggevende factor voor ons”, zegt Duncan Pass, hoofd retail bij Tottenham Hotspur. „Dankzij hun flexibele e-commerceplatform in combinatie met het samengestelde ecosysteem van integratiepartners beschikken we over eindeloze mogelijkheden om onze webwinkel te moderniseren, geweldige functies voor onze fans aan te bieden en onze voortdurende groei over de hele wereld te ondersteunen.”

Tottenham Hotspur zal het BigCommerce-platform gebruiken om de mogelijkheden van zijn populaire webwinkel en de fanbeleving verder te verbeteren, niet alleen in het VK, maar ook in APAC en Noord-Amerika, waar de club een aanzienlijke en groeiende fanbase heeft.

Tottenham Hotspur sloeg de handen ineen met BigCommerce vanwege de functies voor internationalisering op het platform, zoals meerdere storefronts en prijslijsten, flexibiliteit en de geïntegreerde samenwerking met betalings- en kassaoplossingen zoals Fast en Global-e.

„Na de afgelopen 12 maanden met Tottenham Hotspur te hebben gewerkt aan hun bestaande digitale retail, was de kans om hun webwinkel opnieuw uit te vinden opwindend”, vertelt James Greenwood, directeur van Strawberry, partner voor digitale retailbureaus. „We zijn verheugd en trots dat we een geprefereerde BigCommerce-partner zijn die door Tottenham Hotspur is gekozen om zijn fans een boeiende webwinkelervaring te bieden.”

BigCommerce voegt Tottenham Hotspur toe aan zijn selectie van sportmerken zoals Club Deportivo Guadalajara SA de CV (Chivas) en Utah Jazz. Ze profiteren allemaal van software-as-a-service-mogelijkheden om piekverkeer aan te kunnen.

„Retail is een cruciale inkomstenbron voor elk sportmerk. Naarmate teams buiten hun thuissteden groeien, willen ze een krachtig e-commerceplatform dat met hen kan meegroeien en dat het hun fans gemakkelijk maakt om het team te ondersteunen, waar ze ook wonen, welke valuta ze ook gebruiken en welke taal ze ook spreken”, zegt Jim Herbert, senior-vicepresident en algemeen manager EMEA bij BigCommerce. 

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, SoloStove en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op TwitterLinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.