Algemene persvragen
pr@bigcommerce.com

2023-02-06T06:30:00-06:00

BigCommerce breidt Multi-Storefront (MSF) uit voor verkopers om hun time-to-market en wereldwijde groei te helpen versnellen

Door de toegankelijkheid van Multi-Storefront te vergroten, kunnen kleine en middelgrote winkeliers nu vanuit één enkele BigCommerce-winkel meerdere storefronts lanceren om groeistrategieën te testen en het beheer in nieuwe regio’s, segmenten en merken te stroomlijnen

AUSTIN, TX6 februari 2023BigCommerce (NASDAQ: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, heeft vandaag nieuws over Multi-Storefront. Tot nu toe was het platform alleen beschikbaar voor Enterprise-klanten, maar vanaf vandaag kunnen ook kleine tot middelgrote klanten van BigCommerce gebruik maken van het platform, met een zelfbedieningsfunctie in hun eigen BigCommerce store. Nu de toegang tot MSF is uitgebreid, kunnen hebben BigCommerce klanten van elke omvang nu meerdere storefronts beheren. Bevorder de verkoop in nieuwe regio's, stroomlijn de activiteiten voor meerdere merken en maak verschillende klantsegmenten op maat voor algemene groei.

Om meerdere storefronts te beheren, moeten verkopers vaak met meerdere back-ends werken die moeilijk te beheren, tijdrovend en duur in onderhoud zijn. Dit is met name een hindernis voor groeiende kleine tot middelgrote bedrijven. BigCommerce lost deze beperkingen op door het beheer van meerdere winkels te consolideren in één dashboard met tools van ondernemingsklasse tegen een betaalbare prijs. Klanten hun activiteiten beter stroomlijnen, besparen op implementatie- en onderhoudskosten, en winkelervaringen op maat neerzetten voor verschillende merken. Zo kom je tegemoet aan de behoeften van kopers over de hele wereld.

“We bieden deze nieuwe versie van Multi-Storefront aan vanuit onze doorlopende inspanningen om grote en kleine klanten de benodigde tools te geven om sneller op te schalen. De performance van het platform is krachtiger dan ooit,” zegt Meghan Stabler, senior vice president bij BigCommerce. “In deze onzekere economie is het verstandiger dan ooit om te investeren in een wendbare, functionele en flexibele digitale tech stack. Zo bouw je ook op de langere termijn aan zakelijke veerkracht voor succesvolle groei. Toekomstgerichte detailhandelaren met innovatie hoog in het vaandel staan daarmee goed gepositioneerd, wat er ook gebeurt in de wereldeconomie.“

Dankzij de nieuwe zelfbedieningsmogelijkheden kunnen klanten eenvoudig nieuwe inkomsten- en groeistrategieën te testen. Vanuit het BigCommerce configuratiescherm kunnen er direct storefronts gekocht en ingericht worden om op een gestroomlijnde, kostenefficiënte manier te testen. Omdat BigCommerce Open SaaS levert, komen er regelmatig nieuwe functies en upgrades beschikbaar voor Multi-Storefront, voor beter presterende winkels en ervaringen voor onze klanten en hun kopers.

Meerdere gevestigde klanten van BigCommerce zijn al overgestapt naar Multi-Storefront om gelokaliseerde ervaringen voor hun kopers mogelijk te maken, waaronder het wereldwijde lifestyle-merk Ted Baker, de snelgroeiende Britse producent Bullitt Group, de wereldwijde leverancier van luxe hoteltoiletartikelen Vanity Group en het in Australië gevestigde gezondheidsvoedingsmerk Healthy Kiwis.

“Dankzij de functies van het Multi-Storefront van BigCommerce konden wij een speciale Australische website lanceren in een fractie van de tijd die er normaal gesproken nodig is, en zonder de lopende onderhoudskosten van twee websites. De perfecte oplossing voor een bedrijf dat snel en economisch naar nieuwe markten wil uitbreiden,“ zegt Grant Harrison, directeur bij Healthy Kiwis.

Met Multi-Storefront kunnen klanten:

  • Breid probleemloos uit naar nieuwe markten met meerdere winkelontwerpen die zijn afgestemd op verschillende kopers.

  • Verlaag de kosten en stroomlijn de bedrijfsvoering door het aantal systemen en integraties van het bedrijf te beperken. Dat betekent minder onderhoudskosten, meer omzet en minder kopzorgen.

  • Verhoog de efficiëntie en stimuleer groei door dubbel werk te vermijden met een gecentraliseerd systeem voor het beheer van alle storefronts. Of je nu nieuwe producten moet toevoegen of prijzen wilt bijwerken, je doet het allemaal in één keer op dezelfde plek.

  • Neem slimmere, op gegevens gebaseerde beslissingen met krachtige inzichten uit een uniforme gegevensbron. Analyseer je bedrijf in haar geheel of beoordeel de prestaties van een specifieke storefront.

BigCommerce werkt nauw samen met het uitgebreide ecosysteem van partners voor de ondersteuning van Multi-Storefront. Partners hebben hun apps al bijgewerkt zodat ze werken met Multi-Storefront, en zelfs geoptimaliseerde oplossingen bieden op basis van deze nieuwe functionaliteit.

Het Multi-Storefront is nu algemeen beschikbaar voor zelfbediening voor alle klanten van BigCommerce met een Pro, Plus of Standard detailhandelpakket. Klik hier voor meer informatie over Multi-Storefront van BigCommerce.

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform dat verkopers van elke omvang in staat stelt om hun bedrijf online op te bouwen, te innoveren en te laten groeien. BigCommerce biedt winkeliers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op ondernemingsniveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende webwinkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. BigCommerce is gevestigd in Austin en heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###