BigCommerce benoemd tot Challenger in het Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce-rapport van 2023.

Voor het vierde jaar op rij is BigCommerce in dit rapport benoemd tot 'Challenger' vanwege onze allesomvattende visie die we goed ten uitvoer weten te brengen.

Download het rapport
Cover image gartner 2023 quadrant report

Dít moet elk merk lezen.

BigCommerce is e-commerce, vereenvoudigd. We vinden dat onze blijvende positie in het Challengers-kwadrant getuigt van ons vermogen om een innovatief, modern platform te bieden dat rond onze klanten is gebouwd.

Met een architectuur op basis van composable commerce, betrouwbare ondersteuning door ons team van e-commerce-experts, B2B- en B2C-verkoop op één platform en een robuust ecosysteem van partners, bieden we grote merken de flexibiliteit en expertise die ze nodig hebben om de concurrentie voorbij te streven.

Download je gratis exemplaar van het Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce-rapport van 2023.

Vul het formulier in om een gratis exemplaar van het rapport in je inbox te ontvangen.

DISCLAIMER:

Gartner, "Magic Quadrant for Digital Commerce", Jason Daigler, Yanna Dharmasthira, Sandy Shen, Penny Gillespie, Mike Lowndes, Aditya Vasudevan, 21 augustus 2023

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of aangesloten ondernemingen in de VS en andere landen. Magic Quadrant is een geregistreerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of aangesloten ondernemingen en wordt hier met toestemming gebruikt.Alle rechten voorbehouden.

Gartner ondersteunt de leveranciers, producten en services die in de onderzoekspublicaties worden vermeld niet en adviseert technologiegebruikers niet om alleen te kiezen voor de leveranciers met de hoogste beoordeling of een andere aanduiding. De publicaties bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en deze meningen moeten niet worden opgevat als beweringen of feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doeleinde.