Headless commerce voor meer flexibiliteit

Ontwerp overal gedifferentieerde winkelervaringen met een krachtige commerce-engine in de backend.

Demo aanvragen
International collage analytics merchant gradient generic

Het nieuwe tijdperk van commerce is headless

Downloaden nu

De volgende generatie commerce is gearriveerd

Verbeter je UX/CX met MACH

Headless commerce biedt toekomstbestendige functionaliteit waar jij die nodig hebt. Lever API-gestuurde ervaringen via je CMS, DXP, app, apparaat of aangepaste front-end met BigCommerce en onze MACH Alliance-partners als drijvende kracht achter de commerce-engine.

Member logo primary02 2x

Open meerdere winkels op meerdere platforms

Met BigCommerce hebben we de presentatielaag losgekoppeld van onze commerce-engine. Dat geeft je de vrijheid om meerdere winkels tegelijk te runnen via verschillende frontend-oplossingen, allemaal vanuit een enkel BigCommerce-account.

Ontwerp op basis van geavanceerde API's

Maak commerce-ervaringen op andere platforms met onze krachtige API's. De kerncomponenten van ons SaaS-platform kunnen worden uitgebreid met en gekoppeld aan andere omgevingen, zodat je efficiënter kunt werken en knelpunten kunt verminderen.

Meer over uitbreidbaarheid en onze API's
International collage storefront inventory food beverage carluccios
Bc photo person posing A generic

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze verkoop- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Verbind content en commerce zoals nooit tevoren

Consumenten van nu verlangen winkelervaringen die verder gaan dan transacties om hun euro's en loyalty te winnen. Het draait om content: geschreven, gefilmd, opgenomen of anderszins. Onze verkooptool kan in je toepassing worden geïntegreerd voor een gestroomlijnde betaalervaring voor klanten en veiligheid en gemoedsrust voor je bedrijf.

Illustration target generic

Content + personalisering

Van uiterst gepersonaliseerde sites met React.js of Angular tot een CMS: zelfs de meest complexe verkoopbehoeften kunnen worden geïntegreerd met je indrukwekkende werk. Flexibele e-commerce hoeft niet ten koste te gaan van content.

Illustration triangle boxes generic

Ervaring + winkelen

Bied je persoonlijke klantervaringen? En is je UX geoptimaliseerd? Mooi. Gebruik nu onze API's om verkoopfuncties naadloos te integreren in de systemen en toepassingen die je voor je klanten hebt ontworpen. Jij zorgt voor de wauwfactor. Wij zorgen voor een robuuste e-commerce-engine die met je meegroeit.

Illustration mobile device generic

Schaalbaarheid + eenvoud

Stroomlijn de manier waarop je online verkoopt met minder IT-overhead op een modern, Open SaaS-platform. Verkoop op verschillende sites, apparaten, toepassingen en sociale kanalen, en beheer alles vanaf een enkele locatie. Met onze API voor kanalen kun je het allemaal beheren vanuit een enkel configuratiescherm.

De ideale klantervaring, waar je maar wilt

Welke front-end ervaring je kiest (of dat nu een CMS, een PWA of een oplossing op maat is), is een belangrijk aspect van je bedrijfsstrategie. De e-commercetechnologie die je gebruikt, heeft eigenlijk maar één taak: werken zoals jij dat wilt. Daarom werken we samen met de beste bureaus, ontwikkelaars en technologiepartners om integraties en API's te ontwerpen voor headless implementaties zonder compromissen.

Bc photo people collaborate office 1 generic 1

BigCommerce voor Contentful

Gebruik een API-first headless-stack om je volledige content- en handelsmix op te bouwen met Contentful en BigCommerce.

BigCommerce voor Uniform

Bouw composable commerce met Uniform. Organiseer je tech-stack, geef gebruikers tools die geen programmeerkennis vereisen en personaliseer de winkelervaring met gemak.

BigCommerce voor Bloomreach

Gebruik de open CMS van Bloomreach met de zoekfunctie op basis van AI en verkooptools, met daarnaast de BigCommerce-engine in de backend.

BigCommerce voor Contentstack

ContentstackⓇ – het baanbrekende flexibele contentmanagementsysteem (CMS) – geeft marketeers en ontwikkelaars de kans om als nooit tevoren samen te werken rond content.

BigCommerce voor Prismic

Prismic is een headless websitebouwer die digitale bedrijven helpt groei te bereiken met optimale prestaties, sterke branding en snelle herhaling.

BigCommerce voor Amplience

Ervaar de vrijheid om meer te doen met Amplience, het toonaangevende headless commerce-ervaringsplatform voor merken en retailers.

Betaalbeveiliging op Enterprise-niveau

Meerdere beveiligingslagen op Enterprise-niveau beschermen je betaalomgeving tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen. Bovendien bieden we ongeëvenaarde uptime, uitzonderlijke DDoS-bescherming en naleving van standaard-PCI-normen.

99,99% uptime van servers

Ons gehoste e-commerceplatform heeft een gemiddelde uptime van meer dan 99,99%. We bieden ook een optionele SLA voor nog meer zekerheid en vertrouwen.

Bescherming voor je klanten, gemoedsrust voor jou

Onze e-commercebetaalomgeving kent een gelaagde aanpak voor robuuste beveiliging op Enterprise-niveau. We nemen naleving van PCI voor onze rekening om jou en je klanten veilig te houden.

International collage storefront security discount electronics

“Met BigCommerce kunnen we erop vertrouwen dat we het hele jaar door, 24/7, voldoen aan de PCI-standaard. Het is een enorme geruststelling om te weten dat de naleving altijd in orde is.”

Headshot merchant rick culleton discount electronics 210119 110130
Rick CulletonCEO

De nieuwe norm voor veelzijdigheid van SaaS-platforms voor e-commerce

Groei zonder te vertragen

Van de eenvoudigste tot de ingewikkeldste catalogus: BigCommerce kan tot 600 SKU's per product verwerken. Dankzij een toonaangevende gemiddelde uptime van 99,99% kun je rekenen op consistentie en stabiliteit bij grote bestelvolumes of verkeerspieken.

Meer waar voor je geld

BigCommerce biedt meer kant-en-klare e-commercefuncties, 24/7 ondersteuning, geen transactiekosten en een snellere lancering. Begin sneller en met meer vertrouwen te verkopen op het e-commerceplatform dat je de beste totale eigendomskosten biedt.

Bereik meer klanten

Van uitmuntende SEO tot omnichannel verkoop, BigCommerce helpt je meer klanten naar je site te brengen. BigCommerce biedt ingebouwde integratie met 's werelds grootste marktplaatsen, zoals Google Shopping, Amazon, Facebook, eBay en Instagram. Daarnaast bieden we wereldwijd meer dan 65 opties voor betaalgateways.

Hoe schaal je je bedrijf op in een steeds veranderende branche?

Maak uitgebreid kennis met alle functies die je bedrijf vooruit kunnen helpen.

  • Ontdek de meest veelzijdige oplossing voor bedrijven
  • Ontvang advies op maat en toelichting bij functies op basis van je unieke zakelijke behoeften
  • Kom erachter hoe je je bedrijf efficiënter kunt opschalen met onze toonaangevende prestaties en beveiligingsfuncties

Ontdek hoe BigCommerce groeiende bedrijven helpt om meer te verkopen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.
Wil je ons meteen spreken? Bel ons op 1-855-884-6731.