BigCommerce presenteert:

The Next Big Thing

April 2024

Met meer dan 100 innovatieve nieuwe platformfuncties, softwarereleases en partnerintegraties voor commerce zonder compromis.

Laat je sales op wereldwijde schaal groeien.

Kom in contact met klanten van over de hele wereld dankzij nieuwe tools waarmee je een volledig gelokaliseerde ervaring creëert — vanuit één gecentraliseerde backend.

Creëer prachtige composable storefronts.

Bouw prachtige, onderscheidende shopervaringen met Catalyst – ons nieuwe composable storefront-framework – en Makeswift, onze krachtige en gebruiksvriendelijke visuele pagina-editor.

Geef je B2B-business een boost.

Maximaliseer je omzet dankzij de gloednieuwe mogelijkheden in ons toonaangevende B2B-klantenportaal, waarmee je een shopervaring op maat kunt bieden.

Gebruik de kracht van BigAI.

Laat kunstmatige intelligentie het werk doen met BigAI, onze nieuwe AI-tools die ontworpen zijn voor meer engagement vanuit de klant, een hogere gemiddelde bestelwaarde en een soepel draaiende back-end.

Verhoog je omzet dankzij omnichannel.

Ontdek meer dan 300 nieuwe kanalen en optimaliseer je omzet uit bestaande kanalen met de krachtige nieuwe mogelijkheden van Feedonomics, het wereldwijd toonaangevende alles-in-één-platform voor productfeedbeheer.

Converteer meer shoppers naar klanten.

Wees de concurrentie te slim af en converteer nog meer klanten met de nieuwste (en snelste) afreken- en betalingsmogelijkheden.

Druk de operationele kosten.

Dankzij nieuwe tools voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering en een betere, veiligere backend heb je minder kosten en meer efficiëntie.

Ontdek nieuwe en verbeterde tools voor developers.

Ontdek ons robuuste Developer Center met de nieuwste API's, tools en documentatie waarmee je allerlei customizations en geïntegreerde applicaties kunt bouwen.

Laten we samen aan BIG things werken.

Stap in de toekomst.