Verminder de operationele kosten.

Minimaliseer stress, maximaliseer efficiëntie. Ontdek nieuwe tools om activiteiten te stroomlijnen en een betere, veiligere backend te bieden.

Werk efficiënter met verbeterde navigatie op het Bedieningspaneel.

🔵 Binnenkort beschikbaar

De nieuwe navigatie in het BigCommerce-Bedieningspaneel biedt een strak en modern ontwerp, met uitbreidbare subnavigatie om scannen en browsen tot een fluitje van een cent te maken. Daarnaast maakt een nieuwe bovenste balk het makkelijker om in de winkel te zoeken, een storefront te bekijken, tussen winkels te schakelen en meer.

Blijf veilig op het platform dat je kunt vertrouwen.

Nieuwe certificeringen voor ISO 27017 (Cloud Security), ISO 27018 (Cloud Privacy) en naleving van de Digital Services Act (DSA) van de Europese Unie betekenen dat BigCommerce je platform voor de lange termijn is.

ISO 27017: Cloud-beveiligingscertificering

🟢 Beschikbaar

BigCommerce is nu ISO 27017-gecertificeerd. ISO 27017 richt zich op het implementeren van robuuste beveiligingscontroles voor informatie die specifiek zijn aangepast voor clouddiensten. De norm benadrukt ook onze inzet voor de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens in cloudomgevingen.

ISO 27018: Cloud-privacycertificering

🟢 Beschikbaar

BigCommerce is nu ISO 27018-gecertificeerd. ISO 27018 focust op het beschermen van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) in cloud computing-omgevingen. Deze certificering garandeert het hoogste niveau van privacy en gegevensbescherming voor de gevoelige informatie van onze klanten.

Digital Services Act (DSA) van de Europese Unie

🟢 Beschikbaar

BigCommerce voldoet nu volledig aan de Digital Services Act (DSA) van de Europese Unie. Door te voldoen aan de DSA willen we ons steentje bijdragen aan een veiligere en betrouwbaardere online omgeving voor onze gebruikers in de Europese Unie.

Naleving van PCI DSS 4.0

🔵 Binnenkort beschikbaar

PCI DSS 4.0 legt meer nadruk op cloudbeveiliging en serviceproviders, sterkere risicobeheerpraktijken, bijgewerkte authenticatievereisten en verbeterde detectie- en responsprocedures.

“Vanuit IT-perspectief heeft het project ons ontzorgd op het gebied van dagelijkse handel in e-commerce. Voorheen namen we elk element van de technologie-stack voor onze rekening. Door de lancering op BigCommerce kon de e-commerceafdeling zich concentreren op waar ze zich op zouden moeten concentreren: verkopen”.

Michael Gray, hoofd IT, Rohan

Haal het meeste uit onze productcatalogus.

Pas producttabellen aan, optimaliseer het productbeheer, maak gebruik van bulkactiviteiten en geniet van een snellere toewijzing van de categorie met onze nieuwste verbeteringen in de productcatalogus.

Gestroomlijnde interface voor categoriebeheer.

🟢 Beschikbaar

Ontdek onze verbeterde drag-and-drop-ervaring, de mogelijkheid om categorieën te herschikken, bulkselectie van categorieën en het bijwerken van de aanmaak ervan. Meer informatie

Gebruik ShipperHQ met de catalog import/export-tool.

🟢 Beschikbaar

Onze tool voor het importeren/exporteren van catalogi ondersteunt nu eigenschappen van ShipperHQ om je te helpen verzendgroepen te beheren, evenals de herkomstlocatie en afmetingsregels voor elk product. Lees verder 

Maak gebruik van onze nieuwe tool import/export-tool voor de voorraad.

🟢 Beschikbaar

Beheer jouw voorraad in bulk op één of meerdere locaties met een speciale CVS-import-/export-tool. Update de voorraadniveaus met het oog op de veiligheid, voor lage en beschikbare voorraad en bin-picking-aantallen (BPN). Meer informatie

Beheer zelfs de meest complexe catalogi.

⚫️ wachtlijst

Via de API voor gedeelde opties en modifiers kun je complexe producten met verschillende variaties en aanpassingen maken en beheren, en daarnaast integraties bouwen met beheersystemen voor catalogussen van derden. Werkt alleen met v3 Catalogi toevoegen/bewerken. Meld je aan voor de wachtlijst

Laat je creativiteit de vrije loop met BigAI™ Copywriter.

🟢 Beschikbaar

Maak met behulp van generatieve AI zeer aantrekkelijke, SEO-geoptimaliseerde productbeschrijvingen in de tone-of-voice van jouw merk. Probeer verschillende tekst- en inhoudsstijlen om te zien wat het beste werkt voor je bedrijf. Aan de slag

Gebruik de kracht van data met BigAI™ Predictive Analytics.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Gebruik Google BigQuery ML voor voorspellende analyses, zoals het voorspellen van de toekomstige lifetime value van nieuwe kopers. Dit is gebouwd bovenop onze bestaande native Google BigQuery-integratie. Meer informatie

Vereenvoudig en stroomlijn facturen.

⚫️ wachtlijst

Verminder onnodige overhead met geautomatiseerde facturering. In plaats van meerdere facturen van individuele app-partners te ontvangen, kun je een all-inclusive BigCommerce-factuur ontvangen. Meld je aan voor de wachtlijst

Verbeter de beveiliging met machtigingen voor gebruikers.

⚫️ wachtlijst

Beheer de toegang en machtigingen voor individuele gebruikers, groepen, partners en storefront, met een krachtige maar gebruiksvriendelijke interface en API op bedrijfsniveau. Zet je op de wachtlijst

Maak eenvoudig handmatige bestellingen.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Dankzij een nieuw ontwerp met één pagina en een frisse look kunnen multi-storefront winkels nu handmatige bestellingen maken voor een specifiek storefront-kanaal.

Beheer overal en altijd je bedrijf.

Werk onderweg met de mobiele BigCommerce-app, beschikbaar voor zowel Apple iOS als Android. Analyseer verkooptrends, werk je catalogus bij of creëer en volg zendingen, waar je ook bent.

Maak moeiteloos nieuwe verzendingen.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Stroomlijn de afhandeling van de bestellingen met onze verbeterde 'Verzending maken' functie, beschikbaar voor zowel Apple iOS als Android. Scan productbarcodes om bestellingen snel en nauwkeurig te verpakken én op te volgen.

Maak inloggen eenvoudiger en veiliger met wachtwoordsleutels.

🟢 beschikbaar

Wachtwoordsleutels zijn beschikbaar voor zowel Apple iOS als Android en maken het onthouden van ingewikkelde wachtwoorden overbodig. Ze vervangen ze met handige biometrische verificatie zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning.

“We hebben nooit beperkingen gehad, dus onze groei met BigCommerce is altijd enorm geweest. We hebben een te gek traject en onze groei is behoorlijk indrukwekkend. We zijn ermee doorgegaan en hebben geen enkele situatie gehad waarin we ons beperkt voelden door het platform.”

Sam Morton, oprichter en directeur van SKDA Moto Creative

Blijf veilig met integriteitsbescherming voor betaalscripts.

🟢 Beschikbaar

Krijg een voorsprong op de PCI DSS 4.0-vereisten door de integriteit van je scripts te beschermen. URL-scripts in Script Manager ondersteunen nu maximaal vijf SRI-hashes (Subresource Integrity) die door de browser worden gebruikt om de bronnen die ze ophalen te autoriseren.

Verbeterde beveiliging voor UPS-verzending.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Onze native UPS-integratie ondersteunt nu OAuth 2.0 voor een verbeterde beveiliging en fraudepreventie.

Krijg toegang tot observatielogboeken van verkopers.

🟢 Beschikbaar

Wil je logs van de historiek bijhouden of geavanceerde analyses uitvoeren op logboeken voor winkelactiviteit en API-toegang? Ontvang ze in een aangepast Google Cloud Storage-account of in Amazon S3-bucket.

Neem datagedreven beslissingen, mogelijk gemaakt door Google.

Zet je data aan het werk met Google Analytics, het beveiligde datawarehouse BigQuery van Google en visualisaties met kant-en-klare rapporten in Google Looker Studio.

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Google Analytics 4.

🟢 Beschikbaar

Onze integratie van Google Analytics 4 beschikt nu over 12 uitgebreide data-events variërend van promotieweergaves tot voltooiing van het afrekenen. We hebben server-side eventing toegevoegd, te beginnen met het refund event, en er staan nog meer uitbreidingen gepland. Ingebouwde ondersteuning voor de toestemmingsmodus van Google helpt bij data-compliance en optimaliseert tegelijkertijd de bedrijfsgroei. Meer informatie

Gebruik nieuwe klant- en voorraaddatasets in Google BigQuery.

🟢 Beschikbaar

We verbeteren voortdurend onze Google BigQuery-integratie met nieuwe datasets voor klantgroepen en een inventaris op meerdere locaties, vier keer per dag. Ontdek meer

Krijg toegang tot voorraadrapporten voor meerdere locaties in Google Looker Studio.

🟢 Beschikbaar

Ontgrendel krachtige inventarisinzichten op meerdere locaties met het nieuwe, aanpasbare Google Looker Studio-rapport. Analyseer verkoopgegevens per locatie, krijg inzicht in de afhaalvoorkeuren van klanten en optimaliseer voorraadniveaus met behulp van de verkoopcijfers voor een hogere efficiëntie en winstgevendheid. Aan de slag

“BigCommerce zorgt ervoor dat alles veilig is. We hoeven ons geen zorgen te maken dat onze website wordt gehackt of onderhoud nodig heeft. Het helpt ook enorm om BigCommerce bij de backend te hebben. Zo kunnen wij ons focussen op het verkopen van producten.”

Chelsey Eggert, operationeel directeur, BB Wheels

Stroomlijn activiteiten met aanbevolen apps.

Verbetering: StagingPro staging- en publicatieplatform

Wanneer nieuwe winkels worden toegevoegd aan je BigCommerce account, zal de gebruiker die gekoppeld is aan het e-mailadres van je account standaard de eigenaar van de winkel worden. De juiste koppelingen tussen accounts en gebruikers worden gemaakt en werken efficiënt.

Verbetering: Noibu- storefront en monitoring van het afrekenen

Met de Noibu-monitoringoplossing kun je fouten in de storefront sneller opsporen, prioriteit geven en uiteindelijk oplossen — dat betekent dat je winkel sneller online staat, en een beter presterende en converterende storefront.

Verbetering: ShipStation eigen etiketten printen

ShipStation lanceerde Native Label Printing. Hiermee heb je toegang tot ShipStation en maak je rechtstreeks verzendlabels aan vanuit het BigCommerce controlepaneel, voor een gestroomlijnde workflow.

Laten we samen aan BIG things werken.

Wat wil je hierna ontdekken?