Geef je B2B-business een boost.

BigCommerce kent B2B — en we bieden je nieuwe tools om de aankoopervaring te verbeteren en de verkoop te maximaliseren met de nieuwste aanpassingen, lokalisatie, offertefuncties en meer.

Ontdek het nieuwe B2B-klantenportaal.

🟢 Beschikbaar

Geef je B2B-klanten alle nodige informatie voor naadloze transacties en transformeer de aankoopervaring met meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit.

Personaliseer met onze Open Source-klantenportaal.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Creëer een ervaring op maat op het klantenportaal door te beginnen met de broncode van ons klantenportaal, om de kosten om complexe B2B-behoeften op te lossen tot een minimum te herleiden.

Centraliseer facturen.

🟢 Beschikbaar

Bied kopers een overzichtelijk factuuroverzicht, identificeer snel openstaande saldi en betaal meerdere facturen tegelijk voor een eenvoudiger betalingsproces. Meer informatie

Genereer mobiele conversies voor kopers onderweg.

🟢 Beschikbaar

Geef je verkoop een boost met nieuwe mobiele verbeteringen. Ons geoptimaliseerde klantenportaal verbeterde de snelheidsscores van mobiele pagina's. Zo tillen we de conversiepercentages overal waar kopers winkelen naar een hoger niveau.

Schakel met één klik van winkellijstjes naar offertes.

🟢 Beschikbaar

Converteer geselecteerde artikelen met één klik op de knop naar een nieuwe offerteaanvraag en bied kopers de mogelijkheid om lijsten voor verschillende bedrijfsaccounts te hergebruiken – ideaal voor projectgebaseerde bedrijven waar winkellijstjes worden gemaakt vóór een offerte. Meer informatie

Stuur headless aan met B2B GraphQL.

🟢 Beschikbaar

Geniet van volledige toegang tot dezelfde gegevens en tools die het aansturen dankzij ons nieuwe storefront klantenportaal GraphQL API. Lees de developer-documentatie

Activeer het klantenportaal op headless storefronts.

🟢 Beschikbaar

Als je headless gaat werken met B2B, hoef je niet helemaal van nul te beginnen. Activeer de klantenportaalfuncties op je headless storefront via de Javascript API.

Personaliseer machtigingen voor nieuwe accounts.

🟢 Beschikbaar

Ontdek verbeterde controle-instellingen voor nieuw geregistreerde bedrijven, zoals wie producten en prijzen kan bekijken en/of bestellingen kan plaatsen, en volledig personaliseerde meldingen voor kopers. Meer informatie

“Met BigCommerce B2B Edition kunnen we onze leden alle noodzakelijke B2B-functies bieden voor hun aankopen, terwijl we tegelijkertijd de visuele, op inhoud gerichte ervaring bieden die het gevoel creëert van een B2C-website. We hebben er vertrouwen in dat we een flexibel en aanpasbaar platform hebben dat aan al onze zakelijke behoeften voldoet."

Scott Ferguson, vicevoorzitter United Aqua Group

Lokaliseer je wereldwijde B2B-ervaringen.

🟢 beschikbaar

Moderne B2B-kopers verwachten een gelokaliseerde ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat het voor kopers kinderspel is om transacties in hun taal en valuta te doen met kanaalspecifieke overschrijvingen.

Pas de vertalingen op je storefront aan.

🟢 Beschikbaar

Pas elke zichtbare tekstenreeks aan in het klantenportaal voor elke storefront met onze vertaalfunctie en optimaliseer het B2B-aankooptraject voor elk land.

Lokaliseer productcatalogi in een handomdraai.

🟢 Beschikbaar

Merken die internationaal uitbreiden en lokalisatie-instellingen inschakelen, kunnen de gelokaliseerde catalogusinhoud uitbreiden naar hun B2B-klantenportaal. Meer informatie

Laat verkoopteams gelokaliseerde offertes opmaken.

🟢 Beschikbaar

Maak snel en eenvoudig offertes in pdf in acht verschillende talen om de verkoopteams beter te ondersteunen om prospects over de hele wereld te benaderen. Meer informatie

"Door BigCommerce konden we groeien van een kleine, lokale winkel naar een bedrijf met een wereldwijde doelgroep.

De native functionaliteit van het platform en de naadloze integratie met ons ERP-systeem maken alles helemaal anders voor ons."

Eddie Grovu, Head of Ecommerce and Digital, Toolden

Minimaliseer de complexiteit van offertes.

🟢 beschikbaar

Ontdek nieuwe functies voor aankoop- en verkoopoffertes om het offerteproces te stroomlijnen en de operationele complexiteiten te tackelen.

Personaliseer de verzendkosten voor B2B-offertes.

🟢 Beschikbaar

Salesmedewerkers kunnen nu de verzendmethoden en -kosten skippen, die blijven staan tot de koper afrekent. Meer informatie

Krijg toegang tot nog meer producten voor offertes.

🟢 Beschikbaar

Verkoop alleen producten uit de catalogus of prijsbeschermde producten met goedkeuring. Producten die klanten alleen via het offerteproces kunnen kopen, zijn nu beschikbaar in het klantenportaal. Meer informatie

Bepaal welke offertes onmiddellijk in een verkoop kunnen worden omgezet.

🟢 Beschikbaar

Geef je verkoopvertegenwoordigers met één klik de flexibiliteit om te bepalen of een specifieke offerte al dan niet onmiddellijk in een verkoop kan worden omgezet. Meer informatie

Personaliseer offertes met dealspecifieke prijzen.

🟢 Beschikbaar

Pas eenvoudig je offerteprijzen aan op basis van elke specifieke deal en product. Meer informatie

Voeg tags toe aan offertes voor eenvoudig filteren.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Voeg je eigen tags toe aan offertes en bouw op tags gestoelde workflows voor snel filteren en handige reminders.

Verbeter offerteformulieren met extra velden.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Voeg extra velden toe aan je offerteformulier met zichtbaarheidsopties op veldniveau. Gebruik deze extra velden om informatie te verzamelen voor offerteaanvragen, of alleen voor intern gebruik.

Implementeer nieuwe op triggers gebaseerde offerte-e-mails.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Breng je kopers en verkopers tijdens het onderhandelingsproces onmiddellijk op de hoogte met zes nieuwe, aanpasbare, op triggers gebaseerde e-mailmeldingen voor offertes.

"De sterke punten van onze originele winkel zijn niet alleen behouden, maar zelfs verrijkt met een klantgerichte benadering.

De nieuwe technologie biedt tal van handige functies, waardoor onze dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger zijn geworden. Het is echt een doorbraak."

Rene Clobes, digitale marketingmanager, Expresso

Ontdek nieuwe kredietmogelijkheden.

🟢 Beschikbaar

Met de kredietbeschikbaarheidsfunctie kun je de kredietbeschikbaarheid van een kopend bedrijf en hun online account beter synchroniseren vanuit je registratiesysteem. Beperk aankopen automatisch wanneer kredietdrempels worden overschreden.

Activeer de beschikbaarheid van krediet.

🟢 Beschikbaar

Activeer krediet selectief op bedrijfsniveau met gedefinieerde valuta en maximaal beschikbaar krediet.

Beperk de aankoopmogelijkheid.

🟢 Beschikbaar

Beperk de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen via voorwaarden of bestelbonnen wanneer de kredietwaarde wordt overschreden.

Creëer kredietinhoudingen.

🟢 Beschikbaar

Stop aankopen voor alle kopers bij een bedrijf wanneer een kredietblokkering is aangemerkt voor een account.

Synchroniseer de beschikbaarheid van krediet.

🟢 Beschikbaar

Gebruik de nieuwe eindpunten voor kredietbeschikbaarheid om de kredietbeschikbaarheid van je bedrijfsaccounts up-to-date te houden en te synchroniseren met je backoffice-ERP.

Laten we samen aan BIG things werken.

Wat wil je hierna ontdekken?