Verhoog je verkoop op wereldschaal.

Leg contact met klanten over de hele wereld dankzij onze nieuwste tools, ontworpen om sneller en flexibeler hoogstaande, gelokaliseerde winkelervaringen te creëren – en tegen lagere kosten dan ooit tevoren.

Creëer unieke, gelokaliseerde winkelervaringen.

🟢 beschikbaar

Het multi-storefront van BigCommerce, dat is gebouw bovenop onze bestaande capaciteiten, is flexibeler en krachtiger dan ooit. Lokaliseer nu de volledige winkelervaring met unieke inhoud en instellingen voor elke storefront – vanuit één enkele backend.

“Binnen een periode van ongeveer acht maanden na ondertekening waren we live met 10 winkels in 15 verschillende markten. BigCommerce heeft dat mogelijk gemaakt."

Jeni Schneider, directeur Sales & Marketing Capabilities, HMD Global

Ga lokaal met een storefront voor elke taal.

🟢 Beschikbaar

Creëer unieke inhoud voor storefronts en verkoop je producten in het Frans, Engels, Duits, Spaans en nog veel meer talen.

Pas je catalogus aan verschillende regio's aan.

🟢 Beschikbaar

Schrijf unieke productnamen en -beschrijvingen, verkoop producten in verschillende talen en pas ze aan verschillende doelgroepen aan - allemaal vanuit een gecentraliseerde bewerkingsmodus.

Vergroot de betrokkenheid met gelokaliseerde blogs.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Bloginstellingen en blogposts kunnen nu per storefront worden aangepast. Zo kun je de inhoud optimaliseren voor de specifieke behoeften en doelgroepen van elke storefront.

Krijg relevantere zoekresultaten.

🟢 Beschikbaar

Dankzij een verbeterde zoekrelevantie voor winkels met unieke zoekindexen zijn zoekresultaten relevant en nauwkeurig. Dit bevordert weer het vinden van de producten en de klantbetrokkenheid.

Schakel vlot tussen winkelervaringen.

🟢 Beschikbaar

Met onze nieuwe ingebouwde storefront-switcher, volledig configureerbaar en beschikbaar in Cornerstone, kunnen klanten hun lokale winkelervaring selecteren. Meer informatie

Lokaliseer je wereldwijde B2B-ervaringen.

🟢 beschikbaar

Moderne B2B-kopers verwachten een gelokaliseerde ervaring. Daarom zorgden wij ervoor dat het voor kopers kinderspel is om transacties in hun taal en valuta te doen met kanaalspecifieke overschrijvingen.

“We hebben de grenzen van zowel design als technologie verlegd om te eindigen met een elegante maar efficiënte wereldwijde oplossing die makkelijk te onderhouden is en met redelijke totale eigendomskosten.”

Jack Kiefer, Global Chief Information Officer en Chief Technology Officer, Coco Republic

Krijg toegang tot wereldwijde mogelijkheden voor afrekenen, valuta, belasting en meer.

Nu beschikbaar: Italiaanse provincies bij het afrekenen.

🟢 Beschikbaar

Shoppers uit Italië kunnen nu provincies kiezen uit een vooraf bepaalde lijst en verzendbedrijven kunnen deze selectie gebruiken om de levertijd en -kosten in te schatten.

Personaliseer valuta's voor elke storefront.

🟢 Beschikbaar

Configureer verschillende valutasets voor het winkelend publiek in elke storefront. Meer informatie

Krijg prijsflexibiliteit voor belastingen.

⚫️ wachtlijst

Maximaliseer de conversies en beheer de rentabiliteitsmarges door de productprijzen voor elke prijslijst in te stellen op exclusief of inclusief belastingen. Zet je op de wachtlijst

Gebruik verschillende belastingoplossingen in verschillende regio's.

🟢 Beschikbaar

Verlaag de variabele kosten door meerdere belastingoplossingen te gebruiken in één BigCommerce-winkel — gepersonaliseerd per regio of belastingzone.

Stroomlijn de prijzen voor elke storefront.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Maximaliseer conversies met consistente productprijzen in meerdere regio's, zonder invloed van de lokale belastingtarieven. Meer informatie

Geef prijzen weer op basis van de winkellocatie.

🟢 Beschikbaar

Toon prijzen die zijn afgestemd op de lokale voorkeuren (zoals prijzen inclusief of exclusief belastingen) vanaf het moment dat shoppers beginnen te browsen tot aan het afrekenen. Meer informatie

Creëer een volledig gelokaliseerde betaalervaring.

🟢 Beschikbaar

Creëer unieke, gelokaliseerde betaalervaringen voor elke storefront, run multi-storefront bedrijf in meerdere regio's en de geef de afrekenconversie een boost.

Ontwerp aangepaste bevestigingspagina's voor de bestellingen op elke storefront.

🟢 Beschikbaar

Bouw unieke bevestigingspagina's voor de bestellingen waar shoppers blij mee zijn en zorg ervoor dat ze terugkomen voor meer.

Bied de beste verzendopties voor iedereen.

🔵 Binnenkort beschikbaar

Bied je shoppers regionale verzendopties die inspelen op hun behoeften en lokale voorkeuren, zodat iedereen zijn bestellingen snel en veilig ontvangt.

Geniet van volledige betalingsvrijheid.

🟢 Beschikbaar

Maximaliseer de conversie met de juiste lokale betaaloplossingen voor elke storefront. Shoppers kunnen op hun manier betalen met ons wereldwijde ecosysteem van betalingspartners. Momenteel beschikbaar voor een selectie van betalingsproviders met plannen om binnenkort uit te breiden.

Nieuwe integraties: PayPal

🟢 Beschikbaar

Met de alles-in-één oplossing van PayPal heb je aanvullende betaalopties. Je hoeft dus niet met meerdere betaalproviders te jongleren. • Apple Pay: nu beschikbaar in de VS, CA, VK, IT, DE, FR, ES, AU en EU32-landen Ontdek meer
 • Google Pay: nu beschikbaar in de VS, CA, VK, IT, DE, FR, ES, AU en EU30-landen Ontdek meer
 • Ratepay: PayPal werkt samen met Ratepay om 'Betalen op factuur' aan te bieden als betaalmethode voor facturen in Duitsland Ontdek meer

Nieuwe integratie: TiloPay

🟢 Beschikbaar

Deze native betaalintegratie bedient merken in Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Aanvaard betalingen van over de hele wereld via creditcard of alternatieve betaalmethoden en verreken ze vervolgens in lokale valuta. Ontdek meer

Nieuwe integratie: Nexi

🟢 Beschikbaar

Deze nieuwe betaalprovider voor merken in Italië heeft ingebouwde 3D beveiligings- en fraudebestrijdingstools. Lokale betaalmethoden zoals Bancomat Pay, MyBank, Satispay, PagoinConto, en meer worden ondersteund. Ontdek meer

Nieuwe integratie: TD Online Mart

🔵 Binnenkort beschikbaar

Onze directe integratie met TD Online Mart biedt betrouwbare expertise van deskundige adviseurs in betaaloplossingen bij een grote Canadese bank.

Verbeteringen: Adyen

🟢 Beschikbaar

Er zijn nieuwe alternatieve en lokale betaalmethoden (APM's en LPM's) toegevoegd: GCash, MoMo, KakaoPay, PayCo, Boost Wallet, Touch n Go Digital en Boleto. Ontdek meer

Verbeteringen voor Groot-Brittannië en de EU: Mollie

🟢 Beschikbaar

Het Klarna-aanbod binnen Mollie is uitgebreid met: • One Klarna is nu beschikbaar voor Groot-Brittannië
 • De ondersteuning voor Klarna Pay Later is uitgebreid in Italië, Portugal, Spanje, Zweden, Denemarken en Noorwegen
 • Klarna Pay Now is nu beschikbaar voor Zweden
 • Klarna Slice It- ondersteuning toegevoegd voor Noorwegen, Denemarken en Zweden

Meer informatie

Verbeteringen: Bluesnap

🟢 Beschikbaar

Aankondiging van verbeteringen aan ons Bluesnap-aanbod: • Uitbreiding van betaalmogelijkheden via SEPA en iDeal
 • Bewaar winkelbestellingen op één plek via handmatige bestellingen
 • Ondersteuning voor Payments API toevoegen
 • Maakt lagere afwikkelingsvergoedingen mogelijk met L2/L3-gegevens
 • Sneller afrekenen voor shoppers met Stored ACH en SEPAMeer info

Laten we samen aan BIG things werken.

Wat wil je hierna ontdekken?