Maak omnichannel-inkomsten vrij.

Gebruik meer dan 300 kanalen en optimaliseer de bestaande met krachtige nieuwe mogelijkheden van 's werelds toonaangevende full-service feedbeheerplatform, Feedonomics.

Synchroniseer je gegevens in realtime.

🟢 beschikbaar

Optimaliseer het verkooppotentieel en de behoeften aan datapijplijnen met een event-driven, realtime synchronisatie. Voorkom afkeuringen van vermeldingen, oververkoop en opschorting van accounts en zorg voor tijdige updates voor belangrijke kenmerken zoals voorraad en prijzen.

“Als je je als merk richt op omnichannel verkoop en je ook direct-to-consumer wilt gaan verkopen, of als je complexe producten of complexe klanten hebt, zijn BigCommerce en Feedonomics echt een uitkomst.”

Michael Challinger, CEO van Houzer

Stroomlijn gegevensbeheer en -validatie.

🟢 beschikbaar

Zorg ervoor dat vermeldingen accuraat en compleet zijn met onze gegevensvalidatietool, waarmee je eenvoudig gegevenshiaten kunt identificeren en fouten kunt voorkomen om je omzetpotentieel te vergroten.

Optimaliseer de productcategorisatie binnen alle kanalen.

🟢 Beschikbaar

Analyseer productgroepen en wijs ze toe aan taxonomiewaarden voor kanaalcategorieën met onze tool Productcategorisatie. Bekijk geldige waarden per kanaal en maak regels op schaal.

Vereenvoudig je contentcreatie.

🟢 Beschikbaar

Onze tool voor het genereren van creatieve inhoud biedt je volledige flexibiliteit met door de gebruiker gedefinieerde aanwijzingen en verwijst naadloos naar productcatalogusvelden.

Volg bestellingen voor realtime inzichten.

🟢 Beschikbaar

Onze verbeterde gebruikersinterface van het FeedAMP-automatiseringsplatform voor orderbeheer biedt je een gestroomlijnde visualisatie van orderroutering en bundels, terwijl je moeiteloos bulkacties op bestellingen kunt uitvoeren.

Volg eenvoudig je export.

🟢 Beschikbaar

Blijf op de hoogte en houd controle over het vermeldingenproces. Volg de status en bekijk gedetailleerde informatie over exports met onze uitgebreide pagina Exportruns.

Optimaliseer biedingen en prijzen voor maximale ROI.

🟢 Beschikbaar

De gedetailleerde gegevens van Feedonomics optimaliseren biedingen en prijsbeslissingen met Google Price Competitiveness-rapporten. Gebruik aangepaste labels en regels voor gegevenstransformatie om de campagneprestaties te verbeteren.

Neem datagestuurde beslissingen met visualisaties.

🟢 Beschikbaar

Datavisualisaties verbeteren de gegevenspagina en breiden mogelijkheden uit zoals kolommen vastzetten, aangepaste weergaven, naadloos delen met andere gebruikers en meer.

Beheer planning en logboeken in verschillende tijdzones.

🟢 Beschikbaar

Ondersteuning voor meerdere tijdzones zorgt voor een naadloze coördinatie tussen wereldwijde activiteiten, waardoor teamleden de lokale tijd naast de gecoördineerde universele tijd kunnen gebruiken.

Elimineer frictie met verbeterde meldingen.

🟢 Beschikbaar

Stroomlijn de orderafhandeling met verbeterde e-mailmeldingen en een dashboard voor orderfouten. Krijg direct op het platform bruikbare begeleiding voor het oplossen van problemen.

“We gebruiken Feedonomics pas twee maanden en ons leven is compleet veranderd.”

Katie Ouaknine, eigenaar, Badgley Mischka Web

Synchroniseer automatisch je BigCommerce-catalogus.

🟢 Beschikbaar

Bespaar tijd met geautomatiseerde ondersteuning voor het vermelden van nieuwe producten, het bijwerken van bestaande vermeldingen en het beheren van voorraadgegevens. Integreer data uit verschillende bronnen zoals ERP en PIM.

Genereer meer omzet in de winkel en online.

🟢 Beschikbaar

Bied klanten het gemak om online te kopen en het vervolgens in de winkel op te halen of dezelfde dag te laten bezorgen. Versnel de time-to-market, vereenvoudig de integratie en optimaliseer gegevens voor betere prestaties met Feedonomics.


Stroomlijn en optimaliseer jouw B2B-dataconnectiviteit.

🟢 Beschikbaar

Zorg ervoor dat je distributienetwerk meer en sneller kan verkopen. Feedonomics stroomlijnt de gegevensopname en standaardisatie van leveranciers, waardoor je de gegevenssyndicatie naar jouw distributienetwerk kunt schalen.

Verken gloednieuwe kanaallanceringen.

🟢 Beschikbaar

Ga aan de slag en vermeld je producten op nieuwe kanalen over de hele wereld.“Als iemand een andere orderintegratieservice gebruikt, vraag ik: 'Wat ben je aan het doen? Wist je niet dat je Feedonomics al dit werk voor je kunt laten doen?”

Kaleb Quist, specialist in digitale marketing, Stone Coat-werkbladen

Vereenvoudig Facebook- en Instagram Shop-retouren.

🟢 Beschikbaar

Retourzendingen zijn nu via API naadloos geïntegreerd in de automatiseringsoplossing voor orderbeheer voor Facebook- en Instagram-winkels om een efficiënte afhandeling van retourzendingen en terugbetalingen te garanderen.

Creëer gebundelde bestelstrategieën.

🟢 Beschikbaar

Splits gebundelde bestellingen automatisch op voor nauwgezette rapportage en stel ze naadloos opnieuw samen voor een nauwkeurige afhandelingsstatus via alle verkoopkanalen.

Beheer bestellingen en afhandelingsworkflows.

🟢 Beschikbaar

Integreer marktplaatsen en externe partners met het FeedAMP-platform. Met de Marketplace-bestel-API kunnen partners eenvoudig bestellingen invoegen, bijwerken en ophalen.

Uitgebreid partnerschap: eBay-advertenties

🟢 Beschikbaar

We hebben ons partnerschap met het eBay Ads-team uitgebreid om de netto nieuwe adoptie van eBay als retailkanaal te stimuleren, inclusief subsidies/kortingen voor gekwalificeerde potentiële klanten. Meer informatie

Laten we samen aan BIG things werken.

Wat wil je hierna ontdekken?