Wie zijn we en wat doen we

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open SaaS- en composable e-commerceplatform waarmee merken en retailers van elke omvang hun bedrijf online kunnen opbouwen, doorontwikkelen en laten groeien. BigCommerce biedt zijn klanten geavanceerde functionaliteit, aanpassingsmogelijkheden en performance voor grote bedrijven met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2C- en B2B-bedrijven in 150 landen en talloze sectoren vertrouwen op BigCommerce, waaronder Burrow, Coldwater Creek, Francesca's, Harvey Nichols, King Arthur Baking Co., MKM Building Supplies, United Aqua Group en Uplift desk. Voor meer informatie kun je terecht op www.bigcommerce.com of volg ons op X en LinkedIn.

BigCommerce in cijfers

2009

opgericht

Tens of Thousands

Verkopers

2020 IPO

NASDAQ: BIGC

1000+

Fulltime werknemers

2,800

Agency en technologiepartners

150+

landen waarin we actief zijn

We staan klaar voor onze winkeliers, worden geleid door onze waarden en gesterkt door onze mensen. Dat is de drijvende kracht achter ons succes. Daardoor zijn we uitgegroeid van een start-up met twee mensen tot een wereldwijd team met honderden medewerkers die winkeliers helpen voor miljarden dollars te verkopen.

Lees voor meer inzichten ons jaarverslag van 2023.

Onze bedrijfswaarden

Dit zijn de kernprincipes waarop BigCommerce is gebouwd, die richting geven aan wat we doen en hoe we dat doen. Elke medewerker kent ze, vindt ze belangrijk en leeft ze na. Onze winkeliers zien dat terug telkens wanneer ze ons product gebruiken of hulp krijgen van ons ondersteuningsteam.

Video Placeholder

Klanten voorop

Ons bedrijf is er om winkeliers te helpen meer te verkopen. We nemen elke beslissing en beoordelen elke uitkomst om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Team met een missie

BigCommerce bestaat uit geweldige mensen, maar alleen met teamwerk bereiken we echt grootse resultaten. We helpen onze klanten door samen te werken met evenveel ambitie als bescheidenheid.

Denk groots

Als een van de toonaangevende e-commerceplatforms van de wereld hebben we een ongeëvenaarde visie, innovatie- en uitvoeringskracht nodig. We rusten nooit op onze lauweren. We stellen onze ideeën van wat kan en niet kan steeds ter discussie om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Handel integer

We zijn eerlijk en transparant en zetten ons in om te doen wat het best is voor onze klanten en ons bedrijf. We werken openlijk samen om de waarheid na te streven. Op ons platform is geen ruimte voor politiek, verborgen agenda's en passief-agressief gedrag.

Laat elke dag tellen

We streven er voortdurend naar het beste uit onszelf te halen. We richten ons op oplossingen en zijn elke dag gemotiveerd om met talent, passie en inzet onze doelen te bereiken.

Een kijkje bij BigCommerce

Onze medewerkers brengen de BigCommerce-missie tot uitvoering door winkeliers te helpen de grenzen van hun kunnen op te zoeken en te verleggen. Wij willen hetzelfde bereiken voor onze medewerkers.

Medewerkers van BigCommerce dragen zelf bij aan hun persoonlijke ontwikkeling door praktische ervaring op te doen, nieuwe kansen te grijpen en bijdragen te leveren aan projecten die e-commerce vorm geven.

Zo ziet een dag uit het leven van een BigCommerce-medewerker eruit.

bedrijf

Meld je aan. Wij zoeken mensen.

Als je op zoek bent naar de uitdaging van een innovatief bedrijf met een carrièrebevorderende en mensgerichte cultuur, dan is dit de plek voor jou.

Diversiteit en inclusie

Onze inzet voor diversiteit en inclusie is gebaseerd op het morele geloof in de waardigheid, de waarde en de mogelijkheden van elk individu en op de praktische overtuiging dat diverse, inclusieve teams de beste resultaten behalen voor onze klanten, onze partners, onze medewerkers en ons bedrijf. Iedereen is welkom om deel uit te maken van die reis.

Solidariteit

We koesteren een cultuur die de inclusie van elke medewerker stimuleert door onze individualiteit en onze gemeenschappelijke waarden te omarmen. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin alle medewerkers volledig zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd en aangemoedigd voelen zoals ze zijn.

Respect

Onze verschillen maken ons uniek en zorgen voor de diversiteit die we zo waardevol vinden. We zetten ons in voor een omgeving waarin iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld en de uitwisseling van standpunten en ideeën wordt aangemoedigd.

Gelijke kansen

Iedereen is tot grootse dingen in staat, ongeacht demografische achtergrond of persoonlijke ervaringen. Wij zorgen er actief voor dat al onze medewerkers gelijke kansen hebben om te groeien en hun potentieel ten volle te ontplooien.

Onze locaties

We hebben moderne kantoren in veel bruisende steden verspreid over de wereld. Elk kantoor heeft een eigen karakter met slimme, getalenteerde mensen die zich inzetten voor onze klanten en het succes van het bedrijf.

bridge

Four Points, Austin, Texas

Ons hoofdkantoor staat in een boomrijke omgeving met wandelroutes in de prachtige heuvels van Austin. We bevinden ons op een paar kilometer van het centrum van de Texaanse hoofdstad van de livemuziek en op slechts enkele minuten van de recreatie- en sportmogelijkheden van Lake Travis. In het kantoor van BigCommerce in Four Points zijn de teams Sales, Support, Operations, G&A Support, Marketing en Design gehuisvest.

bridge

San Francisco, Californië

Ons kantoor in San Francisco staat in het centrum van het Financial District, vlak bij een BART-station en te midden van populaire koffietentjes, restaurants en bars. Ruimte om Tech Talks te organiseren stond vanaf het begin af aan op ons wensenlijstje voor dit kantoor. We nodigen dan ook geregeld deskundigen uit om over de nieuwste trends in e-commercetechnologie te praten.

Sydney, Australië

Sydney, Australië

Ons kantoor in Sydney staat in de centrale zakenwijk van de stad. Het ligt op steenworp afstand van het centraal station, Chinatown, Darling Harbour en populaire cafés, pubs, parken en restaurants. Ons kantoor weerspiegelt onze innovatieve, unieke, evenwichtige en bruisende omgeving.

Londen, Verenigd Koninkrijk

Londen, Verenigd Koninkrijk

Het BigCommerce-kantoor in Londen biedt plaats aan de florerende teams Sales, Marketing en Professional Services. Het staat in het drukke, levendige centrum van de stad, vlak bij St. Paul’s Cathedral, London Bridge en het museum Tate Modern.

Kyiv, Oekraïne

Kyiv, Oekraïne

Ons kantoor in Kyiv staat in de wijk Shevchenkivskyi, in de buurt van de prachtige historische wijk Podil en vlak bij de oevers van de Dnjepr. Het ligt niet ver van het centrum van de stad en op slechts een paar minuten lopen van parken, restaurants, cafés, koffiebars en het metrostation Dorohozhychi.

Wil je meer weten over BigCommerce en onze carrièremogelijkheden?

Hier bij BigCommerce laten we graag zien wie we zijn en welke inspirerende plannen we hebben om de e-commerce-industrie opnieuw te definiëren. Word lid van ons BigNetwork om op de hoogte te blijven van BigCommerce-nieuws, events en potentiële carrièremogelijkheden.