Innovatieve klantervaringen naar keuze

CONTACT OPNEMEN MET EEN EXPERT
Stockfoto levensmiddelen ijs algemeen

Klant in de schijnwerpers: Di Bruno Bros. ontwerpt een online toepassing die het iconisch merk waardig is.

De juiste ingrediënten voor succes

Pas uw site naar hartenlust aan. Integreer met de systemen die u al gebruikt om e-commercetoepassingen te bieden zonder concessies te doen aan snelheid, veiligheid of schaalbaarheid.

Lever de toepassing die uw klanten verwachten.

Uw site vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfsstrategie, of die nu met Bloomreach, Drupal, React gemaakt of zelf gebouwd is. Daarom werken we samen met toonaangevende bureaus en ontwikkelaars om integraties en API's te bouwen voor e-commercetoepassingen zonder compromissen.

Voeg uw offline en online verkoop, inventaris en boekhouding samen.

Stop met handmatig gegevens over verkoopkanalen samen te voegen voor een totaaloverzicht van uw bedrijf. Gebruik in de plaats daarvan een van de verkooppuntpartners van BigCommerce om automatisch fysieke verkoop, inventaris en omzet te synchroniseren naar de back-end.

Verzend slimmer.

Via de voorgebouwde integraties en partnerschappen van BigCommerce krijgt u de beschikking over de laagste verzendtarieven voor wereldwijde vervoerders, geavanceerde verzendregels inclusief LTL-vrachtbeheer en externe logistieke dienstverleners met meerdere magazijnen.

Winst boeken op uw betalingsmarges.

Krijg de laagste vooraf onderhandelde creditcardverwerkingstarieven voor SaaS-commerce. En profiteer van voordelige kaarttarieven voor PayPal zonder gedoe, mogelijk gemaakt door Braintree. Via Braintree kunt u ook Apple Pay en Google Pay inschakelen.

Internationaal collage winkel inventaris analyse ijs ben jerrys
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Focus op wat echt belangrijk is

"Doordat het zo eenvoudig is om tools als MailChimp, Zapier en Justuno met BigCommerce te integreren, kunnen we ons bedrijf efficiënt blijven runnen. Daardoor houden we meer tijd en energie over om ons te richten op nieuwe initiatieven."

RICHARD KELSEYEIGENAAR BEER CARTEL
Winkelier product blikjes bier Cartel

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen