Onweerstaanbare klantervaringen naar keuze

Contact opnemen met een expert
Stock Photo Food Beverage Ice Cream Generic

Klant in de schijnwerpers: Di Bruno Bros. ontwerpt een site die het beroemde merk eer aandoet.

De juiste ingrediënten voor succes

Pas uw site naar hartenlust aan. Koppel de systemen die u al gebruikt om een e-commercesite te bieden zonder concessies te doen aan snelheid, veiligheid of schaalbaarheid.

Voldoe aan de verwachtingen van klanten

Uw site vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfsstrategie, of die nu met Bloomreach, Drupal of React is gemaakt of volledig zelf is ontwikkeld. Daarom werken we samen met toonaangevende bureaus en ontwikkelaars om integraties en API's te bouwen voor e-commercetoepassingen zonder compromissen.

Voeg uw offline en online verkoop, inventaris en boekhouding samen

Handmatig gegevens over verkoopkanalen samenvoegen voor een totaaloverzicht van uw bedrijf? Dat is niet meer nodig. Met een van de verkooppuntpartners van BigCommerce kunt u de fysieke verkoop, inventaris en omzet automatisch naar de backend synchroniseren.

Verzend slimmer

Via de ingebouwde integraties en partnerschappen van BigCommerce krijgt u de beschikking over de laagste verzendtarieven voor wereldwijde vervoerders, geavanceerde verzendregels inclusief LTL-vrachtbeheer en externe logistieke dienstverleners met meerdere magazijnen.

Vergroot uw marges

Krijg de laagste creditcardverwerkingstarieven voor SaaS-commerce. Wij hebben al voor u onderhandeld. Profiteer ook van voordelige kaarttarieven voor PayPal zonder gedoe, mogelijk gemaakt door Braintree. Via Braintree kunt u ook Apple Pay en Google Pay inschakelen.

Dutch Collage Storefront Inventory Analytics Ice Cream Ben Jerrys
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Focus op wat echt belangrijk is

"Doordat het zo eenvoudig is om tools als MailChimp, Zapier en Justuno met BigCommerce te integreren, kunnen we ons bedrijf efficiënt blijven runnen. Daardoor houden we meer tijd en energie over om ons te richten op nieuwe initiatieven."

RICHARD KELSEYEIGENAAR BEER CARTEL
Merchant Product Cans Beer Cartel

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen