Onweerstaanbare klantervaringen naar keuze

Klant in de schijnwerpers: Di Bruno Bros. ontwerpt een site die het beroemde merk eer aandoet.

Beer Cartel Zwart
Ben Jerrys Zwart
Di Bruno Bros Zwart
Bon Bon Bon Zwart

De juiste ingrediënten voor succes

Pas je site naar hartenlust aan. Koppel de systemen die je al gebruikt om een e-commercesite te bieden zonder concessies te doen aan snelheid, veiligheid of schaalbaarheid.

Voldoe aan de verwachtingen van klanten

Je site vormt een essentieel onderdeel van je bedrijfsstrategie, of die nu met Bloomreach, Drupal of React is gemaakt of volledig zelf is ontwikkeld. Daarom werken we samen met toonaangevende bureaus en ontwikkelaars om integraties en API's te bouwen voor e-commercetoepassingen zonder compromissen.

Voeg je offline en online verkoop, inventaris en boekhouding samen

Handmatig gegevens over verkoopkanalen samenvoegen voor een totaaloverzicht van je bedrijf? Dat is niet meer nodig. Met een van de verkooppuntpartners van BigCommerce kun je de fysieke verkoop, inventaris en omzet automatisch naar de backend synchroniseren.

Verzend slimmer

Via de ingebouwde integraties en partnerschappen van BigCommerce krijg je de beschikking over de laagste verzendtarieven voor wereldwijde vervoerders, geavanceerde verzendregels inclusief LTL-vrachtbeheer en externe logistieke dienstverleners met meerdere magazijnen.

Vergroot je marges

Krijg de laagste creditcardverwerkingstarieven voor SaaS-commerce. Wij hebben al voor je onderhandeld. Profiteer ook van voordelige kaarttarieven voor PayPal zonder gedoe, mogelijk gemaakt door Braintree. Via Braintree kun je ook Apple Pay en Google Pay inschakelen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze verkoop- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Focus op wat echt belangrijk is

“Doordat het zo eenvoudig is om tools als MailChimp, Zapier en Justuno met BigCommerce te integreren, kunnen we ons bedrijf efficiënt blijven runnen. Daardoor houden we meer tijd en energie over om ons te richten op nieuwe initiatieven.”

RICHARD KELSEY, EIGENAAR, BIERKARTEL

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.