Geoptimaliseerde e-commerce voor groothandelaren en producenten

Klant in de schijnwerpers: Berlin Packaging bespaart tijd en geld met aanpassingen op het BigCommerce-platform voor hun B2B-klanten.

E-commerce die aansluit bij je gestroomlijnde bedrijfsvoering en moderne kopers

BigCommerce biedt de catalogusgrootten, verfijnde zoekmogelijkheden en API-integraties die je nodig hebt voor een moderne online B2B-winkel.

Een klantervaring die zich onderscheidt van de rest

Kopers in de productiebranche zijn geen typische consumenten. En toch slagen traditionele B2B-inkooptoepassingen er maar niet in om te voldoen aan de verwachtingen van moderne kopers. Met BigCommerce ontwerpt je team een strakke website voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Pak onefficiënte e-procurement aan

Koppel BigCommerce aan je systeem voor productinformatiebeheer en maak de juiste productgegevens beschikbaar in elk e-procurementsysteem.

Werk met vertrouwen dankzij gelaagde beveiliging

Meerdere beveiligingslagen op Enterprise-niveau beschermen je bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen. Bovendien bieden we ongeëvenaarde uptime, uitzonderlijke DDoS-bescherming en PCI-naleving op niveau I.

Kies voor gestroomlijnde activiteiten

Overwin problemen in de bedrijfsvoering door gebruik te maken van geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, inkooporders en betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS-, PIM- en CRM-systemen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze verkoop- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

B2B Edition wint 24/24 medailles tijdens 2023 Paradigm B2B Combine.

2696% meer webleads

“BigCommerce is ontzettend flexibel dankzij de open API en het gebruik van aangepaste velden. Je kunt echt vrijwel alles met het platform.”

Chris Hiller GENERAL MANAGER, BERLIN PACKAGING

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.