E-commerce-casestudy's

Of je nu net begint of al een miljoenenomzet hebt: leer van een aantal van onze meest succesvolle BigCommerce-verkopers.

"Op BigCommerce besparen we flink op ontwikkelings- en algemene platformkosten. Bovendien hebben we nu een zeer flexibele omgeving die snel kan worden aangepast aan onze zakelijke behoeften."

Mark HopkinsChief Information Officer
Citaat Afbeelding Winkel Product Hoofdtelefoon Skullcandy

Sinds onze lancering op BigCommerce in juli 2019 is Burrow geëvolueerd van een bedrijf met één product, één kanaal en één leverancier naar een bedrijf met meerdere producten, meerdere kanalen en meerdere leveranciers. Ons vorige e-commerceplatform kon die veranderingen gewoon niet meer aan.

Kabeer ChopraMedeoprichter en CPO
Verhaal lezen

"Toen we onze groei in kaart brachten, hadden we het gevoel dat BigCommerce veel meer mogelijkheden voor aanpassing zou bieden dan andere platforms, en ons goed zou positioneren voor enorme groei."

Antonio KalebEcommerce Architect
International Netherlands Quote Image Storefront Product Mint Bottle Larq@2X
Bullitt Group

Bullitt Group

One of the main reasons Bullitt Group switched to BigCommerce was not so much for its CMS and storefront offering, but actually the multi-storefront capabilities behind it.

TYGRIS

TYGRIS

"Het platform geeft ons de schaalbaarheid, flexibiliteit en openheid die we nodig hebben om op te starten, wijzigingen aan te brengen en deze te implementeren op het moment dat dat nodig is."

Four Pillars Gin

Four Pillars Gin

“BigCommerce has not only improved the experience for our customers, but there’s been a level of simplicity that as we look to do things to incentivize and enhance the shopping experience, it hasn’t been burdensome on our team.”

Fastfix

Fastfix

"Sinds de lancering op BigCommerce in mei 2020 heeft het platform ons een modernere aanpak geboden voor online ondernemen." We hebben echt het gevoel dat we weer zelf de controle over onze eigen website hebben..."

Burrow

Burrow

"Sinds onze lancering op BigCommerce in juli 2019 is Burrow geëvolueerd van een bedrijf met één product, één kanaal en één leverancier naar een bedrijf met meerdere producten, meerdere kanalen en meerdere leveranciers. Ons vorige e-commerceplatform kon die veranderingen gewoon niet meer aan."

LARQ

LARQ

"Sinds we met BigCommerce werken, hebben we echt kunnen groeien op dit platform. BigCommerce is verder gegaan dan andere concurrenten op het gebied van samenwerking met ons en het aanpassen van een oplossing die bij ons past."

Uplift Desk

Uplift Desk

"Sinds onze lancering op BigCommerce zien we een toename van duizenden dollars en honderden bestellingen per maand binnenstromen dankzij de e-mails in het geval van achtergelaten winkelwagens."

Skullcandy

Skullcandy

"Nu we hebben gezien hoe de schaalbaarheid van BigCommerce presteert, hoe goed het de hogere snelheid en het toegenomen transactievolume aan kan, zijn we er nog meer van overtuigd dat dit de beste oplossing voor ons was."

Exxel Outdoors

Exxel Outdoors

"Het belangrijkste voordeel van de keuze voor een nieuw platform is de responsieve site. Onze mobiele conversies nemen nu snel toe. Het conversiepercentage voor mobiele apparaten is met 272% gestegen en de omzet voor mobiele apparaten is met 193% gestegen sinds vorig jaar rond deze tijd."