E-commerce-casestudy's

Of u nu net begint of al een miljoenenomzet hebt: leer van een aantal van onze meest succesvolle BigCommerce-winkeliers

2599 Cd Cs Lp laptop Hero
"Onze succesvolle lancering met BigCommerce is een mooi voorbeeld van hoe gelijkgestemde merken met elkaar kunnen samenwerken. De technische barrières zijn weggenomen, zodat we ons kunnen concentreren op de groei van ons bedrijf, terwijl we profiteren van de vooruitstrevende roadmap en rde egelmatige introductie van nieuwe functies die BigCommerce biedt, en die speciaal zijn ontworpen voor merken zoals wij."MARK HOPKINS, CHIEF INFORMATION OFFICER, SKULLCANDY INC.

Lees hun verhaal

Fastfix

Fastfix

"Sinds de lancering op BigCommerce in mei 2020 heeft het platform ons een modernere aanpak geboden voor online ondernemen." We hebben echt het gevoel dat we weer zelf de controle over onze eigen website hebben..."

Burrow

Burrow

"Sinds onze lancering op BigCommerce in juli 2019 is Burrow geëvolueerd van een bedrijf met één product, één kanaal en één leverancier naar een bedrijf met meerdere producten, meerdere kanalen en meerdere leveranciers, en ons vorige e-commerceplatform was gewoon niet in staat om die veranderingen aan te kunnen."

LARQ

LARQ

"Sinds we met BigCommerce werken, hebben we echt kunnen groeien op dit platform. BigCommerce is verder gegaan dan andere concurrenten op het gebied van samenwerking met ons en het aanpassen van een oplossing die bij ons past."

Uplift Desk

Uplift Desk

"Sinds onze lancering op BigCommerce zien we een toename van duizenden dollars en honderden bestellingen per maand binnenstromen dankzij de e-mails in het geval van achtergelaten winkelmandjes."

Skullcandy

Skullcandy

"Nu we hebben gezien hoe de schaalbaarheid van BigCommerce presteert, hoe goed het de hogere snelheid en het toegenomen transactievolume aan kan, zijn we er nog meer van overtuigd dat dit de beste oplossing voor ons was."

Exxel Outdoors

Exxel Outdoors

"Het belangrijkste voordeel van de keuze voor een nieuw platform is de responsieve site. Onze mobiele conversies nemen nu snel toe. Het conversiepercentage voor mobiele apparaten is met 272% gestegen en de omzet voor mobiele apparaten steeg met 193% sinds vorig jaar rond deze tijd."