Breid je klantenportfolio uit

Ons BigCommerce-partnerprogramma biedt je de beste informatiebronnen, saleshulpmiddelen, training en een verwijzingsnetwerk om meer klanten te werven en betere verkoopervaringen te ontwikkelen.

Nu toepassen
Bc photo gradient person posing generic

Bureaupartners

Ontwikkel e-commerceoplossingen op een toonaangevend platform. Je kunt gebruikmaken van geavanceerde functies, informatiebronnen, designthema's en integraties om je klanten de beste resultaten te leveren.

Apply nu

Technologiepartners

Ontwikkel thema's, apps en integraties voor e-commerce. Ondersteun BigCommerce-verkopers bij hun groei met site-aanpassingen, apps op maat en integraties voor bedrijfssoftware.

Apply nu

Meer weten over ons partnerprogramma?

BigCommerce is gemaakt voor partnerschappen

Profiteer van een praktische en strategische samenwerking met BigCommerce. Sluit je aan bij duizenden andere partners die bedrijven ontwikkelen en topresultaten leveren voor hun klanten.

Begeleiding bij onboarding en ingebruikname

Zorg ervoor dat je team beschikt over de kennis en een stappenplan om een succesvolle zaak op te zetten en sneller meer inkomsten te genereren.

Afgestemd op de waarden en groeidoelen van je bedrijf

We verdiepen ons in je waarden en acquisitiedoelen voordat we je aanbevelen in onze verkoopgesprekken. We zoeken voor elk project de juiste partner.

Investeringsaanbiedingen en vraag genereren

Onze accountexecutives verkopen in samenwerking met bureaus, waardoor ze honderden nieuwe zakelijke klanten per kwartaal kunnen werven.

Headshot partner bc agency sergei ostapenko mira commerce

"Onze missie is om commerce voortdurend te verbeteren als vertrouwde adviseur voor onze klanten. Met BigCommerce als partner kunnen we die missie uitvoeren door dagelijks te werken aan oplossingen en direct met klantproblemen aan de slag te gaan. BigCommerce heeft de lat voor succesvolle, betrouwbare samenwerking echt hoog gelegd. Samen blijven we onze klanten op de eerste plaats zetten en blijven we ons inzetten voor hun succes."

Sergei OstapenkoPresident en CEO, Mira Commerce

Ga vandaag nog aan de slag

Illustration pointer generic

01 Online aanmelden

Klik op de knop hieronder en geef je informatie op. We beoordelen je aanmelding en je krijgt snel een reactie van ons.

Illustration dollar generic

02 Tools en training krijgen

In de BigCommerce-partnerportal vind je alles wat je nodig hebt om trainingen te voltooien, leads te vinden en BigCommerce te verkopen.

Illustration triangle boxes generic

03 Ontwikkelen op BigCommerce

Ga je een app, thema, integratie, winkelontwerp of iets daartussenin ontwikkelen? Je krijgt van ons alle informatiebronnen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, van speciale onboardinginformatie tot gedetailleerde documentatie.

Illustration triangle circle generic

04 Je bedrijf laten groeien

Als je je mogelijkheden bij ons registreert, kun je duizenden BigCommerce-klanten bereiken.

Illustration speech bubble generic

05 Krijg doorlopende ondersteuning

Naarmate je bedrijf groeit, kun je bij elke stap rekenen op onze accountmanagers en hulpbronnen die elk kwartaal worden bijgewerkt.

Sluit je aan bij duizenden andere partners die bedrijven ontwikkelen en topresultaten leveren voor hun klanten.

Apply nu