Breid je klantenportfolio uit

Ons BigCommerce-partnerprogramma biedt je de beste informatiebronnen, saleshulpmiddelen, training en een verwijzingsnetwerk om meer klanten te werven en betere verkoopervaringen te ontwikkelen.

Nu toepassen
bc photo gradient person posing generic

Bureaupartners

Ontwikkel e-commerceoplossingen op een toonaangevend platform. Je kunt gebruikmaken van geavanceerde functies, informatiebronnen, designthema's en integraties om je klanten de beste resultaten te leveren.

Nu aanmelden

Technologiepartners

Ontwikkel thema's, apps en integraties voor e-commerce. Ondersteun BigCommerce-verkopers bij hun groei met site-aanpassingen, apps op maat en integraties voor bedrijfssoftware.

Nu aanmelden

Meer weten over ons partnerprogramma?

BigCommerce is gemaakt voor partnerschappen

Profiteer van een praktische en strategische samenwerking met BigCommerce. Sluit je aan bij duizenden andere partners die bedrijven ontwikkelen en topresultaten leveren voor hun klanten.

Begeleiding bij onboarding en ingebruikname

Zorg ervoor dat je team beschikt over de kennis en een stappenplan om een succesvolle zaak op te zetten en sneller meer inkomsten te genereren.

Afgestemd op de waarden en groeidoelen van je bedrijf

We verdiepen ons in je waarden en acquisitiedoelen voordat we je aanbevelen in onze verkoopgesprekken. We zoeken voor elk project de juiste partner.

Investeringsaanbiedingen en vraag genereren

Onze accountexecutives verkopen in samenwerking met bureaus, waardoor ze honderden nieuwe zakelijke klanten per kwartaal kunnen werven.

Headshot Partner Bc Agency Sergei Ostapenko Mira Commerce

"Onze missie is om commerce voortdurend te verbeteren als vertrouwde adviseur voor onze klanten. Met BigCommerce als partner kunnen we die missie uitvoeren door dagelijks te werken aan oplossingen en direct met klantproblemen aan de slag te gaan. BigCommerce heeft de lat voor succesvolle, betrouwbare samenwerking echt hoog gelegd. Samen blijven we onze klanten op de eerste plaats zetten en blijven we ons inzetten voor hun succes."

Sergei OstapenkoPresident en CEO, Mira Commerce

Ga vandaag nog aan de slag

Illustratie Aanwijzer Algemeen

01 Online aanmelden

Klik op de knop hieronder en geef je informatie op. We beoordelen je aanmelding en je krijgt snel een reactie van ons.

Illustratie Dollar Algemeen

02 Tools en training krijgen

In de BigCommerce-partnerportal vind je alles wat je nodig hebt om trainingen te voltooien, leads te vinden en BigCommerce te verkopen.

Illustratie Driehoek Dozen Algemeen

03 Ontwikkelen op BigCommerce

Ga je een app, thema, integratie, winkelontwerp of iets daartussenin ontwikkelen? Je krijgt van ons alle informatiebronnen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, van speciale onboardinginformatie tot gedetailleerde documentatie.

Illustratie Driehoek Cirkel Algemeen

04 Je bedrijf laten groeien

Als je je mogelijkheden bij ons registreert, kun je duizenden BigCommerce-klanten bereiken.

Illustratie Tekstballon Algemeen

05 Krijg doorlopende ondersteuning

Naarmate je bedrijf groeit, kun je bij elke stap rekenen op onze accountmanagers en hulpbronnen die elk kwartaal worden bijgewerkt.

Sluit je aan bij duizenden andere partners die bedrijven ontwikkelen en topresultaten leveren voor hun klanten.

Nu aanmelden

"We hebben voor BigCommerce gekozen omdat het op hetzelfde niveau en met dezelfde snelheid kan schalen als wij. Het platform geeft ons de schaalbaarheid, flexibiliteit en openheid die we nodig hebben om op te starten, wijzigingen aan te brengen en deze te implementeren op het moment dat dat nodig is."

JED SIMPSONalgemeen directeur, tygris
CASESTUDY LEZEN
International Netherlands Quote Image Storefront Laptop Aersol Tygris

"Met de API's van BigCommerce kan Skullcandy het productinformatiesysteem koppelen, de voorraad continu synchroniseren, verbinding maken met creditcardbedrijven, belasting berekenen en al deze informatie integreren in ons ERP-systeem voor de orderverwerking."

Mark HopkinsChief Information Officer, Skullcandy
CASESTUDY LEZEN
Citaat Afbeelding Winkel Product Hoofdtelefoon Skullcandy

"Naast SaaS, hadden we ook behoefte aan de flexibiliteit van een samenhangend ecosysteem met apps en tools die zouden werken naarmate ons bedrijf groeide en onze eisen complexer werden. We hadden het gevoel dat dit met BigCommerce mogelijk zou zijn."

Darren MacaskillHead of Brand and Marketing, Silent Pool Distillers
CASESTUDY LEZEN
Quote Image Storefront Product Chamomile Gin Silent Pool