BigCommerce Success Services

Versterk je team met experts en educatieve diensten om je e-commerce naar een hoger niveau te tillen.

Offerte aanvragen
Succesdiensten Collage Lifestyle Mensen Algemeen

Klantsuccesmanager

Ontvang inzichten van toegewijde experts om je strategieën en doelen rondom e-commerce te verbeteren. De klantsuccesmanager is je vertrouwde adviseur die zich verdiept in je bedrijfsstrategie en oplossingen aanbeveelt om je te helpen bij het behalen van succes.

BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor 5 Algemeen

Proactieve ondersteuning

Je succesmanager is je centrale aanspreekpunt en helpt je om alles uit BigCommerce te halen. Als interne adviseur, die vertrouwd is met alle aspecten van je bedrijf, werkt je succesmanager als verlengstuk van je team door proactief best practices, nieuwe functies en integraties te delen en ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van relevante platformupdates.

Succes Diensten BC Foto Lifestyle Mensen Algemeen B

Een plan voor succes

Elk kwartaal stelt je succesmanager een succesplan op, met nieuwe ideeën om je succes op het platform te maximaliseren. Dit zijn bijvoorbeeld strategieën om slecht presterende producten aan te pakken, SEO-aanbevelingen en groeikansen in andere kanalen.

Wij helpen je bedrijf te laten groeien.

Prijzen opvragen

Technisch accountbeheer

Bespaar tijd en stress: laat ingewikkelde technische problemen oplossen door ons team van technische adviseurs. Je technische accountmanager werkt met je samen om een strategie voor integraties en apps te ontwikkelen en native en op maat gemaakte functies naar wens te configureren. Als interne adviseur bij BigCommerce houdt je accountmanager toezicht op alle aspecten van de technologische status van je winkel en ondersteuningszaken.

Succesdiensten Bc Foto Lifestyle Mensen Algemeen C

Technische handleiding

In samenwerking ontwikkelen we een technische referentiegids op maat voor je winkel, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan diagnostiek en technische problemen sneller kunt verhelpen.

Escalatiebeheer

Je technische accountmanager zorgt dat ondersteuningszaken sneller worden opgelost en geeft regelmatig updates over bugfixes, functieverzoeken en nieuwe functies die relevant zijn voor je bedrijf.

Technische evaluatie

We voorzien je regelmatig van advies en aanbevelingen om je efficiëntie en effectiviteit op ons platform te verbeteren. We houden je op de hoogte van aankomende trends en kansen, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

Geen technische barrière is ons te hoog.
Meer informatie

BigCommerce University

Maak slim gebruik van trainingen om je bedrijf te transformeren. Wij helpen je sneller rendement te behalen met specialistische trainingen om je operationele efficiëntie te verbeteren en het maximale uit je BigCommerce-platform te halen. Wij bieden twee trajecten:

Winkelconfiguratie en -beheer

Elke winkelbeheerder profiteert ervan om BigCommerce-expert te worden. Tijdens deze uitgebreide training maak je kennis met frontend-design, winkelconfiguratie, producten maken, bestellingsbeheer en meer.

Certificering voor ontwikkelaars

Zorg dat de ontwerp- en API-omgevingen van BigCommerce geen geheimen meer voor je hebben met onze flexibele certificeringscursussen voor SaaS-platforms. Ontdek hoe je de zakelijke wensen van winkeliers rondom op maat gemaakte winkels, verzending, voorraadbeheer, marketing en externe applicaties kunt realiseren.

bc foto persoon poseert kantoor 2 algemeen
Vind een training die bij je past.
Meer informatie

Enterprise-groeipakket

Een groeicoach van BigCommerce laat je graag zien hoe je tegenvallend websiteverkeer omtovert in een vloedgolf aan enthousiaste klanten die staan te popelen om iets bij je te kopen. De groeicoach helpt je om alles uit je BigCommerce-winkel te halen door je de juiste SEO- en conversiestrategieën te laten ontdekken.

bc foto mensen samenwerken kantoor 3 algemeen

Zoekmachineoptimalisatie

  • Uitgebreide SEO-audit om een algemeen rapport voor je winkel op te stellen
  • Rapportanalyse om praktische inzichten op te doen om je SEO te verbeteren
  • Coaching voor zoekwoordenstrategie, backlink-portfolio, ankertekst en meer

Conversies

  • Uitgebreide conversie-audit om een algemeen rapport voor je winkel op te stellen
  • Rapportanalyse om praktische inzichten op te doen om je conversiepercentage te verbeteren
  • Coaching voor specifieke pagina's, zoals je startpagina, categorieën, producten en betaalomgeving
  • Krijg inzicht in je conversiegegevens uit tools zoals Google Analytics

SEO en conversies

Of je nu behoefte hebt aan betere SEO, meer conversies of beide, je BigCommerce-groeicoach staat klaar om je te helpen.

Wil je een grote webverandering doorvoeren en heb je hulp nodig?
Meer informatie

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen