BigCommerce Success Services

Versterk uw team met experts en educatieve diensten om uw e-commerce naar een hoger niveau te tillen.

Vraag een offerte aan
Succesdiensten Collage Lifestyle Mensen Algemeen

Klantsuccesmanager

Ontvang inzichten van toegewijde experts om uw strategieën en doelen rondom e-commerce te verbeteren. De klantsuccesmanager is uw vertrouwde adviseur die zich verdiept in uw bedrijfsstrategie en oplossingen aanbeveelt om u te helpen bij het behalen van succes.

BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor 5 Algemeen

Proactieve ondersteuning

Uw succesmanager is uw centrale aanspreekpunt en helpt u om alles uit BigCommerce te halen. Als interne adviseur, die vertrouwd is met alle aspecten van uw bedrijf, werkt uw succesmanager als verlengstuk van uw team door proactief best practices, nieuwe functies en integraties te delen en ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van relevante platformupdates.

Succes Diensten BC Foto Lifestyle Mensen Algemeen C

Een plan voor uw succes

Elk kwartaal stelt uw succesmanager een succesplan op, met nieuwe ideeën om uw succes op het platform te maximaliseren. Dit zijn bijvoorbeeld strategieën om slecht presterende producten aan te pakken, SEO-aanbevelingen en groeikansen in andere kanalen.

Wij helpen uw bedrijf te laten groeien.

Vraag naar de prijzen

Technisch accountbeheer

Bespaar tijd en stress: laat ingewikkelde technische problemen oplossen door ons team van technische adviseurs. Uw technische accountmanager werkt met u samen om een strategie voor integraties en apps te ontwikkelen en native en op maat gemaakte functies naar wens te configureren. Als interne adviseur bij BigCommerce houdt uw accountmanager toezicht op alle aspecten van de technologische gezondheid van uw winkel en ondersteuningszaken.

Succesdiensten Bc Foto Lifestyle Mensen Algemeen C

Technische handleiding

In samenwerking met u ontwikkelen we een technische referentiegids op maat voor uw winkel, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan diagnostiek en technische problemen sneller kunt verhelpen.

Escalatiebeheer

Uw technische accountmanager zorgt dat ondersteuningszaken sneller opgelost worden en geeft regelmatig updates over bugfixes, functieverzoeken en nieuwe functies die relevant zijn voor uw bedrijf.

Technische evaluatie

We voorzien u regelmatig van advies en aanbevelingen om uw efficiëntie en effectiviteit op ons platform te verbeteren. We houden u op de hoogte van aankomende trends en kansen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Geen technische barrière is ons te hoog.
Meer informatie

BigCommerce University

Maak slim gebruik van trainingen om uw bedrijf te transformeren. Wij helpen u sneller rendement te behalen met specialistische trainingen om uw operationele efficiëntie te verbeteren en het maximale uit uw BigCommerce-platform te halen. Wij bieden twee trajecten:

Winkelconfiguratie en -beheer

Elke winkelbeheerder profiteert ervan om BigCommerce-expert te worden. Tijdens deze uitgebreide training maakt u kennis met front-end design, winkelconfiguratie, producten aanmaken, bestellingsbeheer en meer.

Certificering voor ontwikkelaars

Zorg dat de ontwerp- en API-omgevingen van BigCommerce geen geheimen meer voor u hebben met onze flexibele certificeringscursussen voor SaaS-platforms. Ontdek hoe u de zakelijke wensen van winkeliers rondom op maat gemaakte winkels, verzending, voorraadbeheer, marketing en externe applicaties kunt realiseren.

bc foto persoon poseert kantoor 2 algemeen
Vind een training die bij u past.
Meer informatie

Enterprise-groeipakket

Een groeicoach van BigCommerce laat u graag zien hoe u tegenvallend websiteverkeer omtovert in een vloedgolf aan enthousiaste klanten die popelen om bij u te kopen.  De groeicoach helpt u om alles uit uw BigCommerce-winkel te halen door u de juiste SEO- en conversiestrategieën te laten ontdekken.

bc foto mensen samenwerken kantoor 3 algemeen

Zoekmachineoptimalisatie

  • Uitgebreide SEO-audit om een algemeen rapport voor uw winkel op te stellen
  • Rapportanalyse om praktische inzichten op te doen om uw SEO te verbeteren
  • Coaching voor trefwoordstrategie, backlink-portfolio, ankertekst en meer

Conversie

  • Uitgebreide conversie-audit om een algemeen rapport voor uw winkel op te stellen
  • Rapportanalyse om praktische inzichten op te doen om uw conversie te verbeteren
  • Coaching voor specifieke pagina's, zoals uw startpagina, categorieën, producten en betaalomgeving
  • Krijg inzicht in uw conversiegegevens uit tools zoals Google Analytics

SEO en conversie

Of u nu behoefte heeft aan betere SEO, meer conversie of beide, uw BigCommerce-groeicoach staat klaar om u te helpen.

Wilt u een grote webverandering doorvoeren en heeft u hulp nodig?
Meer informatie

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen