E-commerce waarmee u zich onderscheidt. Dat is iets heel waardevols.

Contact opnemen met een expert
Stockfoto Gezondheid Beauty Lotion Parfum Algemeen

Klant in de schijnwerpers: de conversieratio van LARQ is in 3 maanden tijd op BigCommerce met 80% gestegen.

Een totaaloplossing om groei te versnellen

Ontwerp bekroonde klantervaringen in de frontend zonder in te boeten op het gebruiksgemak van de backend voor uw groeiende team.

Laat de grenzen tussen content en commerce vervagen

Online kopers kunnen producten niet uittesten. Daarom moeten online verkopers van gezondheids- en beautyproducten vertrouwen wekken en klanten binden met naadloze winkelervaringen. Of uw site nu gemaakt is met native functies of op Bloomreach, Drupal, React of een eigen systeem, BigCommerce biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid. Zo kunt u uw website gebruiken als belangrijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie.

Benut elke kans die uw volgers u bieden

Facebook en Instagram zijn belangrijke kanalen voor gezondheids- en beautymerken. Gebruik BigCommerce om uw productcatalogus met sociale platforms te synchroniseren, zodat u met een enkele klik kunt verkopen, adverteren en resultaten kunt bijhouden. Of nog beter: ontvang uitnodigingen van Facebook en Instagram voor bètaversies van verkooptools voor deze social media voordat ze voor iedereen beschikbaar zijn.

Innoveer vol vertrouwen

Dankzij personalisering kunt u innovatieve ervaringen aanbieden die net zo uniek zijn als uw kopers, zolang u maar over de juiste tools, ondersteuning en knowhow beschikt. BigCommerce biedt u ingebouwde segmentatiefuncties en promotieregels, uitgebreide ondersteuning van ecosystemen en gespecialiseerde services waarmee uw gezondheids- en beautymerk zich online kan onderscheiden.

Internationaal Collage Catalogus Migratie Analyse Product Eau de cologne Algemeen
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Ontvang meer conversies en ga nooit meer terug

"Sinds de migratie kan het team zich richten op het runnen van hun bedrijf in plaats van het oplossen van problemen met het platform. Het aantal conversies is met 10% toegenomen en het bedrijfsresultaat is verbeterd doordat we meer dan $ 50.000 aan hosting- en licentiekosten hebben bespaard."

GARY PELLEGRINO JR.PRESIDENT OF BULK APOTHECARY
winkelier product schaal lavendel algemeen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen