E-commerce waarmee je je onderscheidt. Dat is iets heel waardevols.

Contact opnemen met een expert
Stock photo health beauty lotion perfume generic

Klant in de schijnwerpers: het conversiepercentage van LARQ is in 3 maanden tijd op BigCommerce met 80% gestegen.

Een totaaloplossing om groei te versnellen

Ontwerp bekroonde klantervaringen in de frontend zonder in te boeten op het gebruiksgemak van de backend voor je groeiende team.

Laat de grenzen tussen content en commerce vervagen

Omdat producten niet kunnen worden getest, moeten online verkopers van gezondheids- en beautyproducten vertrouwen wekken en klanten binden met naadloze winkelervaringen. Of je site nu gemaakt is met native functies of op WordPress, Drupal, React of een eigen systeem, BigCommerce biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid zodat je je website kunt gebruiken als belangrijk onderdeel van je bedrijfsstrategie.

Benut elke kans die je volgers je bieden

Facebook, Instagram en Pinterest zijn belangrijke kanalen voor gezondheids- en beautymerken. Gebruik BigCommerce om je productcatalogus met sociale platformen te synchroniseren, zodat je met een enkele klik kunt verkopen, adverteren en resultaten kunt volgen. Of nog beter: ontvang uitnodigingen van Facebook en Instagram voor bètaversies van verkooptools voor deze social media voordat ze worden geïntroduceerd.

Innoveer vol vertrouwen

Dankzij personalisering kun je innovatieve ervaringen aanbieden die net zo uniek zijn als je kopers, zolang je maar over de juiste tools, ondersteuning en knowhow beschikt. BigCommerce biedt ingebouwde segmentatiefuncties en promotieregels, uitgebreide ondersteuning van ecosystemen en gespecialiseerde services waarmee je gezondheids- en beautymerk zich online kan onderscheiden.

Dutch collage general ecommerce generic healthbeauty
Bc photo person posing A generic

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze verkoop- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Ontvang meer conversies en ga nooit meer terug

"Sinds de migratie kan het team zich richten op het runnen van het bedrijf in plaats van het oplossen van problemen met het platform. Het aantal conversies is met 10% toegenomen en het bedrijfsresultaat is verbeterd doordat we meer dan $ 50.000 aan hosting- en licentiekosten hebben bespaard."

GARY PELLEGRINO JR.PRESIDENT, BULK APOTHECARY
Merchant product bowl lavender generic

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen