E-commerce waarmee u zich onderscheidt. Dat is iets heel waardevols.

CONTACT OPNEMEN MET EEN EXPERT
Stockfoto gezondheid beauty lotion parfum algemeen

Klant in de schijnwerpers: de conversieratio van LARQ is in 3 maanden tijd op BigCommerce met 80% gestegen.

Uw holistische oplossing om groei te versnellen

Ontwerp bekroonde klantervaringen in de front-end zonder in te boeten op het gebruiksgemak van de back-end voor uw groeiende team.

Laat de grenzen tussen content en commerce vervagen.

Omdat producten niet uitgetest kunnen worden, moeten online verkopers van gezondheids- en beautyproducten vertrouwen wekken en klanten binden met naadloze winkelervaringen. Of uw site nu gemaakt is met native functies of op Bloomreach, Drupal, React of een eigen systeem, BigCommerce biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid zodat u uw website kunt gebruiken als belangrijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie.

Benut elke kans die uw volgers u bieden.

Facebook en Instagram zijn belangrijke kanalen voor gezondheids- en beautymerken. Gebruik BigCommerce om uw productcatalogus met sociale platformen te synchroniseren, zodat u met een enkele klik kunt verkopen, adverteren en resultaten kunt volgen. Of nog beter: ontvang uitnodigingen van Facebook en Instagram voor bètaversies van verkooptools voor deze sociale media voordat ze geïntroduceerd worden.

Innoveer vol vertrouwen.

Dankzij personalisering kunt u innovatieve ervaringen aanbieden die net zo uniek zijn als uw kopers, zolang u maar over de tools, ondersteuning en knowhow beschikt om dat te doen. BigCommerce biedt u native segmentatiefuncties en promotieregels, uitgebreide ondersteuning van ecosystemen en gespecialiseerde services waarmee uw gezondheids- en beautymerk zich online kan onderscheiden.

Internationaal collage catalogus migratie analyse product eau-de-cologne algemeen
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Verhoog conversie. Ga nooit meer terug.

"Sinds de migratie kan het team zich richten op het runnen van hun bedrijf in plaats van het oplossen van problemen met het platform. Conversie is met 10% toegenomen en het bedrijfsresultaat is verbeterd doordat we meer dan $ 50.000 aan hosting- en licentiekosten hebben bespaard."

GARY PELLEGRINO JR.DIRECTEUR VAN BULK APOTHECARY
winkelier product schaal lavendel algemeen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen