Maatwerk voor de unieke eisen van de modebranche

Contact opnemen met een expert
Stockfoto Kleding Mode Overhemd Jurk Algemeen

Een oplossing op maat voor mode en kleding

De modebranche heeft te maken met unieke eisen voor de gebruikerservaring op de site en de personalisering daarvan. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met grotere catalogi, meerdere verkoopkanalen en veeleisende klanten. BigCommerce biedt de oplossing.

Eindeloze mogelijkheden om uw klantervaring vorm te geven

De e-commercetechnologie die u gebruikt, moet in feite maar één ding doen: werken zoals u dat wilt. Daarom maakt BigCommerce gebruik van Handlebars en JavaScript als ontwikkeltalen en vooraf gebouwde integraties met WordPress en Drupal. Zo kunt u de beste online winkelervaring ontwerpen.

Ingebouwde en aangepaste functies om innovatie te stimuleren

BigCommerce biedt de tools, middelen en expertise waarmee u uw visie naar een hoger niveau kunt tillen. Ontwerp gepersonaliseerde klantervaringen met ingebouwde segmentatie van klantgroepen en ruim 70 promotieregels. Pas deze vervolgens aan door platformgegevens te synchroniseren met tools van derden die u al gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De lijst met genodigden? U staat er op.

BigCommerce werkt nauw samen met verschillende betaalgateways zoals facebook, Amazon, Google, PayPal en Square. We vinden het belangrijk dat modewinkeliers als eerste toegang krijgen tot nieuwe verkoopfuncties in alle kanalen. Als BigCommerce-winkelier staat u vooraan in de rij zonder daar iets voor te hoeven doen.

Nederlands Collage Catalogus Migratie Analyse Product Eau de cologne Algemene tekst
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Test uw ontwerpen achter de schermen

"We waren op zoek naar een systeem dat naadloos kon worden geïntegreerd met een robuuste e-mailoplossing en onze mediakanalen, zodat we praktische inzichten konden verzamelen in de prestaties van de verschillende kanalen. BigCommerce was opnieuw de beste keuze."

DEBRA KINNEYOPRICHTER EN EIGENAAR, DEBRA'S
Quote Image Storefront Product Blue Sportsbra Person Debras

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen