Maatwerk voor de unieke eisen van de modebranche

Contact opnemen met een expert
Stock photo apparel fashion shirt dress generic

Een oplossing op maat voor mode en kleding

De modebranche heeft te maken met unieke eisen voor de gebruikerservaring op de site en de personalisering daarvan. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met grotere catalogi, meerdere verkoopkanalen en veeleisende klanten. BigCommerce biedt de oplossing.

Eindeloze mogelijkheden om de klantervaring vorm te geven

De e-commercetechnologie die je gebruikt, moet in feite maar één ding doen: werken zoals jij dat wilt. Daarom maakt BigCommerce gebruik van Handlebars en JavaScript als ontwikkeltalen en vooraf gebouwde integraties met WordPress en Drupal. Zo kun je de beste online winkelervaring ontwerpen.

Ingebouwde en aangepaste functies om innovatie te stimuleren

BigCommerce biedt de tools, middelen en expertise waarmee je jouw visie naar een hoger niveau kunt tillen. Ontwerp gepersonaliseerde klantervaringen met ingebouwde segmentatie van klantgroepen en ruim 70 promotieregels. Pas deze vervolgens aan door platformgegevens te synchroniseren met tools van derden die je al gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De lijst met genodigden? Jij staat er op.

BigCommerce werkt nauw samen met verschillende betaalgateways zoals Facebook, Amazon, Google, PayPal en Square. We vinden het belangrijk dat modewinkeliers als eerste toegang krijgen tot nieuwe verkoopfuncties in alle kanalen. Als BigCommerce-winkelier sta je vooraan in de rij zonder daar iets voor te hoeven doen.

Dutch collage catalog transfer analytics product cologne generic copy
Bc photo person posing A generic

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Test je ontwerpen achter de schermen

“De open API's van BigCommerce en de app-marktplaats met partners en oplossingen die aan bijna elke behoefte voldoen, maken van het platform een belangrijke aanwinst voor het succes van Natori.”

Colin TalbotDigital Marketing Manager, Natori
Quote image storefront product floral dress natori

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen