Superieure headless commerce voor meer snelheid en flexibiliteit

Creëer ongeëvenaarde unieke klantervaringen, mogelijk gemaakt door het back-end commerceplatform met de meeste headless integraties — en switch nooit meer van platform.

Demo aanvragen
Internationaal Nederland Collage Persoon Product Huidverzorging Gezichtsmasker Headless Commerce Bigcommerce

BigCommerce sluit zich aan bij MACH Alliance om een lans te breken voor composable commerce.

Meer informatie
International Netherlands Collage Code Headless Product Card Vercel

Lanceer je volgende webwinkel razendsnel

Next.js Commerce biedt de optimale balans tussen speed-to-market, siteprestaties en onmiddellijke klantervaringen. Door zowel statische sitegeneratie als server-side rendering te gebruiken met BigCommerce' marktleidende commerce engine en Vercels Edge Network hosting, bouw je in een mum van tijd — zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Meer informatie

Lanceer sneller met de headless oplossingen van jouw keuze

Front-end frameworks

Icon Logo Next Js
Next.js

Bouw je volgende webwinkel met het toonaangevende reactieframework voor front-end ontwikkelaars. Maak het web sneller met Next.js Commerce.

Icon Logo Gatsby Js
Gatsby.js

Verander jouw webwinkel in een progressieve web-app met behulp van de snelste generator voor statische sites die is gemaakt voor snelheid, veiligheid en schaalbaarheid.

Icon Logo Nuxt Js
Nuxt.js

Neem de controle over je e-commerce front-end met behulp van het meest intuïtieve front-end framework voor Vue-ontwikkelaars.

Contentmanagementsystemen

Icon Logo Wordpress
Wordpress

Voeg commercie en content samen met BigCommerce voor WordPress. Gebruik het CMS dat je gewend bent en houd tegelijkertijd de mogelijkheid om spullen te verkopen.

Icon Logo Contentful
Contentful

Gebruik een API-first headless-stack om je volledige content- en handelsmix op te bouwen met Contentful en BigCommerce.

Icon Logo Prismic
Prismic

Prismic is een headless websitebouwer die digitale bedrijven helpt groei te bereiken met optimale prestaties, sterke branding en snelle herhaling.

Icon Logo Content Stack
Contentstack

ContentstackⓇ – het baanbrekende flexibele contentmanagementsysteem (CMS) – geeft marketeers en ontwikkelaars de kans om als nooit tevoren samen te werken rond content.

Digitale ervaringsplatforms

Icon Logo Uniform
Uniform

Bouw composable commerce met Uniform. Organiseer je technologiemix, geef gebruikers tools zonder te hoeven coderen en maak het winkelen makkelijk.

Icon Logo Amplience
Amplience

Ervaar de vrijheid om meer te doen met Amplience, het toonaangevende headless commerce-ervaringsplatform voor merken en retailers.

Icon Logo Shogun
Shogun Frontend

Bied een uitzonderlijke headless e-commerce-ervaring met Shogun Frontend.

Icon Logo Bloomreach
Bloomreach

Bied customer journeys die zo persoonlijk zijn dat ze magisch aanvoelen, mogelijk gemaakt door de nummer 1 Commerce Experience Cloud van de wereld.

Gemaakt om de vrijheid van ontwikkelaars te ondersteunen zonder helemaal van nul af aan te beginnen.

Bouw snel betere klantervaringen.

Geef je headless opbouw een kickstart zonder het wiel opnieuw uit te vinden. BigCommerce maakt het makkelijk om verbinding te maken met de populairste front-end frameworks, waaronder Next.js, Gatsby en Nuxt.js, zodat je je klantervaring een boost kunt geven en je conversiepercentages kunt verhogen.

Ga voor een topcombinatie tussen content en commercie.

Headless betekent dat je de vrijheid hebt om te kiezen hoe je content en commercie beheert. Wij dwingen je niet om een bepaalde keuze te maken — jij bepaalt met welk CMS je wilt werken, of dat nu WordPress, Contentful, Prismic of een andere is.

API-first, niet API-only.

BigCommerce biedt robuuste REST- en GraphQL API-eindpunten en uitgebreide documentatie, waardoor ontwikkelaars headless etalages kunnen bouwen voor unieke gebruiksscenario's. Ontwikkelaars kunnen samenwerken met zakelijke gebruikers om eenvoudig beheer van headless etalages mogelijk te maken via het BigCommerce-configuratiescherm.

International Netherlands Collage Person Device Laptop Catalog Transfer Cms Larq

Laat je inspireren door innovatieve headless merken

"BigCommerce is uitgegroeid tot een marktleider in headless commerce door prioriteit te geven aan het raamwerk bij productontwikkeling en door API's beschikbaar te maken voor de meeste van zijn catalogusfuncties. Yeti Cycles heeft al een aanzienlijke toename van de online verkoop doorgemaakt, wat volgens het marketingteam te danken is aan de mogelijkheid om producten te verkopen en op de markt te brengen met behulp van de belangrijkste BigCommerce-functionaliteit."

Kirk CorneliusStrategisch directeur, The ZaneRay Group
CASESTUDY LEZEN
International Netherlands Quote Image Storefront Product Bicycle Cycling Jersey Yeti Cycles@2X

"We gebruiken een headless CMS om de modernisering van ons platform te stimuleren en een geweldige digitale ervaring te creëren via meerdere kanalen. Deze headless commerce-integratie bundelt voor ons de kracht van content en commercie. De mogelijkheid om naast het logistieke aspect te integreren met een contentmanagementsysteem, biedt ons het beste van twee werelden."

Kabeer ChopraBurrow Co-Founder and CPO
CASESTUDY LEZEN
Citaat Afbeelding Winkel Product Tapijt Burrow

"We wilden heel graag WordPress gebruiken vanwege onze specifieke nichemarkt. We wilden de mogelijkheid hebben om veel ondersteuning en educatief materiaal en video's op te nemen in plaats van te verkopen als een handelsartikel. Een headless client met WordPress zou ons in staat stellen de klantervaring te bieden die we wilden."

Daniel PhillipsChief Financial Officer, The Good and the Beautiful
Quote Image Storefront Product Book Good And The Beautiful

Het belangrijkste wat BigCommerce biedt, is de flexibiliteit van de open API's. Die geven ons de mogelijkheid om te ontwikkelen met WordPress en vervolgens uit te breiden, om meer innovatieve dingen te doen die we waarschijnlijk niet zouden kunnen doen met een gewoon, meer rigide platform.

PAUL GREENWEBSITE AND ECOMMERCE MANAGER, FOUR PILLARS GIN
Quote Image Storefront Product Mixing Glass Four Pillars Gin

"BigCommerce en Contentful hebben het voor ons mogelijk gemaakt om de website te maken waarmee we inhoud zoals ons recente nieuwe merk en productlanceringen kunnen publiceren op een manier die onze site echt uniek maakt."

Steve MillerDirecteur e-commerce, SOG Knives
verhaal lezen
Quote Image Storefront Product Hat Sog

Headless commerce toegankelijker maken.

Illustratie Creditcard Algemeen

Bespaar geld

Krijg meer waar voor je geld met meer kant-en-klare functies en zonder transactiekosten. BigCommerce is gemaakt zodat jij je bedrijf kunt opschalen en kunt groeien.

Illustratie Tandwiel Algemeen

Vrijheid voor ontwikkelaars

BigCommerce bouwt de handelslaag en geeft ontwikkelaars de vrijheid om hun favoriete applicaties te kiezen: CMS, DXP, PIM, ORM en meer. Krijg toegang tot een uitgebreide app-marktplaats naarmate je behoeften toenemen.

Illustratie Driehoek Dozen Algemeen

Betrouwbare e-commerce

Van de eenvoudigste tot de ingewikkeldste catalogus: BigCommerce kan tot 600 SKU's per product verwerken. Dankzij een toonaangevende gemiddelde uptime van 99,99% kun je rekenen op consistentie en stabiliteit bij grote bestelvolumes of verkeerspieken.

Bronnen

HANDLEIDING
Monolithisch versus MACH: gids voor MACH-commerce

Ontdek hoe je aan de verwachtingen van klanten kunt voldoen door gebruik te maken van de kracht van MACH-technologie.

DOWNLOAD NU
HANDLEIDING
Uw gids voor Headless

Ontdek alles wat u moet weten over Headless Commerce

DOWNLOAD NU

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen