Headless commerce voor meer flexibiliteit

Ontwerp overal gedifferentieerde winkelervaringen met een krachtig commerce-engine in de back-end.

Demo aanvragen
Internationaal collage analyse winkelier kleurovergang algemeen

De volgende generatie commerce is hier

Breng uw UX/CX verder.

Headless commerce biedt commerce-functionaliteit waar u die nodig hebt. Lever API-gestuurde ervaringen via uw CMS, DXP, app, apparaat of aangepaste front-end met BigCommerce als drijvende kracht achter de commerce-engine.

Open meerdere winkels op meerdere platformen.

Met BigCommerce hebben we de presentatielaag losgekoppeld van ons commerce-engine. Dat geeft u de vrijheid om meerdere winkels tegelijk te runnen via verschillende front-endoplossingen, allemaal vanuit een enkel BigCommerce-account.

Ontwerp op basis van geavanceerde API's.

Creëer commerce-ervaringen op andere platforms met onze krachtige API's. De kerncomponenten van ons SaaS-platform kunnen worden uitgebreid met en gekoppeld aan andere omgevingen, zodat u efficiënter kunt werken en knelpunten kunt verminderen.

Internationaal collage winkel inventaris levensmiddelen Carluccios
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Content en commerce verbinden zoals nooit tevoren

Consumenten van nu verlangen winkelervaringen die verder gaan dan transacties om hun euro's en trouw te winnen. Het draait om content: geschreven, gefilmd, opgenomen of anderszins. Onze verkooptool kan in uw toepassing geplugd worden voor een gestroomlijnde betaalervaring voor klanten en veiligheid en gemoedsrust voor uw bedrijf.

Illustratie doel algemeen

Content + personalisering

Van uiterst gepersonaliseerde sites met React.js of Angular tot een CMS: zelfs de meest complexe verkoopbehoeften kunnen geïntegreerd worden met uw prachtige werk. Flexibele e-commerce hoeft niet ten koste te gaan van content.

Illustratie driehoek dozen algemeen

Ervaring + winkelen

Persoonlijke klantervaringen? Uw UX geoptimaliseerd? Goed zo. Gebruik onze API's om verkoopfuncties naadloos te integreren in de systemen en toepassingen die u voor uw klanten heeft ontworpen. U zorgt voor de wauwfactor. Wij zorgen voor een robuuste e-commerce-engine die met u meegroeit.

Illustratie mobiel apparaat algemeen

Schaalbaarheid + eenvoud

Stroomlijn de manier waarop u online verkoopt met minder IT-overhead op een modern, open SaaS-platform. Verkoop op verschillende sites, apparaten, toepassingen en sociale kanalen, en beheer alles vanaf een enkele locatie. Met Channels-API kunt u het allemaal beheren vanuit een enkel configuratiescherm.

De klantervaring die u wilt, overal waar u die nodig heeft.

Welke front-end ervaring u kiest (of dat nu een CMS, een PWA of een oplossing op maat is), is een belangrijk aspect van uw bedrijfsstrategie. Uiteindelijk moet de e-commercetechnologie die u gebruikt een ding doen: werken zoals u dat wilt. Daarom werken we samen met de beste bureaus, ontwikkelaars en technologiepartners om integraties en API's te ontwerpen voor headless implementaties zonder compromissen. Niet in de lijst? Geen probleem, bespreek het met ons team.

Bc foto mensen samenwerken kantoor 1 algemeen 1

BigCommerce voor WordPress

Laat uw bedrijf groeien op WordPress en gebruik BigCommerce om serverbronnen vrij te maken door commercefunctionaliteit in de back-end te beheren. Onze plug-in levert headless commerce in een naadloos, schaalbaar en open pakket voor de WordPress-community.

BigCommerce voor Drupal

Bouw veilige klantervaringen vol content met Drupal in de front-end en BigCommerce in de back-end. Onze module is eenvoudig om te beheren en ontworpen om te voldoen aan de commercebehoeften van uw bedrijf.

BigCommerce voor Bloomreach

Gebruik de open CMS van Bloomreach met zoekfunctie op basis van AI en winkelierstools met de BigCommerce-engine in de back-end.

BigCommerce voor Adobe Experience Manager

Ontwerp gepersonaliseerde digitale ervaringen op verschillende kanalen door Adobe Experience Manager-sites te koppelen aan onze robuuste commercefunctionaliteit.

BigCommerce voor Sitecore

Ontwerp volledige digitale ervaringen op maat met een plug-in die gemaakt is om uit te breiden. Met BigCommerce voor Sitecore behaalt u gemakkelijk een hoge mate van interoperabiliteit, beveiliging en flexibiliteit om aan uw zakelijke eisen te voldoen.

Deity Falcon voor BigCommerce

Bied aantrekkelijke, app-achtige toepassingen op alle apparaten met Deity Falcon voor BigCommerce. Deity Falcon is de eerste directe front-end voor progressieve webapps (WPA) die beschikbaar is binnen het BigCommerce-platform.

Betaalbeveiliging op enterprise-niveau

Meerdere beveiligingslagen op enterprise-niveau beschermen uw betaalomgeving tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen, versterkt door ongeëvenaarde uptime, uitzonderlijke DDoS-bescherming en naleving van standaard-PCI-normen.

99,99% uptime van servers

Ons gehoste e-commerceplatform heeft een gemiddelde uptime van meer dan 99,99%. We bieden ook een optionele SLA voor nog meer zekerheid en vertrouwen.

Bescherming voor uw klanten, gemoedsrust voor u

Onze e-commercebetaalomgeving kent een gelaagde aanpak voor robuuste beveiliging op enterprise-niveau. We nemen naleving van PCI voor onze rekening om u en uw klanten veilig te houden.

Internationaal collage winkel beveiliging Discount Electronics

“Met BigCommerce kunnen we erop vertrouwen dat we het hele jaar door, 24/7, voldoen aan de PCI-standaard. Het is een enorme geruststelling om te weten dat de naleving altijd in orde is.”

De nieuwe norm voor veelzijdigheid in SaaS-platforms voor e-commerce

Groei zonder te vertragen

Van de eenvoudigste tot de ingewikkeldste catalogus: BigCommerce kan tot 600 SKU's per product verwerken. Dankzij een toonaangevende gemiddelde uptime van 99,99% kunt u consistentie en stabiliteit bij grote bestelvolumes of verkeerspieken verwachten.

Meer waar voor uw geld

Meer gedetailleerde e-commercefuncties, 24/7 ondersteuning, geen transactiekosten en een snellere lancering. Begin sneller en met meer vertrouwen te verkopen op het e-commerceplatform dat u de beste totale eigendomskosten biedt.

Bereik meer klanten

Van uitmuntende SEO tot omnichannel verkoop, BigCommerce helpt u meer klanten naar uw site te brengen. BigCommerce integreert native met 's werelds grootste marktplaatsen, zoals Google Shopping, Facebook en Instagram. Daarnaast bieden we wereldwijd meer dan 65 opties voor betaalgateways.

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen