Headless commerce

Headless e-commerce, zonder kopzorgen.

Creëer ongeëvenaarde unieke klantervaringen, mogelijk gemaakt door het back-end commerceplatform met de meeste headless integraties — en switch nooit meer van platform.

Ga sneller van start tegen lagere kosten met Catalyst.

Lanceer je volgende webwinkel razendsnel

Next.js commerce biedt de perfecte balans tussen speed-to-market, websiteprestaties en een gedenkwaardige klantervaring. Daarom hebben we Catalyst gebouwd. Met Catalyst kun je profiteren van al deze voordelen met de flexibiliteit en ondersteuning van een e-commerceplatform door een compsable referentiearchitectuur aan te bieden in Next.js met React Server Components en onze GraphQL storefront API.

Lanceer sneller met de headless oplossingen van jouw keuze

Front-end frameworks

Next.js

Bouw je volgende webwinkel met het toonaangevende reactieframework voor front-end ontwikkelaars. Maak het web sneller met Next.js Commerce.

Gatsby.js

Verander jouw webwinkel in een progressieve web-app met behulp van de snelste generator voor statische sites die is gemaakt voor snelheid, veiligheid en schaalbaarheid.

Nuxt.js

Neem de controle over je e-commerce front-end met behulp van het meest intuïtieve front-end framework voor Vue-ontwikkelaars.

Contentmanagementsystemen

WordPress

Voeg commercie en content samen met BigCommerce voor WordPress. Gebruik het CMS dat je gewend bent en houd tegelijkertijd de mogelijkheid om spullen te verkopen.

Contentful

Gebruik een API-first headless-stack om je volledige content- en handelsmix op te bouwen met Contentful en BigCommerce.

Prismic

Prismic is een headless websitebouwer die digitale bedrijven helpt groei te bereiken met optimale prestaties, sterke branding en snelle herhaling.

Contentstack

ContentstackⓇ – het baanbrekende flexibele contentmanagementsysteem (CMS) – geeft marketeers en ontwikkelaars de kans om als nooit tevoren samen te werken rond content.

Digitale ervaringsplatforms

Uniform

Bouw composable commerce met Uniform. Organiseer je technologiemix, geef gebruikers tools zonder te hoeven coderen en maak het winkelen makkelijk.

Amplience

Ervaar de vrijheid om meer te doen met Amplience, het toonaangevende headless commerce-ervaringsplatform voor merken en retailers.

Bloomreach

Bied customer journeys die zo persoonlijk zijn dat ze magisch aanvoelen, mogelijk gemaakt door de nummer 1 Commerce Experience Cloud van de wereld.

Gorewear Black
Black Diamond Zwart
Discount Electronics Zwart
Larq Black 210119 105259

Gemaakt om de vrijheid van ontwikkelaars te ondersteunen zonder helemaal van nul af aan te beginnen.

Bouw snel betere klantervaringen.

Geef je headless opbouw een kickstart zonder het wiel opnieuw uit te vinden. BigCommerce maakt het makkelijk om verbinding te maken met de populairste front-end frameworks, waaronder Next.js, Gatsby en Nuxt.js, zodat je je klantervaring een boost kunt geven en je conversiepercentages kunt verhogen.

Composable zakendoen zonder compromissen.

Bouw jouw e-commerce op jouw manier, met opties die bij jouw bedrijf passen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of de prestaties. Creëer winkelervaringen die het verhaal van jouw merk vertellen met behulp van native low/no-code tools, je eigen front-end oplossing of een combinatie van beide.

API-first, niet API-only.

BigCommerce biedt robuuste REST- en GraphQL API-eindpunten en uitgebreide documentatie, waardoor ontwikkelaars headless etalages kunnen bouwen voor unieke gebruiksscenario's. Ontwikkelaars kunnen samenwerken met zakelijke gebruikers om eenvoudig beheer van headless etalages mogelijk te maken via het BigCommerce-configuratiescherm.

“Door de lancering op BigCommerce konden we het klanttraject personaliseren en een moeiteloze ervaring bieden via alle kanalen.”

Andy Pickup, Digital Director van MKM Building Supplies

Laat je inspireren door innovatieve headless merken

Yeti Cycles Black
“BigCommerce is uitgegroeid tot een marktleider in headless commerce door prioriteit te geven aan het raamwerk bij productontwikkeling en door API's beschikbaar te maken voor de meeste van zijn catalogusfuncties. Yeti Cycles heeft al een aanzienlijke toename van de online verkoop doorgemaakt, wat volgens het marketingteam te danken is aan de mogelijkheid om producten te verkopen en op de markt te brengen met behulp van de belangrijkste BigCommerce-functionaliteit.”
Kirk CorneliusStrategisch directeur, The ZaneRay Group
Casestudy lezen
The Good And The Beautiful Black
“We wilden heel graag WordPress gebruiken vanwege onze specifieke nichemarkt. We wilden de mogelijkheid hebben om veel ondersteuning en educatief materiaal en video's op te nemen in plaats van te verkopen als een handelsartikel. Een headless client met WordPress zou ons in staat stellen de klantervaring te bieden die we wilden.”
Daniel PhillipsChief Financial Officer, The Good and the Beautiful
SOG Knives Black
“BigCommerce en Contentful hebben het voor ons mogelijk gemaakt om de website te maken waarmee we inhoud zoals ons recente nieuwe merk en productlanceringen kunnen publiceren op een manier die onze site echt uniek maakt.”
Steve MillerDirecteur e-commerce, SOG Knives
Burrow Zwart
“We gebruiken een headless CMS om de modernisering van ons platform te stimuleren en een geweldige digitale ervaring te creëren via meerdere kanalen. Dankzij deze headless commerce-integratie kunnen we de kracht van content en commerce combineren en samen inzetten. De mogelijkheid om naast het logistieke aspect te integreren met een contentmanagementsysteem, biedt ons het beste van twee werelden.”
Kabeer ChopraMEDEOPRICHTER EN CPO BIJ BURROW
Casestudy lezen
Yeti Cycles Black
The Good And The Beautiful Black
SOG Knives Black
Burrow Zwart

Democratisering van headless zakendoen.

Koppel meerdere storefronts

Creëer gepersonaliseerde, moderne front-end-ervaringen via meerdere storefront-kanalen binnen één dashboard. Wil je meerdere merken beheren, verkopen aan diverse klantsegmenten of winkels voor verschillende regio's ontwikkelen? Stroomlijn je bedrijfsactiviteiten vanuit één account.

Vrijheid voor ontwikkelaars

BigCommerce bouwt de handelslaag en geeft ontwikkelaars de vrijheid om hun favoriete applicaties te kiezen: CMS, DXP, PIM, ORM en meer. Krijg toegang tot een uitgebreide app-marktplaats naarmate je behoeften toenemen.

Betrouwbare e-commerce

Krijg de schaalbaarheid om uit te breiden — zonder dat dit ten koste gaat van de platformprestaties. Overtref de verwachtingen van de klant, wetende dat je wordt ondersteund door een platform dat complexe catalogi en hoge transactievolumes aankan.

Bronnen en blog

Handleiding

Overtref de verwachtingen van de klant met MACH

De wereld van online retail verandert sneller dan ooit tevoren. Kan je bedrijf het bijbenen?

Image
Handleiding

Rapport van Forrester over de toekomst van commercetechnologie

Het laatste nieuws over innovatie in online retail, webshopervaringen en -activiteiten. Lees hoe de experts van Forrester het digitale retaillandschap zien veranderen, wat essentieel is voor een innovatieve tech-stack en hoe je resultaten kunt boeken om de ambitieuze doelen van je bedrijf te behalen.

Image
Handleiding

Waarom ondernemingen composable commerce nodig hebben

Ontdek waarom het voor ondernemingen nu tijd is om verouderde technologieën en monolithische platforms achter zich te laten en te investeren in een toekomstgerichte composable commerce-oplossing die digitale innovatie mogelijk maakt.

Handleiding

Ontdek de voordelen van headless

Kom erachter waarom verkopers zich echt kunnen onderscheiden met headless commerce en hoe het betere resultaten oplevert voor executives met diverse functies.

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.