De volgende stap in B2B.

Voldoe aan de eisen van kopers met een meer intuïtief, aanpasbaar e-commerceplatform, gebouwd voor de unieke behoeften van B2B.

Aan de slagDemo aanvragen
 
B2B Edition wint 24/24 medailles tijdens 2023 Paradigm B2B Combine.

Waarom merken zeggen dat ze zijn overgestapt op B2B Edition.

Ontwerp koopervaringen op maat.

“Maatwerkontwikkeling is niet iets dat andere providers echt aanboden. Ervan overtuigd zijn dat we kunnen doen wat we willen met het systeem, was heel belangrijk voor ons.”

Joe Fassbender, Business Transformation Manager bij United Aqua Group

Gemigreerd van: NuORDER

Sneller aanpassen en innoveren, zonder frictie.

“BigCommerce geeft ons de schaalbaarheid, flexibiliteit en openheid die we nodig hebben om op te starten, wijzigingen aan te brengen en deze te implementeren op het moment dat dat nodig is.”

Jed Simpson, General Manager bij TYGRIS

Gemigreerd van: Offline, manual

Voeg storefronts, regio's en kanalen toe vanaf één platform.

"Of het nu gaat om prijslijsten, op maat gemaakte offertes of belastingtechnische ondersteuning, de native functionaliteit van BigCommerce en de uitgebreide marktplaats voor partner-apps biedden ons de hybride B2C- en B2B-mogelijkheden die we nodig hadden om onze site af te stemmen op onze diverse doelgroepen."

Sean Flaherty, Marketing Director bij US Cutter

Gemigreerd van: COREsense

Vrije tijd. Lagere kosten en minder risico's. Laat het onderhoud aan ons over.

“We willen onze producten begrijpen, onze klanten begrijpen en ons op hen concentreren. We willen ons niet echt bezighouden met alle kleinigheden van een server en of de technologie wel blijft draaien.”

Richard Hughes, Ecommerce & Marketing Mgr bij Industrial Tool Company

Gemigreerd van: Custom .NET solution


B2B e-commerce op jouw manier.

Collage people working warehouse distribution center analytics component generic

Industrie

Klanten uit de productiesector zijn anders dan andere consumenten, maar ze verwachten nog steeds moderne koopervaringen. Bied een aansprekende en probleemloze ervaring om zo concurrentievoordeel te behalen.

Lees meer
Collage person mobile divice scanning sku component generic

Groothandel

Maak het eenvoudiger met één enkele front- en backendervaring voor zowel de detail- als de groothandel. Automatiseer het beheer van klantgroepen en pas prijzen en kortingen aan tot op het SKU-niveau.

Lees meer

Sluit je aan bij de beste B2B-partners.

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende webshop, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

"Onze B2B-activiteiten zijn vrij complex. Daarom hadden we behoefte aan bijvoorbeeld gespecialiseerde artikelkenmerken, aangepaste invoer, een interface met ons bestaande ERP-systeem en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie te realiseren."

Chris HillerGeneral Manager, Berlin Packaging

Gemigreerd van: Offline naar Online

"We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

David BerlachMedeoprichter/mededirecteur van Bohemian Traders

Gemigreerd van: Volusion

Divider gradient white
“BigCommerce is zeer geschikt voor B2B-bedrijven die op zoek zijn naar een multitenant SaaS-oplossing voor e-commerce met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een focus op partners om extra functionaliteit toe te voegen.”

ANDY HOAR   CEO, PARADIGM B2B

Breidt je bereikbare markt probleemloos uit.

Verkoop en beheer B2B en DTC vanaf één platform.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van 'digitally native vertical brands' (DNVB's) sterker wordt, verkoop je rechtstreeks aan klanten en haal je de controle over je merchandising en productberichten naar jezelf toe.

Beheers je relaties

Beheers rechtstreeks je klantrelaties, ontwikkel gepersonaliseerde klantervaringen en bouw aan loyaliteit op de lange termijn.

Collage storefront product details component natori store orders products

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

Heidi MaundDirector of Ecommerce bij Natori