B2B-commerce gemoderniseerd

Gebruik aanpasbare, toekomstbestendige technologie die met uw bestaande tools werkt.

CONTACT OPNEMEN MET EEN EXPERT
Stockfoto Transportcontainer Algemeen

Nieuwe verwachtingen. Nieuwe kansen. Tijd voor een nieuwe aanpak.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor productie en distributie.

Voldoe nu aan de verwachtingen van de moderne klantervaring.

Traditionele B2B-winkeltoepassingen komen niet in de buurt van wat hedendaagse B2B-kopers verwachten. Met BigCommerce kan uw team gestroomlijnde site-ontwerpen bouwen voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Meer functies. Minder excuses.

Ontwerp een betere B2B-commercetoepassing door gebruik te maken van geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, punchouts, inkooporders en netto betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS- en CRM-systemen.

Uitzonderlijke services. Bewezen resultaten.

Uw B2B-klantenservice heeft van u een belangrijke speler in uw branche gemaakt. Bij BigCommerce doen we precies hetzelfde. Vertrouw op onze bewezen technische en strategische expertise op het gebied van accountbeheer om uw moeilijkste e-commerceproblemen op te lossen.

Internationaal Collage Catalogus Migratie Persoon Algemeen
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Moderne e-commercetechnologie die met uw bestaande systemen werkt

ERP, OMS, PIM, CRM: geen probleem. Welke bestaande zakelijke tools en technologieën u ook gebruikt, BigCommerce kan met een klik geïntegreerd worden via voorgebouwde integraties of uw automatisering aanpassen met onze API's.

Stockfoto Mensen Verzending Magazijn Algemeen

Geavanceerde, B2B-vriendelijke verzending

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor uw B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Gegevenssynchronisatie van derden automatiseren

Met 90% van de gegevens van het BigCommerce-platform die toegankelijk zijn voor API's en 400+ API-aanroepen per seconde kunt u gegevens synchroniseren met elke tool van derden in uw ecosysteem.

Een gestroomlijnde klantervaring creëren

Open met een enkele klik voorgebouwde tools zoals onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen en opnieuw bestellen voor een toonaangevende B2B-klantervaring.

Uw online B2B-winkelervaring differentiëren

B2B-klanten verwachten e-commerce-ervaringen vergelijkbaar met die voor consumenten. Het e-commerceplatform voor B2B van BigCommerce biedt u krachtige functies om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen.

Illustratie Aanwijzer Algemeen

Geavanceerd zoeken en punchout

Gefacetteerd zoeken op basis van Elasticsearch, inclusief aangepaste veldondersteuning voor verfijnd zoeken. We werken ook samen met Klevu en punchout-tools zoals PunchOut2Go.

Illustratie Dollar Algemeen

Offertebeheer en bulkprijzen

Native door CSR gegenereerde offertebeheer en bulkprijzen tot op SKU-niveau voor elke individuele klant of klantengroep, zonder beperkingen.

Illustratie Creditcard Algemeen

Inkooporders en kredietautorisatie

Bied goedgekeurde klanten betaling met inkooporder en maak een groot aantal flexibele betaalmethodes en kredietautorisatie mogelijk.

Bescherming waar u op kunt vertrouwen

Meerdere beveiligingslagen op enterprise-niveau beschermen uw bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen, versterkt door ongeëvenaarde uptime, de beste DDoS-bescherming en naleving van PCI (Payment Card Industry).

99,99% uptime van servers

BigCommerce Enterprise heeft met meer dan 99,99% een van beste uptimes in de branche. We bieden ook een optionele SLA voor extra zekerheid en vertrouwen.

Beveiliging op enterprise-niveau

Onze e-commerce-oplossing voor B2B beschikt over een robuuste, gelaagde beveiliging. Daarom zijn HTTPS voor de hele website en PCI-compliance standaard beschikbaar, met opties voor gratis en geavanceerde SSL's binnen handbereik.

Internationaal Collage Winkel Beveiliging Caseys

"Het is een veilig gevoel te weten dat we niet hoeven op te letten of onze servers worden aangevallen door hackers. Dat doet BigCommerce voor ons."

International UI Element Meerdere Winkel Product Koptelefoon Skullcandy

Toonaangevende B2B-technologiepartners

Verwezenlijk het volledige potentieel van uw B2B-commercesite met de beste apps en integraties van onze B2B-softwaretechnologiepartners. BigCommerce is het voorkeursplatform voor toonaangevende e-commercesjablonen en app-ontwikkelaars.

  • ERP-, CRM- en PIM-integraties
  • Klantgroepen en dynamische segmentatie
  • Inkooporders en bulkbestellingen
  • Meerdere winkels en meerdere catalogi

Rechtstreeks aan de consument verkopen met BigCommerce

De digitale innovatie die u nodig heeft om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne consument in de snel veranderende, uiterst competitieve B2C-commerce. Allemaal binnen een enkele oplossing.

Concurreren met DNVB's

Nu concurrentie van digitaal native merken toeneemt, gebruiken klassieke merken BigCommerce om rechtstreeks aan hun klanten te verkopen en hun merchandising en productcommunicatie weer in handen te nemen.

Uw klantrelaties rechtstreeks beheren

Breid uw markt uit door gebruik te maken van de krachtige B2C-commercefuncties van BigCommerce om klantrelaties rechtstreeks te beheren, gepersonaliseerde klantrelaties te ontwikkelen en langdurige loyaliteit op te bouwen binnen een enkel platform.

Internationaal Collage Catalogus Overzetten Analyses Product Oorbellen Jurk Natori

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Adviseurs van B2B-bureaus aan uw zijde.

Ontwerp en bouw een prachtige winkel, verbeter marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. De bureaus waar BigCommerce mee samenwerkt, bieden u gecertificeerde expertise om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

"We werkten samen met BigCommerce-partner Intuit Solutions, die een skin op de one-page-checkout van BigCommerce heeft toegepast die alle informatie opnieuw indeelt. De betaalpagina bevat nu drie kolommen. Er moet niet meer gescrold worden. Het is duidelijk en overzichtelijk voor klanten. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

"Vanwege onze vrij complexe B2B-activiteiten hadden we voor onze klanten behoefte aan zaken als gespecialiseerde itemkenmerken, aangepaste invoer, een interface met onze bestaande ERP en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie uit te voeren."