Gemoderniseerde e-commerce voor B2B

Gebruik aanpasbare, toekomstbestendige technologie die met uw bestaande tools werkt.

Contact opnemen met een expert
Stockfoto Transportcontainer Algemeen

Nieuwe verwachtingen, nieuwe kansen: tijd voor een nieuwe aanpak

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor productie en distributie.

Moderniseer uw klantervaring

Traditionele B2B-inkoopplatforms voldoen niet aan de verwachtingen van hedendaagse B2B-kopers. Met BigCommerce ontwerpt uw team een strakke website voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Meer functies voor een optimale ervaring

Verbeter uw e-commercetoepassing voor B2B met geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, punchouts, inkooporders en betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS- en CRM-systemen.

Uitzonderlijke services, bewezen resultaten

Dankzij uw betrouwbare B2B-klantenservice bent en blijft u een belangrijke speler in uw branche. Bij BigCommerce doen we precies hetzelfde. U kunt vertrouwen op onze bewezen technische en strategische expertise op het gebied van accountbeheer. Wij lossen uw moeilijkste e-commerceproblemen op.

Internationaal Collage Catalogus Migratie Persoon Algemeen
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Moderne e-commercetechnologie die met uw bestaande systemen werkt

ERP, OMS, PIM, CRM... Welke bestaande zakelijke tools en technologieën u ook gebruikt, BigCommerce kan met een klik worden geïntegreerd via kant-en-klare integraties. U kunt uw automatisering ook aanpassen met onze API's.

Stockfoto Mensen Verzending Magazijn Algemeen

Geavanceerde, aangepaste verzending voor B2B

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor uw B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Automatiseer gegevenssynchronisatie van derden

90% van de gegevens van het BigCommerce-platform zijn toegankelijk voor API's en we ondersteunen meer dan 400 API-aanroepen per seconde. Zo kunt u gegevens synchroniseren met elke tool van derden in uw ecosysteem.

Maak een gestroomlijnde klantervaring

Maak gebruik van diverse kant-en-klare tools voor een toonaangevende B2B-ervaring. Met een enkele klik kunt u onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen instellen en bestellingen opnieuw plaatsen.

Maak een onderscheidende online B2B-winkelervaring

B2B-klanten verwachten e-commerce-ervaringen vergelijkbaar met die voor consumenten. Het e-commerceplatform voor B2B van BigCommerce biedt u krachtige functies om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen.

Illustratie Aanwijzer Algemeen

Geavanceerd zoeken en punchout

Verfijn zoekopdrachten met de functionaliteit van Elasticsearch en ondersteuning voor aangepaste velden. We werken ook samen met Klevu en punchout-tools zoals PunchOut2Go.

Illustratie Dollar Algemeen

Offertebeheer en bulkprijzen

Gebruik ingebouwd offertebeheer op basis van CSR-generatie en bulkprijzen tot op SKU-niveau voor elke individuele klant of klantengroep, zonder beperkingen.

Illustratie Creditcard Algemeen

Inkooporders en kredietautorisatie

Laat goedgekeurde klanten betalen op basis van inkooporders en bied een groot aantal flexibele betaalmethoden en kredietautorisatie.

Bescherming waarop u kunt vertrouwen

Meerdere beveiligingslagen op Enterprise-niveau beschermen uw bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen. Bovendien bieden we ongeëvenaarde uptime, de beste DDoS-bescherming en PCI-naleving (Payment Card Industry).

99,99% uptime van servers

BigCommerce Enterprise heeft met meer dan 99,99% een van beste uptimes in de branche. We bieden ook een optionele SLA voor extra zekerheid en vertrouwen.

Beveiliging op Enterprise-niveau

Onze e-commerceoplossing voor B2B beschikt over een robuuste, gelaagde beveiliging. Daarom zijn HTTPS voor de hele website en PCI-naleving standaard beschikbaar en kunt u eenvoudig gratis of geavanceerde SSL's toevoegen.

Internationaal Collage Winkel Beveiliging Caseys

"Het is geruststellend dat we niet hoeven op te letten of onze servers worden aangevallen door hackers. Dat doet BigCommerce voor ons."

Internationaal UI-element Meerdere winkelontwerpen Product Koptelefoon Skullcandy

Toonaangevende B2B-technologiepartners

Haal het maximale uit uw e-commercesite voor B2B met de beste apps en integraties van onze partners op het gebied van B2B-software. BigCommerce is het voorkeursplatform voor toonaangevende e-commercesjablonen en app-ontwikkelaars.

  • ERP-, CRM- en PIM-integraties
  • Klantgroepen en dynamische segmentatie
  • Inkooporders en bulkbestellingen
  • Meerdere winkelontwerpen en catalogi

Verkoop rechtstreeks aan de consument met BigCommerce

Wij leveren de digitale innovatie die u nodig heeft om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne consument in de snel veranderende, uiterst competitieve e-commercewereld voor B2C: allemaal met een enkele oplossing.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van online gestarte DNVB's (Digital Native Vertical Brands) toeneemt, gebruiken klassieke merken BigCommerce om rechtstreeks aan hun klanten te verkopen en hun merchandising en productcommunicatie weer in handen te nemen.

Beheer uw klantrelaties rechtstreeks

Breid uw markt uit door gebruik te maken van de krachtige e-commercefuncties voor B2C van BigCommerce. Hiermee kunt u klantrelaties rechtstreeks beheren, gepersonaliseerde klantervaringen ontwikkelen en langdurige loyaliteit opbouwen: allemaal op een enkel platform.

Internationaal Collage Catalogus Overzetten Analyses Product Oorbellen Jurk Natori

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Adviseurs van B2B-bureaus aan uw zijde

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende winkel, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

"We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

“As a fairly complex B2B operation, we needed things like specialized item attributes, custom inputs, an interface with our existing ERP, and custom shipping and handling abilities for our customers. This was no easy task. However, American Eagle made us feel confident and were able to fully execute the vision we had.”

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen