Een betere manier om B2B te verkopen.

Voldoe aan de eisen van kopers met een meer intuïtief, aanpasbaar e-commerceplatform — gebouwd voor de unieke behoeften van B2B.

Tectran White
Black Diamond White
Berlin Packaging White
Us Cutter White
United aqua group white

B2B Edition wint 24/24 medailles tijdens 2023 Paradigm B2B Combine.

Moderniseer je B2B e-commerce ervaring.

Open-source kopersportaal

Gepersonaliseerde koopervaringen: creëer een persoonlijke koperservaring met behulp van de broncode van ons kopersportaal, waardoor de kosten voor het oplossen van complexe B2B-behoeften tot een minimum worden beperkt.

Kredietbeheer van bedrijfsaccounts

Gemakkelijk kredietbetalingen: beheer accounts en kredieten voor jouw verschillende klantgroepen vanaf één handige locatie.

Controle over de zichtbaarheid van betalingen

Beheer B2B-verkopen: beheer goedgekeurde betalingsopties, inclusief inkooporders en creditcards, voor een soepele aankoopervaring.

Verborgen sales representatives

Stroomlijn B2B-aankopen: log in namens je bedrijf, krijg toegang tot boodschappenlijstjes, voeg producten toe aan de winkelwagen en plaats bestellingen zonder problemen.

Gecontroleerde toegang

Naadloze ervaringen voor alle klanten: gepersonaliseerde ervaringen, aanpasbare kopersniveaus en op rollen gebaseerde toegangscontrole per klant.

Factuurportal

Versnel facturerings- en betalingsverwerking: maak verschillende betalingsmethoden mogelijk voor snellere, efficiëntere transacties, waardoor facturatie en betalingsverwerking soepeler verlopen.

Meerdere storefrontlocaties voor gelokaliseerde ervaringen

Lokaliseer met gemak: creëer koperspecifieke ervaringen voor verschillende segmenten, locaties, verticale segmenten, talen, valuta en meer door eenvoudig nieuwe storefronts te lanceren en beheren vanuit één back-end.

Offertes en kortingen voor verkopers

Stimuleer B2B-verkoop: bied gepersonaliseerde prijsopties, offertes en kortingen aan om de klantloyaliteit te bevorderen, de verkoop te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Gedeelde lijsten en eenvoudig nabestellen

Verhoog bestelefficiëntie: laat kopers hun bestellingen delen

Mobiel geoptimaliseerd

Verhoog verkoop on-the-go: gespecialiseerde functies om de paginasnelheid te verbeteren, zodat de conversie toeneemt ongeacht hoe je klanten winkelen.

Aangepaste catalogi en prijzen

Pas je klantervaring aan: dicteer aangepaste prijzen en catalogi voor individuele klanten of klantgroepen, achter individuele logins.

Headless ondersteuning

Versterk je B2B-bedrijf: MACH-architectuur, geavanceerde functionaliteit, naadloze integratie en gepersonaliseerde ervaringen via API's.

Waarom merken zeggen dat ze zijn overgestapt op B2B Edition.

Integreer de tools die je vertrouwt.

ERP, OMS, CRM — geen probleem. Vereenvoudig vitale integraties met één klik of pas je automatisering aan met open API's.

Verbeterde klantervaringen

Maak gebruik van diverse kant-en-klare tools voor een toonaangevende B2B-ervaring. Met een enkele klik kun je onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen instellen en bestellingen opnieuw plaatsen.

Verzending op maat

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor je B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Gegevenssynchronisatie met externe partijen

Gebruik ons open en uitbreidbare platform om in je eigen ecosysteem je gegevens te synchroniseren met de tool van een externe partij.

B2B e-commerce op jouw manier.

Industrie

Klanten uit de productiesector zijn anders dan andere consumenten, maar ze verwachten nog steeds moderne koopervaringen. Bied een aansprekende en probleemloze ervaring om zo concurrentievoordeel te behalen.

Groothandel

Maak het eenvoudiger met één enkele front- en backendervaring voor zowel de detail- als de groothandel. Automatiseer het beheer van klantgroepen en pas prijzen en kortingen aan tot op het SKU-niveau.

Sluit je aan bij de beste B2B-partners.

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende webshop, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

“Onze B2B-activiteiten zijn vrij complex. Daarom hadden we behoefte aan bijvoorbeeld gespecialiseerde artikelkenmerken, aangepaste invoer, een interface met ons bestaande ERP-systeem en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie te realiseren.”

Chris Hiller, algemeen directeur, Berlin Packaging

Gemigreerd van: Offline naar Online

“We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed.”

David Berlach, medeoprichter/co-directeur, Bohemian Traders

Gemigreerd van: Volusion

“BigCommerce is zeer geschikt voor B2B-bedrijven die op zoek zijn naar een multitenant SaaS-oplossing voor e-commerce met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een focus op partners om extra functionaliteit toe te voegen.”

ANDY HOAR, CEO, PARADIGM B2B

Breidt je bereikbare markt probleemloos uit.

Verkoop en beheer B2B en DTC vanaf één platform.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van 'digitally native vertical brands' (DNVB's) sterker wordt, verkoop je rechtstreeks aan klanten en haal je de controle over je merchandising en productberichten naar jezelf toe.

Beheers je relaties

Beheers rechtstreeks je klantrelaties, ontwikkel gepersonaliseerde klantervaringen en bouw aan loyaliteit op de lange termijn.

“Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen.”

Heidi Maund, directeur e-commerce, Natori

Meer vrijheid. Meer verkopen. Minder complexiteit.

Dat is B2B Edition van BigCommerce.