Gemoderniseerde e-commerce voor B2B

Gebruik aanpasbare, toekomstbestendige technologie die met je bestaande tools werkt.

Contact opnemen met een expert
Stock photo shipping container generic

Transformeer je B2B-winkelervaring. Maak kennis met BigCommerce B2B Edition.

Een nieuwe aanpak voor nieuwe verwachtingen.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor productie en distributie.

Overtref de verwachtingen van de moderne klant

Traditionele B2B-winkeltoepassingen komen niet in de buurt van wat hedendaagse B2B-kopers verwachten. Met BigCommerce kan je team gestroomlijnde site-ontwerpen bouwen voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Meer functies om meer te verkopen

Verbeter je e-commercetoepassing voor B2B met geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, punchouts, inkooporders en betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS- en CRM-systemen.

Uitzonderlijke services. Bijzondere resultaten.

Dankzij je betrouwbare B2B-klantenservice bent en blijf je een belangrijke speler in je branche. Bij BigCommerce doen we precies hetzelfde. Je kunt vertrouwen op onze bewezen technische en strategische expertise op het gebied van accountbeheer. Wij lossen je moeilijkste e-commerceproblemen op.

Collage person analytics graph bigcommerce b2b edition

Stap vandaag nog over op BigCommerce

Ontdek BigCommerce B2B Edition

BigCommerce B2B Edition combineert BigCommerce Enterprise en alle extra functies van BundleB2B: alles wat je nodig hebt om de klantverwachtingen te overtreffen.

Meer informatie Details

Aanvullende e-commerceoplossingen

Benieuwd wat we voor je bedrijf kunnen betekenen? Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact Us

Moderne e-commercetechnologie die met je bestaande systemen werkt

ERP, OMS, CRM: geen probleem. Welke bestaande zakelijke tools en technologieën je ook gebruikt, BigCommerce kan met een klik worden geïntegreerd via kant-en-klare integraties. Je kunt je automatisering ook aanpassen met onze API's.

Stock photo people shipping warehouse generic

Geavanceerde, aangepaste verzending voor B2B

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor je B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Automatiseer gegevenssynchronisatie van derden

90% van de gegevens van het BigCommerce-platform zijn toegankelijk voor API's en we ondersteunen meer dan 400 API-aanroepen per seconde. Zo kun je gegevens synchroniseren met elke tool van derden in je ecosysteem.

Overtref de concurrentie met tools voor klantervaring

Maak gebruik van diverse kant-en-klare tools voor een toonaangevende B2B-ervaring. Met een enkele klik kun je onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen instellen en bestellingen opnieuw plaatsen.

Maak een onderscheidende B2B-winkelervaring

B2B-klanten verwachten e-commerce-ervaringen vergelijkbaar met die voor consumenten. Het e-commerceplatform voor B2B van BigCommerce biedt je krachtige functies om de verwachtingen van je klanten te overtreffen.

Illustration pointer generic

Geavanceerd zoeken en punchout

Geavanceerde zoekfunctionaliteit op basis van Elasticsearch, inclusief ondersteuning van aangepaste velden voor verfijnd zoeken. We werken ook samen met Nextopia en punchout-tools zoals PunchOut2Go.

Illustration dollar generic

Offertebeheer en bulkprijzen

Gebruik ingebouwd offertebeheer op basis van CSR-generatie en bulkprijzen tot op SKU-niveau voor elke individuele klant of klantengroep, zonder beperkingen.

Illustration credit card generic

Inkooporders en kredietautorisatie

Laat goedgekeurde klanten betalen op basis van inkooporders en bied een groot aantal flexibele betaalmethoden en kredietautorisatie.

Bescherming waarop je kunt vertrouwen

Meerdere beveiligingslagen op Enterprise-niveau beschermen je bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen, versterkt door ongeëvenaarde uptime, de beste DDoS-bescherming en PCI-compliance (Payment Card Industry).

99,99% uptime van servers

BigCommerce Enterprise heeft met meer dan 99,99% een van beste uptimes in de branche. We bieden ook een optionele SLA voor extra zekerheid en vertrouwen.

Beveiliging op Enterprise-niveau

Onze e-commerceoplossing voor B2B beschikt over een robuuste, gelaagde beveiliging. Daarom zijn HTTPS voor de hele website en PCI-naleving standaard beschikbaar en kun je eenvoudig gratis of geavanceerde SSL's toevoegen.

International collage storefront security caseys

"Het is geruststellend dat we niet hoeven op te letten of onze servers worden aangevallen door hackers. Dat doet BigCommerce voor ons."

Headshot merchant ben johnson caseys distributing
Ben JohnsonVice President Operations
International ui element multi store product headphones skullcandy

Toonaangevende B2B-technologiepartners

Haal het maximale uit je e-commercesite voor B2B met de beste apps en integraties van onze partners op het gebied van B2B-software. BigCommerce is het voorkeursplatform voor toonaangevende e-commercesjablonen en app-ontwikkelaars.

  • ERP-, CRM- en PIM-integraties
  • Klantgroepen en dynamische segmentatie
  • Inkooporders en bulkbestellingen
  • Multi-Storefront en meerdere catalogi

B2B Case Studies

Case study thumbnail uplift desk
Casestudy

Uplift Desk

Ontdek hoe de ingebouwde functies UpLift hebben geholpen om verloren omzet terug te winnen en verder te groeien.

Read Their Verhaal
Case study thumbnail toolsaver generic
Casestudy

Toolsaver

Ontdek hoe Toolsaver succes heeft geboekt door hun B2B- en B2C-ervaring op BigCommerce te lanceren.

Nu lezen 
Case study thumbnail fastfix
Casestudy

Fastfix

Ontdek hoe Fastfix hun B2B-activiteiten toekomstbestendig heeft gemaakt door volledig online te gaan.

Nu lezen 

Verkoop rechtstreeks aan de consument met BigCommerce

Wij leveren de digitale innovatie die je nodig hebt om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne consument in de snel veranderende, uiterst competitieve e-commercewereld voor B2C: allemaal met een enkele oplossing.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van online gestarte DNVB's (Digital Native Vertical Brands) toeneemt, gebruiken klassieke merken BigCommerce om rechtstreeks aan hun klanten te verkopen en hun merchandising en productcommunicatie weer in handen te nemen.

Beheer je klantrelaties rechtstreeks

Breid je markt uit door gebruik te maken van de krachtige e-commercefuncties voor B2C van BigCommerce. Hiermee kun je klantrelaties rechtstreeks beheren, gepersonaliseerde klantervaringen ontwikkelen en langdurige loyaliteit opbouwen: allemaal op een enkel platform.

Dutch collage catalog transfer analytics product earrings dress natori

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

Headshot merchant heidi maund natori
Heidi MaundDirecteur e-commerce
Bc photo people collaborate office A generic

Adviseurs van B2B-bureaus aan je zijde

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende winkel, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

"We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

Headshot merchant david berlach bohemian traders
David BerlachMede-eigenaar/Co-Director

"Onze B2B-activiteiten zijn vrij complex. Daarom hadden we behoefte aan bijvoorbeeld gespecialiseerde artikelkenmerken, aangepaste invoer, een interface met ons bestaande ERP-systeem en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie te realiseren."

Headshot merchant chris hiller berlin packaging
Chris HillerGeneral Manager

Bronnen en blog

Report

BigCommerce krijgt 12 medailles in Paradigm B2B Combine (Mid-Market Edition)

Download dit rapport met nuttige informatie over de prestaties van BigCommerce voor B2B-bedrijven.

Downloaden now
Artikel

7 e-commercetrends voor B2B in 2021

Ontdek de 7 belangrijkste e-commercetrends voor B2B die je in de gaten moet houden in 2021 en daarna.

LEZEN INFORMATIE

Is dit meer dan je op dit moment nodig hebt? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen