Gemoderniseerde e-commerce voor B2B

Gebruik aanpasbare, toekomstbestendige technologie die met uw bestaande tools werkt.

Contact opnemen met een expert
Stockfoto Transportcontainer Algemeen

Transformeer uw B2B-winkelervaring. Maak kennis met BigCommerce B2B Edition.

Een nieuwe aanpak voor nieuwe verwachtingen.

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor productie en distributie.

Overtref de verwachtingen van de moderne klant

Traditionele B2B-winkeltoepassingen komen niet in de buurt van wat hedendaagse B2B-kopers verwachten. Met BigCommerce kan uw team gestroomlijnde site-ontwerpen bouwen voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Meer functies om meer te verkopen

Verbeter uw e-commercetoepassing voor B2B met geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, punchouts, inkooporders en betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS- en CRM-systemen.

Uitzonderlijke services. Bijzondere resultaten.

Dankzij uw betrouwbare B2B-klantenservice bent en blijft u een belangrijke speler in uw branche. Bij BigCommerce doen we precies hetzelfde. U kunt vertrouwen op onze bewezen technische en strategische expertise op het gebied van accountbeheer. Wij lossen uw moeilijkste e-commerceproblemen op.

Collage Person Analytics Graph Bigcommerce B2B Edition

Stap vandaag nog over naar BigCommerce

Ontdek BigCommerce B2B Edition

BigCommerce B2B Edition combineert BigCommerce Enterprise en alle extra functies van BundleB2B: alles wat u nodig heeft om de klantverwachtingen te overtreffen.

Bekijk meer details

Aanvullende e-commerceoplossingen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

Moderne e-commercetechnologie die met uw bestaande systemen werkt

ERP, OMS, CRM: geen probleem. Welke bestaande zakelijke tools en technologieën u ook gebruikt, BigCommerce kan met een klik geïntegreerd worden via voorgebouwde integraties of uw automatisering aanpassen met onze API's.

Stockfoto Mensen Verzending Magazijn Algemeen

Geavanceerde, aangepaste verzending voor B2B

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor uw B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Automatiseer gegevenssynchronisatie van derden

90% van de gegevens van het BigCommerce-platform zijn toegankelijk voor API's en we ondersteunen meer dan 400 API-aanroepen per seconde. Zo kunt u gegevens synchroniseren met elke tool van derden in uw ecosysteem.

Overtref de concurrentie met tools voor klantervaring

Maak gebruik van diverse kant-en-klare tools voor een toonaangevende B2B-ervaring. Met een enkele klik kunt u onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen instellen en bestellingen opnieuw plaatsen.

Maak een onderscheidende B2B-winkelervaring

B2B-klanten verwachten e-commerce-ervaringen vergelijkbaar met die voor consumenten. Het e-commerceplatform voor B2B van BigCommerce biedt u krachtige functies om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen.

Illustratie Aanwijzer Algemeen

Geavanceerd zoeken en punchout

Gefacetteerd zoeken op basis van Elasticsearch, inclusief aangepaste veldondersteuning voor verfijnd zoeken. We werken ook samen met Nextopia en punchout-tools zoals PunchOut2Go.

Illustratie Dollar Algemeen

Offertebeheer en bulkprijzen

Gebruik ingebouwd offertebeheer op basis van CSR-generatie en bulkprijzen tot op SKU-niveau voor elke individuele klant of klantengroep, zonder beperkingen.

Illustratie Creditcard Algemeen

Inkooporders en kredietautorisatie

Laat goedgekeurde klanten betalen op basis van inkooporders en bied een groot aantal flexibele betaalmethoden en kredietautorisatie.

Bescherming waarop u kunt vertrouwen

Meerdere beveiligingslagen op enterprise-niveau beschermen uw bedrijf tegen ongeautoriseerde toegang of kwaadaardige aanvallen, versterkt door ongeëvenaarde uptime, de beste DDoS-bescherming en naleving van PCI (Payment Card Industry).

99,99% uptime van servers

BigCommerce Enterprise heeft met meer dan 99,99% een van beste uptimes in de branche. We bieden ook een optionele SLA voor extra zekerheid en vertrouwen.

Beveiliging op Enterprise-niveau

Onze e-commerceoplossing voor B2B beschikt over een robuuste, gelaagde beveiliging. Daarom zijn HTTPS voor de hele website en PCI-naleving standaard beschikbaar en kunt u eenvoudig gratis of geavanceerde SSL's toevoegen.

International Collage Storefront Security Caseys

"Het is geruststellend dat we niet hoeven op te letten of onze servers worden aangevallen door hackers. Dat doet BigCommerce voor ons."

Internationaal UI-element Meerdere winkelontwerpen Product Koptelefoon Skullcandy

Toonaangevende B2B-technologiepartners

Haal het maximale uit uw e-commercesite voor B2B met de beste apps en integraties van onze partners op het gebied van B2B-software. BigCommerce is het voorkeursplatform voor toonaangevende e-commercesjablonen en app-ontwikkelaars.

  • ERP-, CRM- en PIM-integraties
  • Klantgroepen en dynamische segmentatie
  • Inkooporders en bulkbestellingen
  • Meerdere winkelontwerpen en catalogi

B2B-casestudy's

Case Study Thumbnail Uplift Desk
Casestudy
Uplift Desk

Ontdek hoe de ingebouwde functies UpLift hebben geholpen om verloren omzet terug te winnen en verder te groeien.

Lees hun verhaal
Case Study Thumbnail Toolsaver
Casestudy
Toolsaver

Ontdek hoe Toolsaver succes heeft geboekt door hun B2B- en B2C-ervaring op BigCommerce te lanceren.

Lees hun verhaal
Case Study Thumbnail Fastfix
Casestudy
Fastfix

Ontdek hoe Fastfix hun B2B-activiteiten toekomstbestendig heeft gemaakt door volledig online te gaan.

Lees hun verhaal

Verkoop rechtstreeks aan de consument met BigCommerce

Wij leveren de digitale innovatie die u nodig heeft om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne consument in de snel veranderende, uiterst competitieve e-commercewereld voor B2C: allemaal met een enkele oplossing.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van online gestarte DNVB's (Digital Native Vertical Brands) toeneemt, gebruiken klassieke merken BigCommerce om rechtstreeks aan hun klanten te verkopen en hun merchandising en productcommunicatie weer in handen te nemen.

Beheer uw klantrelaties rechtstreeks

Breid uw markt uit door gebruik te maken van de krachtige e-commercefuncties voor B2C van BigCommerce. Hiermee kunt u klantrelaties rechtstreeks beheren, gepersonaliseerde klantervaringen ontwikkelen en langdurige loyaliteit opbouwen: allemaal op een enkel platform.

Nederlands Collage Catalogus Migratie Analyse Product Oorbellen Jurk Natori

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Adviseurs van B2B-bureaus aan uw zijde

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende winkel, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

"We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

"Onze B2B-activiteiten zijn vrij complex. Daarom hadden we behoefte aan bijvoorbeeld gespecialiseerde artikelkenmerken, aangepaste invoer, een interface met ons bestaande ERP-systeem en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie te realiseren."

Bronnen en blog

Artikel
Wat is B2B-e-commerce?

Laten we kijken naar de verschillende soorten B2B-e-commerce en enkele veelvoorkomende misvattingen.

MEER LEZEN
Artikel
7 e-commercetrends voor B2B in 2021

Ontdek de 7 belangrijkste B2B-e-commercetrends die u in de gaten moet houden in 2021 en daarna.

MEER LEZEN

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen