Gelokaliseerde e-commercetoepassingen voor uw klanten wereldwijd

Breid uw marktaanwezigheid uit in regio's over de hele wereld met gelokaliseerde sitecontent, valuta en kanalen.

Contact met sales
Stockfoto transport vliegtuig algemeen

Klant in de schijnwerpers: de wereldwijde expansiestrategie van LARQ

Een enkele tool om uw aanwezigheid wereldwijd te lokaliseren

BigCommerce gebruikt meerdere winkels voor internationale expansiestrategie, een oplossing die voortbouwt op gelokaliseerde inhoud en best practices inzake catalogi en valuta om u meer omzet, meer klantloyaliteit en een groter marktaandeel te bezorgen.

Gelokaliseerde content- en conversietools.

Gebruik ons Stencil-framework of een CMS naar keuze om een unieke, branded site te ontwerpen, gelokaliseerde inhoud aan te bieden in de juiste regio's en lokale verkoopteams regiospecifieke tools voor groei en conversie te verschaffen.

Gelokaliseerde valuta- en betalingsopties.

Kies uit wereldwijde betaalproviders zoals PayPal, Adyen en Stripe om verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, SEPA en Amazon Pay aan te bieden. Allemaal met ondersteuning voor meerdere valuta's en volgens de meest recente beveiligingsvereisten 3DS 2.0.

Gelokaliseerde catalogi en prijzen.

Pas productcatalogi, prijzen en promoties aan uw doelregio's aan. De strategie die in uw thuisland werkt, is tenslotte niet altijd even succesvol in de rest van de wereld.

Internationaal collage winkel inventaris analyse step Scooter Hut

“Het BigCommerce-team heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een geïntegreerde aanpak voor internationale verkoop door een efficiënt extern systeem voor inventarisbeheer te implementeren. Dankzij BigCommerce hebben we internationaal kunnen uitbreiden.”

BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

API's die problemen met gegevensindeling oplossen

Plug BigCommerce in uw bestaande tech-stack om de gegevensstroom te automatiseren en het beheer van meerdere sites te vereenvoudigen. Of creëer e-commercetoepassingen op maat voor regionale klanten zonder uw team te overbelasten.

Internationaal collage catalogus winkel product hoofdtelefoon Skullcandy

Catalogus-API

Gebruik een systeem voor productinformatiebeheer om gelokaliseerde productbeschrijvingen tegelijkertijd op verschillende sites te publiceren.

Winkel-API

Implementeer een headless-commercestrategie om uw gewenste CMS front-end te gebruiken en terug te leiden naar een enkele betaalomgeving van BigCommerce inclusief PCI-compliance.

API voor afrekenen

Pas de betaalomgeving van BigCommerce aan om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van internationale klanten. Dankzij onze SDK voor betaalomgevingen begint u met voorsprong.

“Skullcandy kon alle producten in een enkele keer uploaden in plaats van in zeven keer voor elk van de zeven online winkels, en ze vervolgens toewijzen op basis van de productcatalogus van de verschillende internationale locaties.”

Internationaal collage persoon groothandel algemeen

BigCommerce en onze partners breiden samen met u uit

BigCommerce is wereldwijd actief om onze klanten in Europa en Azië-Pacific te ondersteunen en in contact te brengen met toonaangevende lokale technologiepartners.

  • Werk samen met lokale vervoerders en automatiseer uw belastingen
  • Beheer en publiceer uw winkel in de taal van uw keuze
  • Maak verbinding met toonaangevende betaalproviders wereldwijd
  • Werk samen met onze servicemedewerkers voor grote bedrijven in uw regio
BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Regionale commerce-experts binnen handbereik.

Doeltreffende verkoopstrategieën verschillen, afhankelijk van de locatie van uw klanten. Krijg toegang tot lokale expertise via de wereldwijde bureaupartners van BigCommerce.

"We hebben Hisense geholpen om aanzienlijk op te schalen en hun website in een maand tijd te introduceren. Ze hebben hun rechtstreekse B2C-verkoop geïntroduceerd en die vervolgens uitgebreid naar Amazon, eBay NewEgg en Walmart. We kunnen een site van concept tot introductie in vier weken uitwerken, oftewel 50% sneller. Met andere platforms zouden we veel meer tijd besteden aan de configuratie."

“De doorslaggevende factor was toen we Randem Media opdracht gaven om onze site te ontwikkelen en overtuigd werden om in zee te gaan met BigCommerce, vanwege hun aanwezigheid in Australië en de mate van complexiteit en personalisering die het platform biedt.”

Projectbeheerexpertise voor uw grootste projecten

Cd882 International@2X

Lanceringsdiensten

Doe een beroep op professionals van BigCommerce op het gebied van projectbeheer en e-commerce om projecten op tijd en vol vertrouwen tot een goed einde te brengen. We staan namelijk in rechtstreeks contact met de productteams van BigCommerce wereldwijd. Onze diepgaande expertise kan problemen beperken en voorbereiding versnellen met diensten voor solution architecting, datamigratie en implementatieprojectbeheer.

Bcphoto People Collaborate Office 4 Generic

Succesdiensten

Doe een beroep op technisch en strategisch accountbeheer om uw ingewikkeldste e-commerceproblemen op te lossen. BigCommerce biedt enterprise-accountbeheer, technisch accountbeheer en educatieve diensten met persoonlijke adviseurs die u elke dag helpen successen te boeken.

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen