Gelokaliseerde e-commercesites voor uw klanten wereldwijd

Breid uw marktaanwezigheid uit in regio's over de hele wereld met gelokaliseerde sitecontent, valuta en kanalen.

Contact met sales
Stockfoto Transport Vliegtuig Algemeen

Casestudy: de wereldwijde expansiestrategie van LARQ

Een enkele tool voor een gelokaliseerde aanwezigheid wereldwijd

BigCommerce gebruikt meerdere winkelontwerpen voor internationale uitbreiding. Deze oplossing bouwt voort op best practices voor gelokaliseerde content, catalogi en valuta om u meer omzet, meer klantloyaliteit en een groter marktaandeel te bezorgen.

Gelokaliseerde content en conversietools

Gebruik ons Stencil-framework of een CMS naar keuze om een unieke, branded site te ontwerpen. Bied gelokaliseerde content aan in de juiste regio's en voorzie lokale verkoopteams van tools voor regiospecifieke groei en conversies.

Gelokaliseerde valuta- en betalingsopties

Geef transacties weer, verricht en verreken ze in meer dan 100 valuta's, om te zorgen dat er uw klanten geen verborgen kosten worden aangerekend. Waar uw klanten zich ook bevinden, ze kunnen betalen op de manier die zij verkiezen.

Gelokaliseerde catalogi en prijzen

Pas productcatalogi, prijzen en promoties aan uw doelregio's aan. De strategie die in uw thuisland werkt, is tenslotte niet altijd even succesvol in de rest van de wereld.

Nederlands Collage Winkel Voorraad Analyse Skullcandy

"Onze Customer Success Manager, Neha, heeft Skullcandy geholpen om onze internationale sites op tijd naar BigCommerce te verplaatsen en ook om de grenzen wat betreft e-commerce te verleggen. Neha behandelt onze projecten als haar eigen projecten en zorgt ervoor dat we over de nodige steun en informatie beschikken om de projecten succesvol uit te voeren."

Mark HopkinsChief Information Officer, Skullcandy
BC Foto Persoon Poseren Algemeen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Onze sales- en klantenserviceteams zijn bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail.

Contact

API's die problemen met gegevensindeling oplossen

Integreer BigCommerce in uw bestaande tech-stack om de gegevensstroom te automatiseren en het beheer van meerdere sites te vereenvoudigen. U kunt ook e-commercetoepassingen op maat voor regionale klanten maken zonder uw team te overbelasten.

Nederlands Collage Catalogus Winkel Product Koptelefoon Skullcandy Copy

Catalogus-API

Gebruik een systeem voor productinformatiebeheer om gelokaliseerde productbeschrijvingen tegelijkertijd op verschillende sites te publiceren.

Winkel-API

Implementeer een headless commerce-strategie om uw gewenste CMS-frontend te gebruiken en terug te leiden naar een enkele betaalomgeving van BigCommerce, inclusief PCI-naleving.

API voor afrekenen

Pas de betaalomgeving van BigCommerce aan om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van internationale klanten. Dankzij onze SDK voor betaalomgevingen begint u met voorsprong.

"Skullcandy kon alle producten in een enkele keer uploaden — in plaats van in zeven keer voor elk van de zeven online winkels — en ze vervolgens toewijzen op basis van de productcatalogus van de verschillende internationale locaties."

Collage Persoon Groothandel Algemeen

BigCommerce en onze partners breiden samen met u uit

BigCommerce is wereldwijd actief om onze klanten in Europa en Azië-Pacific te ondersteunen en in contact te brengen met toonaangevende lokale technologiepartners.

  • Werk samen met lokale bezorgdiensten en automatiseer uw belastingen
  • Beheer en publiceer uw winkel in de taal van uw keuze
  • Koppel uw betaalsysteem aan toonaangevende betaalproviders wereldwijd
  • Werk samen met onze servicemedewerkers voor grote bedrijven in uw regio
BC Foto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Regionale commerce-experts binnen handbereik.

Verkoopstrategieën zijn niet in elke regio even doeltreffend. Krijg toegang tot lokale expertise via de wereldwijde bureaupartners van BigCommerce.

"We hebben Hisense geholpen om aanzienlijk op te schalen en hun website in een maand tijd live te zetten. Ze hebben hun rechtstreekse B2C-verkoop geïntroduceerd en die vervolgens uitgebreid naar Amazon, eBay NewEgg en Walmart. We kunnen een site van concept tot livegang in vier weken uitwerken, oftewel 50% sneller. Met andere platforms zouden we veel meer tijd moeten besteden aan de configuratie."

Deskundig projectbeheer voor uw grootste projecten

Cd882 International@2X

Lanceringsdiensten

Doe een beroep op professionals van BigCommerce op het gebied van projectbeheer en e-commerce om projecten op tijd en vol vertrouwen tot een goed einde te brengen. We staan namelijk in rechtstreeks contact met de productteams van BigCommerce wereldwijd. Onze diepgaande expertise kan problemen beperken en voorbereiding versnellen met diensten voor solution architecting, catalogusoverdracht en implementatieprojectbeheer.

BCphoto Mensen Samenwerken Kantoor Algemeen

Succesdiensten

Vertrouw op technisch en strategisch accountbeheer om uw ingewikkeldste e-commerceproblemen op te lossen. BigCommerce biedt Enterprise-accountbeheer, technisch accountbeheer en educatieve diensten met persoonlijke adviseurs die u elke dag helpen successen te boeken.

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.     Essentials kiezen

Is dit meer dan u op dit moment nodig heeft? Begin met BigCommerce Essentials.

Essentials kiezen