Thu, 07/20/23, 11:30:00 AM

BigCommerce behaalt 24 van 24 medailles in 2023 Paradigm B2B Combine Midmarket- en Enterprise-edities

Het bedrijf stijgt in zowel de Midmarket- als Enterprise-editie, behaalt medailles in elke categorie en wordt in beide edities beoordeeld als 'Uitzonderlijk' (gouden medaille) voor totale beheerkosten. Het bevestigt dat het Open SaaS-platform uitgroeit tot de favoriete keuze van B2B-merken

AUSTIN, Texas – 20 juli 2023 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, maakte vandaag bekend dat het medailles heeft behaald in álle categorieën in de 2023 Paradigm B2B Combines voor Digital Commerce Solutions (Enterprise en Midmarket-edities). Daarmee scoort het bedrijf voor het vierde achtereenvolgende jaar beter dan in eerdere beoordelingen. BigCommerce scoorde hoger op in totaal zes categorieën in beide edities, waarmee het zijn positie verstevigde als het favoriete e-commerceplatform voor middelgrote en enterprise B2B-merken die willen groeien en hun schaal willen vergroten.

BigCommerce wist met de nieuwste release van B2B Edition én overnames van gevestigde technologiepartners BundleB2B en B2B Ninja de manier waarop verkopers en kopers handelen radicaal te veranderen. Verouderde B2B-methoden veranderen daardoor in een moderne, flexibele en wendbare digitale operatie met een samenstelbaar fundament die klaar is om ambitieus mee te groeien met het bedrijf.

De wereldwijde omvang van de B2B-e-commercemarkt zal in 2030 naar schatting ruim $ 33 miljard bedragen, wat neerkomt op een samengestelde jaarlijkse groei van 20,2%. Terwijl B2B e-commerce zijn B2C-tegenhanger inhaalt, blijft BigCommerce investeren om enterprise B2B-merken mogelijkheden op niveau te bieden met de flexibiliteit en het maatwerk die nodig zijn om onlineverkoopervaringen te verbeteren en digital native kopers te ontmoeten op de plek waar ze zijn. Het doel: conversies, terugkerende aankopen en klantloyaliteit beïnvloeden.

„BigCommerce implementeerde een breed scala aan B2B-functionaliteiten in het platform, waardoor B2B e-commerce praktisch en toegankelijk is voor grote B2B-merken die op zoek zijn naar een simpeler benadering van e-commerce”, aldus Brent Bellm, CEO van BigCommerce. „De vooruitgang die we in de Paradigm B2B Combines van dit jaar hebben laten zien, bevestigt ons vermogen om te voldoen aan de behoeften van middelgrote en grote ondernemingen om groei aan te jagen en de verwachtingen van B2B-kopers te overtreffen.”

Het platform van BigCommerce ontving 12 medailles in de Paradigm B2B (Midmarket Edition) en 12 medailles in de Paradigm B2B (Enterprise Edition). Het scoorde daarbij beter op 'Ability to Execute' (Midmarket Edition): de verbetering van een zilveren medaille (vorig jaar) naar een gouden medaille (nu) leverde in totaal van 5 gouden medailles op. Ook in de categorie 'Sales & Channel Enablement' (Enterprise Edition) steeg het platform van zilver naar goud, wat het totaal op 2 gouden medailles brengt.

De uitsplitsing van de prijscategorieën zijn:

2023 Paradigm B2B Midmarket Edition

  • 5 x goud ('Ability to Execute', 'Partner Ecosystem', 'Promotions Management', 'Sales & Channel Enablement', 'Total Cost of Ownership')

  • 6 x zilver ('Customer Service & Support', 'Integrations', 'Operations & Infrastructure', 'Marketplaces', 'Site Search', 'Transaction Management', 'Vision & Strategy')

  • 1 x brons ('Content & Data Management')

2023 Paradigm B2B Enterprise Edition

  • 2 x goud ('Sales & Channel Enablement', 'Total Cost of Ownership')

  • 3 x zilver ('Promotions Management', 'Site Search', 'Transaction Management')

  • 7 x brons ('Vision & Strategy', 'Ability to Execute', 'Content & Data Management', 'Customer Service & Support', 'Marketplaces', 'Partner Ecosystem', 'Integrations', 'Operations & Infrastructure')

Paradigm B2B Combine, die werd ontwikkeld en persoonlijk geëvalueerd door Paradigm B2B-CEO Andy Hoar, een deskundige op het gebied van B2B e-commerce, beoordeelt de alle leveranciersoplossingen op een schaal van vijf punten aan de hand van 38 gedetailleerde en gewogen criteria. Andy baseert zich daarbij op zijn jarenlange ervaring in de sector en op bijna 80 recente interviews met B2B-professionals, zoals VP's van e-commerce en IT-besluitvormers. De medailles werden toegekend op basis van samengestelde scores in 12 verschillende categorieën.

"Nu een nieuwe generatie B2B-klanten transparantie verwacht in alle stadia van de koopcyclus, moeten B2B-verkopers de hele formule voor kopers en verkoper heroverwegen, evenals de manier waarop ze omgaan met het migreren van offline klanten naar online”, aldus Andy Hoar, Chief Executive Officer bij Paradigm B2B. "De klanten van BigCommerce waren lovend over het uitgebreide partnerecosysteem van het bedrijf en de rijke open applicatiemarktplaats met robuuste API's en eenvoudige configuratie. BigCommerce is zeer geschikt voor B2B-bedrijven op midmarket- en enterpriseniveau die op zoek zijn naar een multitenant SaaS-oplossing voor e-commerce met een goede prijs-kwaliteitverhouding, een focus op partners en een uitgebreide open marktplaats voor toepassingen om robuuste functionaliteit toe te voegen.”

Download hier gratis exemplaren van beide Combines: 2023 Paradigm B2B Combine Midmarket Edition en 2023 Paradigm B2B Combine Enterprise Edition.

Over Paradigm B2B

Digitale innovatie zorgt voor een continu veranderende, onvoorspelbare en uitdagende omgeving die een B2B-bedrijf kan maken of breken. Om nú succesvol te zijn, moeten B2B-bedrijven verouderde bedrijfspraktijken en bedrijfsmodellen transformeren, en de manier waarop ze omgaan met klanten fundamenteel heroverwegen.

Paradigm B2B wil B2B-bedrijven helpen in de huidige complexe, digital-first omgeving. B2B-bedrijven hebben strategieën en roadmaps van wereldklasse met duidelijk gedifferentieerde klantervaringen nodig om te gedijen in een steeds meer verstoorde markt. Paradigm B2B biedt hoogwaardig, goed onderbouwd advies dat direct bruikbaar is. Paradigm B2B is gevestigd in Chicago, Illinois. Kijk voor meer informatie op http://www.paradigmb2b.com.

Over BigCommerce BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend open software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform waarmee verkopers van elke omvang hun bedrijf online kunnen opbouwen en laten groeien, en kunnen innoveren. BigCommerce biedt verkopers geavanceerde enterprise-grade functionaliteit, maatwerk en prestaties met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2C- en B2B-bedrijven in 150 landen en tal van industrieën gebruiken BigCommerce om prachtige, enthousiasmerende webwinkels te maken, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, Solo Stove, Ted Baker en Vodafone. Het hoofdkantoor van BigCommerce is gevestigd in Austin. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Kijk voor meer informatie op www.bigcommerce.com of volg ons op twitteren, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###