Wed, 12/15/21, 02:00:00 PM

BigCommerce breidt integratie en advertentiecoupon uit naar Frankrijk, Nederland, Italië en Nieuw-Zeeland

Verkopers in deze regio's kunnen nu TikTok For Business gebruiken als reclame- en verkoopkanaal om nieuwe doelgroepen te bereiken, groei te stimuleren en meer omzet te genereren

AUSTIN, Texas – 15 december 2021 – BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde merken, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn recente TikTok For Business-aanbod uitbreidt voor verkopers in Frankrijk, Nederland, Italië en Nieuw-Zeeland. Met het TikTok-partnerschap en de app, die momenteel beschikbaar is in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië, kunnen BigCommerce-verkopers hun merk laten zien om hun connecties met huidige klanten te verrijken, nieuwe kopers te bereiken en verkeer naar hun online winkels te leiden.

 Aangezien consumenten steeds meer handige en eenvoudige winkelervaringen verwachten, kan het benutten van de kracht van social commerce grote impact hebben op de verkoopconversies. Volgens TikTok was 57% van de gebruikers in Europa het ermee eens dat het socialmediaplatform hen aanspoorde om te winkelen, zelfs als ze daar niet op uit waren1.

"TikTok blijkt een steeds belangrijker kanaal te zijn voor e-commerce en een innovatieve manier om nieuwe merken te ontdekken", zegt Jim Herbert, Vice President en General Manager EMEA bij BigCommerce. "Terwijl we aanzienlijke vooruitgang blijven boeken op het gebied van internationale uitbreiding, blijft BigCommerce zich inspannen om verkopers van elke grootte te helpen meer omzet te genereren en een nieuw publiek te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Nu hebben we het voor verkopers in deze landen gemakkelijker gemaakt om hun merken te promoten bij de meer dan 1 miljard2 maandelijkse gebruikers van TikTok, en we maken het voor verkopers eenvoudig en betaalbaar om op het platform te adverteren.”

In aanmerking komende verkopers kunnen deelnemen aan het gezamenlijke advertentie-incentiveprogramma van BigCommerce en TikTok, zodat ze de verschillende advertentieoplossingen van TikTok met vertrouwen, financiële vrijheid en flexibiliteit kunnen verkennen om meer mensen te bereiken en bedrijfsgroei te stimuleren. Tot en met 31 januari 2022 ontvangen in aanmerking komende verkopers die $ 300 besteden aan advertenties, $ 1.000 aan advertentietegoed van TikTok en BigCommerce.

De TikTok For Business-app is beschikbaar voor verkopers via de BigCommerce Channel Manager en geeft partners een nieuwe aanpak om hun omnichannel-verkoopstrategieën te versterken en te helpen met content, optimalisatie en andere services. De TikTok-plug-in is eenvoudig in te stellen, zodat verkopers hun productcatalogus kunnen synchroniseren, geavanceerde Pixel-functies kunnen ontgrendelen en toegang kunnen krijgen tot betaalde advertenties en organische mogelijkheden, zoals TikTok Shopping en collectieadvertenties. Bovendien is de integratie verbeterd, waardoor verkopers gemakkelijk advertenties kunnen opzetten vanuit de app met behulp van de TikTok Advertising-module of vanuit TikTok Ads Manager voor nog meer geavanceerde mogelijkheden.

Aanvullende voordelen zijn onder meer:

●      Meer omzet genereren door innovatie. Verkopers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met de tools van TikTok om campagnes te ontwerpen en in te stellen en de juiste doelgroepen te definiëren. Het aanbevelingssysteem van TikTok doet de rest.

●      Authentieke connecties creëren met consumenten. Door gebruik te maken van unieke engagementoplossingen en indrukwekkende indelingen, zoals eenvoudig te maken videoadvertenties, kunnen verkopers op creatieve en authentieke wijze contact leggen met doelgroepen over de hele wereld.

●      Maximaliseren van het rendement op advertentie-uitgaven (ROAS) met slimme advertenties. Met TikTok kunnen verkopers aangepaste doelgroepen maken op basis van gebeurtenissen voor websitebezoekers, doelen aan deze gebeurtenissen toevoegen en campagneprestaties meten voor diverse conversies, zodat ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen op basis van de daadwerkelijke resultaten die uit de gegevens blijken.

●      Nieuwe manieren ontdekken om merkaanwezigheid op te bouwen en te creëren. Via TikTok Shopping kunnen verkopers boeiende content creëren om producten onder de aandacht te brengen die rechtstreeks linken naar de betaalpagina's van de webwinkel, waardoor consumenten makkelijk producten kunnen ontdekken en aanschaffen.

"De winkelervaring op TikTok draait helemaal om ontdekking: we hebben bedrijven van elke omvang ons platform zien gebruiken als creatieve plaats om nieuwe doelgroepen aan zich te binden en uiteindelijk meer te verkopen", aldus Melissa Yang, Head of Ecosystem Partnerships bij TikTok. "We kijken ernaar uit om met deze innovatieve groep partners samen te werken en het voor hun verkopers gemakkelijker dan ooit te maken om ontdekt te worden door onze gemeenschap."

TikTok Shopping is momenteel een proefoplossing die beschikbaar is in bepaalde landen. BigCommerce zal het programma in 2022 uitbreiden naar andere markten. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe samenwerking of om TikTok For Business te gaan gebruiken.

1 TikTok Marketing Science Understanding EU TikTok Audience Research 2021, uitgevoerd door Clear M&C Saatchi, oktober 2021

2 TikTok, september 2021

Over BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend software-as-a-service (SaaS) e-commerceplatform waarmee winkeliers van elke omvang hun bedrijf online kunnen opbouwen, innoveren en laten groeien. Als toonaangevende open SaaS-oplossing biedt BigCommerce verkopers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties op Enterprise-niveau met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende online winkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, SC Johnson, Skullcandy, Sony en Vodafone. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin en BigCommerce heeft kantoren in Londen, Kiev, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###