Mon, 03/28/22, 01:00:00 PM

BigCommerce brengt Multi-Storefront uit om het beheer van meerdere merken in één winkel te combineren, voor meer schaalbaarheid en groei voor zakelijke verkopers

https://www-cdn.bigcommerce.com/assets/Multi-Storefront.png?mtime=20220325141309

Met deze nieuwe functionaliteit kunnen zakelijke verkopers slimmer opschalen en sneller groeien. Vanuit één BigCommerce-winkel kunnen ze nu efficiënt meerdere winkelsites beheren voor verschillende regio's, segmenten en merken

AUSTIN, TX28 maart, 2022BigCommerce (Nasdaq: BIGC), een toonaangevend Open SaaS e-commerceplatform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken, heeft vandaag Multi-Storefront aangekondigd. Met deze nieuwe functie kunnen zakelijke verkopers meerdere winkelontwerpen maken en beheren vanuit één BigCommerce-winkel. Zo kunnen ze groei stimuleren en tegelijkertijd de operationele kosten en complexiteit van het beheer van meerdere winkelervaringen beperken. 

Verkopers die hun omzet willen vergroten in nieuwe regio's met gelokaliseerde winkelontwerpen, het beheer van meerdere merken willen stroomlijnen of aangepaste gebruikerservaringen willen bieden voor verschillende klantsegmenten, zoals B2C en B2B, hebben allemaal baat bij deze functie. Ze kunnen elk aspect van hun bedrijf nu soepel beheren vanuit één dashboard, met uitstekende klantervaringen die merkloyaliteit stimuleren.

"We vinden het belangrijk dat ons platform geschikt is voor ingewikkelde toepassingen en Multi-Storefront is hierbij een grote mijlpaal. We verwachten dat dit onze meest ingrijpende productverbetering voor grote bedrijven tot nu toe gaat zijn", zegt Brent Bellm, de CEO van BigCommerce. "Met deze krachtige nieuwe functionaliteit kunnen verkopers hun merk, marktsegment en geografische bereik flexibel uitbreiden. De oplossing is zeer schaalbaar omdat alles binnen één account plaatsvindt."

Voor alle winkelontwerpen kan het native Stencil-themaframework van BigCommerce worden gebruikt of een oplossing van een externe headless front-end zoals Next.js, Bloomreach of WordPress. Merken kunnen bovendien een combinatie van headless en native Stencil-thema's binnen hun account toepassen. 

Bullitt Group, een pionier op het gebied van mobiele telefoons die tegen een stootje kunnen, produceert en verkoopt Cat-telefoons en Motorola Defy-telefoons vanuit het VK. Het bedrijf gebruikt Multi-Storefront om meerdere unieke winkelontwerpen te combineren in één winkel, zodat ze hun klanten gelokaliseerde gebruikerservaringen kunnen bieden.

"We waren op zoek naar een systeem waarbij we niet steeds hoefden te schakelen tussen meerdere instanties om iets aan te passen. BigCommerce biedt dat systeem", zegt Ryan Stapleton, Ecommerce Director bij Bullitt Group. In de casestudy van Bullitt Group leest u hoe het bedrijf Multi-Storefront heeft gebruikt om op te schalen. 

Met de functie Multi-Storefront, te vinden in het configuratiescherm van BigCommerce, kunnen verkopers gepersonaliseerde winkelervaringen bieden aan verschillende klantgroepen. Ze kunnen unieke winkelontwerpen maken met afzonderlijke domeinen, aangepaste designs en e-mails over transacties en aanbiedingen, en aparte prijzen inclusief gewenste betaalmethoden. Verkopers profiteren ook van vereenvoudigd beheer omdat ze een compleet beeld krijgen van het beheer van klanten, producten, orderverwerking en winkelanalyses en gegevensinzichten.

Belangrijkste voordelen van Multi-Storefront voor verkopers:

  • Breid soepel uit naar nieuwe markten met meerdere winkelontwerpen die zijn afgestemd op verschillende kopers.

  • Verlaag de kosten en stroomlijn de bedrijfsvoering door het aantal systemen en integraties van het bedrijf te beperken. Dat betekent minder onderhoudskosten, meer omzet en minder kopzorgen.

  • Verhoog de efficiëntie en stimuleer groei door dubbel werk te vermijden met een gecentraliseerd systeem voor het beheer van alle winkelontwerpen. Of u nu nieuwe producten moet toevoegen of prijzen wilt bijwerken, u doet het allemaal in één keer op dezelfde plek.

  • Neem slimmere, op gegevens gebaseerde beslissingen met krachtige inzichten uit een uniforme gegevensbron. Analyseer uw bedrijf in zijn geheel of beoordeel de prestaties van een specifieke winkel. 

BigCommerce werkt nauw samen met zijn uitgebreide ecosysteem van partners voor de ondersteuning van Multi-Storefront. Veel partners hebben hun apps al bijgewerkt zodat ze werken met Multi-Storefront, en zelfs geoptimaliseerde oplossingen bieden op basis van deze nieuwe functionaliteit.

Multi-Storefront is beschikbaar voor alle nieuwe BigCommerce-verkopers. Ga naar bigcommerce.com/multi-store als u interesse heeft in een gratis proefversie of meer wilt weten over Multi-Storefront van BigCommerce.

Over BigCommerce 

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) is een toonaangevend Open SaaS (Software-as-a-Service) e-commerceplatform waarmee verkopers van elke omvang hun bedrijf online kunnen opbouwen, innoveren en laten groeien. BigCommerce biedt verkopers geavanceerde functionaliteit, maatwerk en prestaties voor grote ondernemingen met eenvoud en gebruiksgemak. Tienduizenden B2B- en B2C-bedrijven in 150 landen en tal van branches gebruiken BigCommerce om prachtige, boeiende online winkels te creëren, waaronder Ben & Jerry's, Molton Brown, S.C. Johnson, Skullcandy, SoloStove, Ted Baker en Vodafone. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin en BigCommerce heeft kantoren in Londen, Kyiv, San Francisco en Sydney. Ga voor meer informatie naar www.bigcommerce.com of volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.

BigCommerce® is een geregistreerd handelsmerk van BigCommerce Pty. Ltd. Handelsmerken en dienstmerken van derden zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###