BigCommerce versus Salesforce Commerce Cloud

BigCommerce is een flexibel platform dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd met bestaande systemen, zodat je de flexibiliteit hebt die nodig is om snel én kosteneffectief te schalen. 

BigCommerce versus Salesforce Commerce Cloud: waarom bedrijven de overstap maken

Ons flexibele e-commerceplatform biedt eindeloze verkoopmogelijkheden en helpt je om de verwachtingen van je klanten te overtreffen.

Vrijheid om te innoveren en te experimenteren

Je vastleggen aan één platform klinkt misschien handig, tot je iets wilt veranderen. Als je een derde partij verkiest boven de toegevoegde diensten van Salesforce, kom je onvermijdelijk voor extra obstakels en kosten te staan. Bij BigCommerce is 90% van het platform toegankelijk via API's, waardoor je gemakkelijk aangepaste apps en integraties kunt bouwen, kunt lanceren in nieuwe markten en kunt uitbreiden naar meerdere kanalen.

Lagere totale eigendomskosten

Slimme bedrijven moeten investeren en prioriteit geven aan activiteiten die inkomsten genereren. Maar een implementatie op Salesforce Commerce Cloud kan al snel meer dan $ 250.000 kosten. Bovendien zit je vast aan een contract van 3 tot 5 jaar. BigCommerce biedt meerdere abonnementen in combinatie met transparante vaste prijzen, zodat je een financieel plan kunt maken zonder verrassingen.

Snel lanceren en wendbaar blijven

Merken moeten snel reageren op steeds veranderende verwachtingen van consumenten. Het BigCommerce-platform is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Lanceer snel een winkel en voer eenvoudig updates door, zonder een ervaren ontwikkelaar in te moeten schakelen. Met Salesforce kunnen zelfs kleine wijzigingen moeilijk zijn vanwege alle maatwerkontwikkeling. 

B2C en B2B verkopen op één platform

Met BigCommerce kun je je B2C- en B2B-kanalen consolideren op één enkel platform en zo je efficiëntie maximaliseren en knelpunten vermijden. Aan de andere kant biedt Salesforce B2C en B2B afzonderlijk aan, wat de kosten kan opdrijven, de complexiteit kan vergroten en de ontwikkelbudgetten kan opsouperen.

Succesverhalen over migratie

 Burrow White
“Sinds onze lancering op BigCommerce in juli 2019 is Burrow geëvolueerd van een bedrijf met één product, één kanaal en één leverancier naar een bedrijf met meerdere producten, meerdere kanalen en meerdere leveranciers. Ons vorige e-commerceplatform kon die veranderingen gewoon niet meer aan.”
Kabeer Chopramedeoprichter en CEO
Yeti fietst wit
"BigCommerce heeft ons geholpen af te stappen van het werken op meerdere back-endsystemen die niet goed met elkaar communiceerden en ons soms een weinig positieve klantervaring opleverden. Door ons op slechts één platform te begeven, ontstaat een veel naadlozere ervaring voor onze klanten."
KRISTI JACKSONDirector of Marketing
Logo online winkels wit
“Anders dan bij ons vorige platform wilden we een gebruiksvriendelijke API met volledige functionaliteit, zodat we onze eigen integratie konden programmeren. Dat hebben we gekregen met BigCommerce. We hebben nu een platform dat wordt gehost en dat ons veel stress uit handen neemt doordat een groot deel van het PCI-complianceproces voor ons wordt geregeld.”
Crystal RhomeDirector of Technology
 Burrow White
Yeti fietst wit
Logo online winkels wit

Veelgestelde vragen over BigCommerce versus Salesforce Commerce Cloud

Aanbevolen bronnen

Image
Artikel

Een e-commerceplatform kiezen

Lees onze gids om je te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen op je e-commerceplatform.

Contentdownload

Zes pijnpunten op het gebied van e-commerce overwinnen

Ontdek met welke grootste uitdagingen merken worden geconfronteerd met hun e-commerceplatforms en hoe ze die oplossen.

Artikel

E-commerce begrijpen: Costsida a Headless

Image
Blog

5 voorspellingen voor de CBD-industrie voor 2022

Laat je bedrijf groeien met BigCommerce

Ontdek hoe je je bedrijf met BigCommerce kunt laten groeien zonder extra kosten of complexiteit.

Badgley Mischka, wit
Nikon-logo, wit
Sharp USA White
Burrow White
Black Diamond Wit
Hh Gregg logo, wit

Vul dit formulier in om aan de slag te gaan

Ons team neemt binnen 24 uur contact op voor een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken.