BigCommerce versus Wix

Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen: met het flexibele, gebruiksvriendelijke e-commerceplatform van BigCommerce kan je webshop nu en in de toekomst groeien.

BigCommerce versus Magento: waarom bedrijven de overstap maken

Maak je BigCommerce-webshop snel en gemakkelijk gebruiksklaar. BigCommerce biedt alle ingebouwde functies die je nodig hebt om tijd en geld te besparen.

Krijg toegang tot meer ingebouwde functies en functionaliteit

Wix opereert in de eerste plaats als websitebouwer en als tweede als e-commerce-oplossing, waardoor verkopers beperkingen opleggen aan de opslag, API-oproeplimieten, zeer weinig e-commerce-apps en oplossingen voor de verkoop van groothandel. Aan de andere kant biedt BigCommerce robuuste native functies voor de verkoop van B2C en B2B, zodat u uw online winkel snel kunt lanceren en uw activiteiten kunt schalen naarmate u groeit.

Pas u eenvoudig aan de steeds veranderende verwachtingen van de klant aan

Wix maakt het moeilijk om zich aan te passen naarmate de behoeften van uw bedrijf evolueren, zoals het helemaal opnieuw opbouwen om uw thema of de limieten voor beschikbare betalingsproviders te veranderen. BigCommerce geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft om te innoveren. Wissel eenvoudig tussen volledig responsieve thema's wanneer je maar wilt. Voeg digitale portemonnees toe aan uw site. En zoveel meer.

Bereik meer klanten door verkoopkanalen uit te breiden

BigCommere maakt het gemakkelijk om te verkopen op de beste sociale platforms en marktplaatsen ter wereld, zoals Amazon, Walmart, TikTok, Wish, Facebook, Instagram – en meer. Bovendien krijgt u een gratis Google Ads & Shopping-app. Wix heeft maar een paar native integraties, en zelfs als je voor apps betaalt, zoals MultiOrders, krijg je nog steeds niet toegang tot zoveel kanalen als BigCommerce.

Optimaliseer en automatiseer uw groothandelsmogelijkheden

Wix biedt geen ondersteuning voor de verkoop van producten in bulk/groothandel. In plaats daarvan stellen ze voor om beperkte pagina's te maken. BigCommerce ondersteunt groothandel e-commerce met native functionaliteit zoals prijslijsten en beperkte login. En met de B2B Edition heeft u toegang tot geavanceerde functies, waaronder het instellen van kopersrollen en -rechten, snel opnieuw bestellen, offertebeheer en meer.

Succesverhalen met BigCommerce

Baddie Labs grijs
“Ik zou mijn bedrijf niet zien slagen op de verschillende marktplaatsen zonder de hulp van BigCommerce. En er zijn nog andere marktplaatsen om aan te sluiten. Elke keer dat ik verbinding maak met een kanaal, komt BigCommerce met een heel ander kanaal waarmee we verbinding kunnen maken, dus daar ben ik enthousiast over.”
Dr.Keneshia BerkleyOprichter
Rode appel vuurwerk grijs
“Met Magento kregen we geen town hall meetings waar de CEO en producteigenaren je vertelden wat er nieuw is, wat er verbeterd wordt en ons, als klant, vervolgens onze mening vroegen over hoe het platform verbeterd zou kunnen worden. En we kregen geen 24 uur per dag chat- en telefonische ondersteuning en volledige toegang tot een gecontroleerd app- en partner-ecosysteem zoals we dat bij BigCommerce doen.”
JUSTIN NUTZMANE-COMMERCE DIRECTEUR
Plantkunde Melbourne Gray
“Als bloemist wist ik dat de technische kant van [het bedrijf] niet mijn sterke punt zou zijn. Ik ben niet zo handig met al die dingen. Het was dus erg belangrijk om een platform te vinden dat alles ingebouwd had en dat voor mij deed.”
ELLEN DOUGLASOPRICHTER EN EIGENAAR
Tectran grijs
“Het verkeer is zeker enorm toegenomen door de transactionele mogelijkheden toe te voegen, evenals alle basisprincipes die je bij BigCommerce krijgt. Ik weet niet of we aan zoekmachinemarketing hadden kunnen doen als we niet op een platform als BigCommerce zaten.”
TIM BRANDTDIRECTEUR DIGITALE EN MARKETING
Baddie Labs grijs
Rode appel vuurwerk grijs
Plantkunde Melbourne Gray
Tectran grijs

Veelgestelde vragen over BigCommerce versus Magento

Aanbevolen bronnen

There are no logos

Je bedrijf opschalen met BigCommerce

Ontdek hoe je je bedrijf met BigCommerce kunt laten groeien zonder extra kosten of complexiteit.