Bedrijfsprestaties tegen lagere kosten.

BigCommerce levert e-commercemogelijkheden voor ondernemingen, zonder traditionele vaste kosten, problemen of complexiteit.

Ontdek hoe klanten meer dan $ 300.000 hebben bespaard dankzij betere websiteprestaties.

Vereenvoudigde en gestroomlijnde activiteiten.

Om je activiteiten verder te stroomlijnen, hebben de experts van BigCommerce niet alleen een grondige opleiding over ons platform gekregen, maar ook in moderne best practices op het gebied van e-commerce. In elke stap van het proces staat jouw succes centraal.

BigCommerce verlaagt de totale kosten door:

Tijd besparen

Weinig onderhoud doordat hosting, updates, beveiliging en compliance worden afgehandeld, waardoor problemen sneller opgelost worden en er minder kosten en ergernissen zijn.

Minder verspilling

Dankzij ingebouwde mogelijkheden voor ondernemingen met integraties op aanvraag kun je functies toevoegen wanneer je die nodig hebt, in plaats van te betalen voor iets wat je niet nodig hebt.

Minder kosten

0% extra transactiekosten en geen andere extra kosten betekent dat je bespaart op terugkerende extra kosten bij andere providers.

Minder aandeel

BigCommerce beloont groei. Hoe groter je wordt, hoe minder je per bestelling betaalt, in plaats van de transactiekosten te verhogen als je meer verkoopt.

Succesverhalen met BigCommerce:

53% meer gebruikers

“BigCommerce heeft ons geholpen om af te stappen van het werken op meerdere back-endsystemen. Door ons op slechts één platform te begeven, ontstaat een veel naadlozere ervaring voor onze klanten."

Kristi Jackson, Director Marketing, YETI Cycles

111% meer gebruikers

“BigCommerce loopt gewoon. Het is heel gemakkelijk. We hoeven onze tijd niet te besteden aan reparaties of telefoontjes als iets niet werkt. We zijn alleen met BigCommerce bezig wanneer we onze omzet optimaliseren en laten groeien.”

Tyler Ireland, Marketing Manager, Kintec

84% meer websitebezoekers

“BigCommerce heeft voor ons alles veranderd, omdat ze aan de slag gingen met heel wat dingen waar we problemen mee hadden. We kregen een uitstekend platform dat aanvoelde als een broodnodige uitbreiding van ons team.”

Justin Dermit, Director of Ecommerce, TYLER'S

Prestaties op Enterprise-niveau. Minder kosten. Betere ondersteuning.

Dat is BigCommerce.