Bedrijfsprestaties tegen lagere kosten.

BigCommerce levert e-commercemogelijkheden voor ondernemingen, zonder traditionele vaste kosten, problemen of complexiteit.

Collage stats product variants skus price lists api calls generic

Vereenvoudigde en gestroomlijnde activiteiten.

Minder onderhoud. Meer focus op groei.

Focus op klanten en verkoop terwijl BigCommerce instaat voor de hosting, prestaties, kwaliteit, updates, platforminnovatie en pre-integratie met de beste technologieën en partners. Onze moderne, aangepaste, toonaangevende software-as-a-service minimaliseert de totale operationele kosten van een e-commerce website, waardoor je kunt focussen op wat het belangrijkst is: je bedrijf en je klanten.

Bewezen betrouwbaarheid. Gebouwd voor complexiteit.

Als beursgenoteerd bedrijf met een bewezen staat van dienst geeft BigCommerce heel wat van de grootste en meest veeleisende bedrijven in de wereld de beste uptime (99,98%+), topprestaties (100,0% uptime tijdens elke Cyber Week sinds 2016), piekcapaciteit en hoge complexiteit.

Gecertificeerd veilig en conform.

We bieden cruciale beveiliging en compliance voor grote bedrijven over de hele wereld met een steeds groter wordende lijst van Tier 1-certificeringen, waaronder ISO, SOC, PCI, FIPS, RH-ISAC, GDPR en CCPA.

Bruikbare inzichten, beheerd vanuit één account.

Krijg een volledig beeld van de prestatiegegevens van je onderneming met een perfect 360 graden-overzicht van omnichannel, multi-storefront, B2C/B2B, CaaS en internationale data, allemaal vanuit één account. Elk BigCommerce-ondernemingsaccount krijgt zijn eigen Google BigQuery-database, waaraan het gegevens en analytische tools kan toevoegen voor open toegang en onbeperkte analyse.

Om je activiteiten verder te stroomlijnen, hebben de experts van BigCommerce niet alleen een grondige opleiding over ons platform gekregen, maar ook in moderne best practices op het gebied van e-commerce. In elke stap van het proces staat jouw succes centraal.

Illustration icon thunderbolt speed pink operate

BigCommerce verlaagt de totale kosten door:

Tijd besparen

Weinig onderhoud doordat hosting, updates, beveiliging en compliance worden afgehandeld, waardoor problemen sneller opgelost worden en er minder kosten en ergernissen zijn.

Minder verspilling

Dankzij ingebouwde mogelijkheden voor ondernemingen met integraties op aanvraag kun je functies toevoegen wanneer je die nodig hebt, in plaats van te betalen voor iets wat je niet nodig hebt.

Minder kosten

0% extra transactiekosten en geen andere extra kosten betekent dat je bespaart op terugkerende extra kosten bij andere providers.

Minder aandeel

BigCommerce beloont groei. Hoe groter je wordt, hoe minder je per bestelling betaalt, in plaats van de transactiekosten te verhogen als je meer verkoopt.

Succesverhalen met BigCommerce:

Storefront yeti cycles bcp rounded corners
53% meer gebruikers

“BigCommerce heeft ons geholpen om af te stappen van het werken op meerdere back-endsystemen. Door ons op slechts één platform te begeven, ontstaat een veel naadlozere ervaring voor onze klanten."

Kristi Jackson, Director Marketing, YETI Cycles

Storefront kintec bcp rounded corners
111% meer gebruikers

“BigCommerce just runs. It's smooth. Our time in the back end isn’t spent fixing things or on the phone dealing with something not working. Our only time on BigCommerce is when we're optimizing and making our sales grow.”

Tyler Ireland, Marketing Manager, Kintec

Storefront tylers bcp rounded corners
84% meer websitebezoekers

“BigCommerce heeft voor ons alles veranderd, omdat ze aan de slag gingen met heel wat dingen waar we problemen mee hadden. We kregen een uitstekend platform dat aanvoelde als een broodnodige uitbreiding van ons team.”

Justin Dermit, Director of Ecommerce, TYLER'S

Illustration top glow pink operate

Bedrijfsprestaties.
Lagere kosten. Betere ondersteuning.

Dat is BigCommerce.

Illustration bottom glow pink operate