Prijzen en erkenning

Als toonaangevend e-commerceplatform heeft BigCommerce erkenning gekregen voor zijn krachtige prestaties, snelle groei, unieke bedrijfscultuur en inzet voor de gemeenschap. Hier volgt een greep uit de prijzen die we hebben ontvangen.

Beste platform voor grote bedrijven - B2C

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van e-commerceplatforms voor B2C.

Custom Card Thumbnail Logo Forrester
Forrester

Bij de recentste beoordeling van e-commerceplatforms voor B2C door een onafhankelijk onderzoeksbureau kwam BigCommerce als 'Sterke presteerder' uit de bus.

Custom Card Thumbnail Logo Gartner
Gartner

BigCommerce werd benoemd tot 'Uitdager' in het Gartner® Magic Quadrant™ voor e-commerceplatforms van 2021.

Custom Card Thumbnail Logo Gartner Customers Choice
Gartner Customers' Choice

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice-onderscheidingen geven erkenning aan aanbieders en producten die hoog worden gewaardeerd door klanten.

Beste platform voor grote bedrijven - B2B

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van e-commerceplatforms voor B2B.

Custom Card Thumbnail Logo Forrester
Forrester

Bij de recentste beoordeling van e-commerceplatforms voor B2B door een onafhankelijk onderzoeksbureau kwam BigCommerce als 'Sterke presteerder' uit de bus.

Custom Card Thumbnail Logo Paradigm B2B
Paradigm

Paradigm B2B erkent BigCommerce voor zijn uitzonderlijke partnerecosysteem en totale eigendomskosten.

Beste platform voor grote bedrijven - Headless

Custom Card Thumbnail Logo Idc
IDC

In het MarketScape-rapport van IDC uit 2020 wordt BigCommerce aangemerkt als 'Leider' op het gebied van headless e-commerceplatforms.

Beste mkb-platform

Custom Card Thumbnail Logo G2
G2

G2 Crowd heeft BigCommerce benoemd tot een van de beste e-commerceplatforms voor eigenaren van kleine bedrijven. Hiervoor werd gebruikgemaakt van beoordelingen van de gebruikersgemeenschap en werd het gebruiksgemak en de kwaliteit van de ondersteuning beoordeeld.

Custom Card Thumbnail Logo Trustradius Top Rated 2021
TrustRadius

BigCommerce werd door TrustRadius verkozen tot een van de beste e-commerce platforms vanwege de uitstekende klanttevredenheidsscores. Dit oordeel is uitsluitend gebaseerd op beoordelingen van winkeliers die met ons samenwerken.

Custom Card Thumbnail Logo Experts Choice 2019 Award
Expert's Choice

Het team van FinancesOnline kent de Expert's Choice Award toe aan producten die uitzonderlijk goede kwaliteit leveren als het gaat om het vervullen van de huidige behoeften op de B2B- en SaaS-markt. Bedrijven die deze prijs winnen, bieden hun klanten krachtige en efficiënte oplossingen.

Custom Card Thumbnail Logo Card Rates
CardRates.com

Van CardRates.com heeft BigCommerce de Editor's Retail Choice-award voor schaalbare e-commercesoftware gekregen omdat wij de winkeliers die met ons samenwerken, de mogelijkheid geven om hun omzet te verhogen en een uitstekende winkelervaring te bieden.

Custom Card Thumbnail Logo Ecommerce Ceo
Ecommerce CEO

Beste werkgever

Custom Card Thumbnail Logo Gptw Usa
Great Place to Work - VS

BigCommerce is in de VS voor 2021-2022 gecertificeerd als 'Great Place to Work'. Dit onderzoek is uitgevoerd op basis van een van 's werelds uitgebreidste beoordelingen van de bedrijfscultuur door Great Places to Work.

Custom Card Thumbnail Logo Gptw Aus
Great Place to Work - Australië

BigCommerce is in Australië voor 2021-2022 gecertificeerd als 'Great Place to Work'. Dit onderzoek is uitgevoerd op basis van een van 's werelds uitgebreidste beoordelingen van de bedrijfscultuur door Great Places to Work.

Custom Card Thumbnail Logo Gptw Uk
Great Place to Work - Verenigd Koninkrijk

BigCommerce is in het Verenigd Koninkrijk voor 2021-2022 gecertificeerd als 'Great Place to Work'. Dit onderzoek is uitgevoerd op basis van een van 's werelds uitgebreidste beoordelingen van de bedrijfscultuur door Great Places to Work.

Custom Card Thumbnail Logo Top Work Places 2021
Top Work Places - Bay Area

BigCommerce is in 2021 benoemd tot Top Workplace door de Bay Area News Group.