Onze leiders

BigCommerce blijft wereldwijd groeien, net als ons managementteam dat steeds diverser wordt. Onze leidinggevenden hebben ervaring met groeiende bedrijven zoals PayPal, HomeAway en Twitter. Ze worden ondersteund door een bestuur met vooraanstaande bedrijfsleiders die weten dat we alleen met onfeilbare toewijding aan je klanten een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

Ervaren leidinggevenden

BB Headshot

Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent is de Chief Executive Officer van BigCommerce. Hij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van detailhandel en e-commerce en bekleedde tal van directiefuncties, waarin hij heeft bijgedragen aan het succes van toonaangevende bedrijven zoals HomeAway en PayPal.

Headshot employee daniel lentz bigcommerce 1x

Daniel Lentz

Chief Financial Officer

Daniel is Chief Financial Officer bij BigCommerce. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met het begeleiden van financiële en operationele processen bij marktleiders zoals Dell, Procter & Gamble en RetailMeNot.

Steven Chung v2

Steven Chung

President

Steven is President bij BigCommerce. Hij is verantwoordelijk voor Sales, Marketing en Services, en heeft meer dan 20 jaar leiderschapservaring in e-commerce en technologie.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x

Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell is de Chief Commercial Officer van BigCommerce. Hij brengt meer dan 20 jaar managementervaring mee op het gebied van fusies en overnames, investeringen, joint ventures en bedrijfsontwikkeling.

Ben Sumrall Square

Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben is de Chief Operating Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior operationele en financiële functies bij organisaties die miljardenomzetten boeken, waaronder Amazon en Dell.

LP Headshot Leaders

Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa is de Chief Marketing Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opschalen van snelgroeiende bedrijven, met nadruk op zakelijke SaaS. Ze was in meerdere leidinggevende functies verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsvisie en -strategie, het aanjagen van bedrijfsprestaties door organische groei, internationale uitbreiding, fusies en overnames en het in goede banen leiden van zakelijke exits.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x

Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian is de Chief Technology Officer van BigCommerce. Voor zijn tijd bij BigCommerce was hij CTO bij Borderfree, waar hij toezicht hield op alle aspecten van productie en technologie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij Jetsetter, Gilt City en Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x

Marc Ostryniec

Chief Sales Officer

Marc is de Chief Sales Officer van BigCommerce. Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verkoopleiderschap en het aanjagen van forse groei en uitvoering van strategieën binnen de sectoren voor detailhandel, financiële dienstverlening en producten.

Rob Kaloustian

Rob Kaloustian

Chief Services Officer

Rob is de Chief Services Officer van BigCommerce. In zijn meer dan twee decennia durende carrière heeft hij leiding gegeven aan klantsucces-, sales engineering- en klantgerichte technische teams bij verschillende wereldwijde technologiebedrijven.

Rosie Rivel photo

Rosie Rivel

Chief Information Officer

Rosie is de Chief Information Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als executive professional in de IT-industrie, waaronder senior functies bij Kelly Services, Delphi Medical en Deloitte Consulting.

Hubert Headshot Square

Hubert Ban

Chief Accounting Officer

Hubert Ban is de Chief Accounting Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in accounting en rapportage bij beursgenoteerde bedrijven en de vier grote (Big 4) accountantskantoren.

Chuck Headshot Square 1

Chuck Cassidy

General Counsel

Chuck is de General Counsel (bedrijfsjurist) van BigCommerce. Hij werkt sinds 2017 bij BigCommerce en is verantwoordelijk voor het juridisch beheer van tal van bedrijfsonderdelen en de strategische prioriteiten van de organisatie. Hij heeft ruime ervaring met het vertegenwoordigen van software- en technologiebedrijven in de groeifase en beoefende eerder ondernemings- en transactierecht bij Vinson & Elkins, LLP.

Troy Cox

Troy Cox

SVP Product

Troy is de Senior Vice President Product bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in productontwerp en -ontwikkeling bij zowel start-ups als grote beursgenoteerde bedrijven, waaronder Microsoft.

Becky Logan

Becky Logan

Senior Vice President People

Becky is de Senior Vice President People bij BigCommerce. Ze houdt toezicht op het wereldwijde talentbeheer, de activiteiten en cultuur van HR en de ervaringsfuncties van medewerkers. Haar ervaring in HR telt meer dan 20 jaar in verschillende technologie- en horecabedrijven.

Adviseurs van wereldklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Raad van bestuur Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Wil je meer weten over BigCommerce en onze carrièremogelijkheden?

Hier bij BigCommerce laten we graag zien wie we zijn en welke inspirerende plannen we hebben om de e-commerce-industrie opnieuw te definiëren. Word lid van ons BigNetwork om op de hoogte te blijven van BigCommerce-nieuws, events en potentiële carrièremogelijkheden.

Word lid van ons BigNetwork