Onze leiders

BigCommerce blijft wereldwijd groeien, net als ons managementteam dat steeds diverser wordt. Onze leidinggevenden hebben ervaring met groeiende bedrijven zoals PayPal, HomeAway en Twitter. Ze worden ondersteund door een bestuur met vooraanstaande bedrijfsleiders die weten dat we alleen met onfeilbare toewijding aan je klanten een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

Ervaren leidinggevenden

BB Headshot
Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent is de Chief Executive Officer van BigCommerce. Hij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van detailhandel en e-commerce en bekleedde tal van directiefuncties, waarin hij heeft bijgedragen aan het succes van toonaangevende bedrijven zoals HomeAway en PayPal.

BC About Us Headshot02 4807 SJ 2x
Robert Alvarez

Chief Financial Officer

Robert is de Chief Financial Officer van BigCommerce. In zijn vier eerdere functies speelde hij een grote rol bij de overname of notering van het bedrijf en hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van financiën, planning en zakelijke transacties.

BC About Us Headshot06 Klein CD610 2x
Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell is de Chief Commercial Officer van BigCommerce. Hij brengt meer dan 20 jaar managementervaring mee op het gebied van fusies en overnames, investeringen, joint ventures en bedrijfsontwikkeling.

Ben Sumrall Square
Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben is de Chief Operating Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior operationele en financiële functies bij organisaties die miljardenomzetten boeken, waaronder Amazon en Dell.

LP Headshot Leaders
Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa is de Chief Marketing Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opschalen van snelgroeiende bedrijven, met nadruk op zakelijke SaaS. Ze was in meerdere leidinggevende functies verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsvisie en -strategie, het aanjagen van bedrijfsprestaties door organische groei, internationale uitbreiding, fusies en overnames en het in goede banen leiden van zakelijke exits.

BC About Us Headshot05 4807 SJ 2x
Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian is de Chief Technology Officer van BigCommerce. Voor zijn tijd bij BigCommerce was hij CTO bij Borderfree, waar hij toezicht hield op alle aspecten van productie en technologie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij Jetsetter, Gilt City en Best Buy.

BC About Us Headshot09 4807 SJ 2x
Marc Ostryniec

Chief Sales Officer

Marc is de Chief Sales Officer van BigCommerce. Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verkoopleiderschap en het aanjagen van forse groei en uitvoering van strategieën binnen de sectoren voor detailhandel, financiële dienstverlening en producten.

Rob Kaloustian
Rob Kaloustian

Chief Services Officer

Rob is de Chief Services Officer van BigCommerce. In zijn meer dan twee decennia durende carrière heeft hij leiding gegeven aan klantsucces-, sales engineering- en klantgerichte technische teams bij verschillende wereldwijde technologiebedrijven.

BC About Us Headshot10 4807 SJ 2x
Sherri Manning

Chief People Officer

Sherri Manning is Chief People Officer by BigCommerce. Ze brengt een schat aan hr-ervaring mee in haar leidinggevende functie en is verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling, werving en behoud van medewerkers, beloningsplanning, arbeidsvoorwaarden en administratieve en facilitaire functies.

BC About Us Headshot15 4807 SJ 2x
Jeff Mengoli

Chief Legal Officer

Jeff is Chief Legal Counsel bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als vertegenwoordiger van groeiende bedrijven en was voorheen juridisch adviseur van de Amerikaanse dochterondernemingen van de Alibaba Group.

Rosie Rivel photo

Rosie Rivel

Chief Information Officer

Rosie is de Chief Information Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als executive professional in de IT-industrie, waaronder senior functies bij Kelly Services, Delphi Medical en Deloitte Consulting.

Bc photo employee daniel lentz
Daniel Lentz

Senior Vice President of Finance and Investor Relations

Daniel is cd Senior Vice President of Finance and Investors Relations bij BigCommerce. Hij heeft twee decennia ervaring met het begeleiden van financiële en operationele processen bij marktleiders zoals Dell, Procter & Gamble en RetailMeNot.

Troy Cox
Troy Cox

SVP Product

Troy is de Senior Vice President Product bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in productontwerp en -ontwikkeling bij zowel start-ups als grote beursgenoteerde bedrijven, waaronder Microsoft.

Pasfoto medewerker chris skarupski bigcommerce

Chris Skarupski

SVP of Corporate Development

Chris Skarupski is Senior Vice President Corporate Development bij BigCommerce. Hij heeft uitgebreide ervaring met transacties en is verantwoordelijk voor alle aspecten van de bedrijfsontwikkeling. Hij houdt zich onder andere bezig met het opstellen van de strategie voor bedrijfsontwikkeling, het identificeren en beoordelen van nieuwe kansen en het onderhandelen over de belangrijkste transactievoorwaarden. Ook ziet hij erop toe dat processen voor due diligence en de uitvoering van deals op alle vlakken zorgvuldig verlopen.

Adviseurs van wereldklasse

BOD Satish Malhotra
Satish Malhotra

The Container Store

BOD Sally Gilligan
Sally Gilligan

Gap Inc.

BC About Us Headshot19 4807 SJ 2x
Larry Bohn

General Catalyst

BC About Us Headshot25 4807 SJ 2x
Jeff Richards

GGV Capital

BC About Us Headshot24 4807 SJ 2x
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot ellen siminoff
Ellen Siminoff

Raad van bestuur Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds