Onze leiders

BigCommerce blijft wereldwijd groeien, net als ons managementteam dat steeds diverser wordt. Onze leidinggevenden hebben ervaring met groeiende bedrijven zoals PayPal, HomeAway en Twitter. Ze worden ondersteund door een bestuur met vooraanstaande bedrijfsleiders die weten dat we alleen met onfeilbare toewijding aan je klanten een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

Ervaren leidinggevenden

 • BB-Headshot

  Brent Bellm

  Chief Executive Officer

  Brent is de Chief Executive Officer van BigCommerce. Hij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van detailhandel en e-commerce en bekleedde tal van directiefuncties, waarin hij heeft bijgedragen aan het succes van toonaangevende bedrijven zoals HomeAway en PayPal.

 • bc-photo-employee-daniel-lentz

  Daniel Lentz

  Chief Financial Officer

  Daniel is cd Senior Vice President of Finance and Investors Relations bij BigCommerce. Hij heeft twee decennia ervaring met het begeleiden van financiële en operationele processen bij marktleiders zoals Dell, Procter & Gamble en RetailMeNot.

 • BC AboutUs-Headshot06 Klein CD610@2x

  Russell Klein

  Chief Commercial Officer

  Russell is de Chief Commercial Officer van BigCommerce. Hij brengt meer dan 20 jaar managementervaring mee op het gebied van fusies en overnames, investeringen, joint ventures en bedrijfsontwikkeling.

 • Ben Sumrall Square

  Ben Sumrall

  Chief Operating Officer

  Ben is de Chief Operating Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior operationele en financiële functies bij organisaties die miljardenomzetten boeken, waaronder Amazon en Dell.

 • LE-Headshot.png

  Lisa Eggerton

  Chief Marketing Officer

  Lisa is de Chief Marketing Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opschalen van snelgroeiende bedrijven, met nadruk op zakelijke SaaS. Ze was in meerdere leidinggevende functies verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsvisie en -strategie, het aanjagen van bedrijfsprestaties door organische groei, internationale uitbreiding, fusies en overnames en het in goede banen leiden van zakelijke exits.

 • BC AboutUs-Headshot05 4807 SJ@2x

  Brian Dhatt

  Chief Technology Officer, BigCommerce President, Feedonomics

  Brian is Chief Technology Officer bij BigCommerce en president van Feedonomics. Voordat hij bij BigCommerce kwam, was hij CTO bij Borderfree, waar hij leiding gaf aan alle aspecten van product en technologie, en bekleedde hij voorheen senior leiderschapsposities bij Jetsetter, Gilt City en Best Buy.

 • Rosie-Rivel-photo

  Rosie Rivel

  Chief Information Officer

  Rosie is de Chief Information Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als executive professional in de IT-industrie, waaronder senior functies bij Kelly Services, Delphi Medical en Deloitte Consulting.

 • Hubert-Headshot-Square

  Hubert Ban

  Chief Accounting Officer

  Hubert is de Chief Accounting Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in accounting en rapportage bij beursgenoteerde bedrijven en de vier grote (Big 4) accountantskantoren.

 • Chuck-Headshot-Square

  Chuck Cassidy

  General Counsel

  Chuck is de General Counsel (bedrijfsjurist) van BigCommerce. Hij werkt sinds 2017 bij BigCommerce en is verantwoordelijk voor het juridisch beheer van tal van bedrijfsonderdelen en de strategische prioriteiten van de organisatie. Hij heeft ruime ervaring met het vertegenwoordigen van software- en technologiebedrijven in de groeifase en beoefende eerder ondernemings- en transactierecht bij Vinson & Elkins, LLP.

 • Troy-Cox

  Troy Cox

  Chief Product Officer

  Troy is Chief Product Officer bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring in productontwerp en -ontwikkeling bij zowel start-ups als grote beursgenoteerde bedrijven, waaronder Microsoft.

 • Dan Holden

  Dan Holden

  Chief Information Security Officer

  Dan is Chief Information Security Officer bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT- en cyberbeveligingssector. Voordat hij bij BigCommerce kwam, bekleedde Dan verschillende leidinggevende functies bij bedrijven als Home Depot, Retail & Hospitality ISAC, Arbor Networks en TippingPoint.

 • Becky Logan

  Becky Logan

  Senior Vice President People

  Becky is de Senior Vice President People bij BigCommerce. Ze houdt toezicht op het wereldwijde talentbeheer, de activiteiten en cultuur van HR en de ervaringsfuncties van medewerkers. Haar ervaring in HR telt meer dan 20 jaar in verschillende technologie- en horecabedrijven.

Adviseurs van wereldklasse

 • BOD-SatishMalhotra

  Satish Malhotra

  The Container Store

 • BOD-SallyGilligan

  Sally Gilligan

  Gap Inc.

 • BC AboutUs-Headshot19 4807 SJ@2x

  Larry Bohn

  General Catalyst

 • BC AboutUs-Headshot25 4807 SJ@2x

  Jeff Richards

  GGV Captial

 • BC AboutUs-Headshot24 4807 SJ@2x

  Don Clarke

  Plex Systems, Inc.

 • headshot-ellen-siminoff

  Ellen Siminoff

  Board of Directors Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Wil je meer weten over BigCommerce en onze carrièremogelijkheden?

Hier bij BigCommerce laten we graag zien wie we zijn en welke inspirerende plannen we hebben om de e-commerce-industrie opnieuw te definiëren. Word lid van ons BigNetwork om op de hoogte te blijven van BigCommerce-nieuws, events en potentiële carrièremogelijkheden.