Onze leiders

BigCommerce blijft wereldwijd groeien, net als ons managementteam dat steeds diverser wordt. Onze leidinggevenden hebben ervaring met groeiende bedrijven zoals PayPal, HomeAway en Twitter. Ze worden ondersteund door een bestuur met vooraanstaande bedrijfsleiders die weten dat we alleen met onfeilbare toewijding aan uw klanten een succesvol bedrijf kunnen opbouwen.

Ervaren leidinggevenden

Bc About Us Headshot01 4807 Sj@2X
Brent Bellm

Chief Executive Officer

Brent is de Chief Executive Officer van BigCommerce. Hij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van detailhandel en e-commerce en bekleedde tal van directiefuncties, waarin hij heeft bijgedragen aan het succes van toonaangevende bedrijven zoals HomeAway en PayPal.

Bc About Us Headshot02 4807 Sj@2X
Robert Alvarez

Chief Financial Officer

Robert is de Chief Financial Officer van BigCommerce. In zijn vier eerdere functies speelde hij een grote rol bij de overname of notering van het bedrijf en hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van financiën, planning en zakelijke transacties.

Bc About Us Headshot06 4807 Sj@2X
Russell Klein

Chief Commercial Officer

Russell is de Chief Commercial Officer van BigCommerce. Hij brengt meer dan 20 jaar managementervaring mee op het gebied van fusies en overnames, investeringen, joint ventures en bedrijfsontwikkeling.

Bc About Us Headshot11 4807 Sj@2X
Ben Sumrall

Chief Operating Officer

Ben is de Chief Operating Officer van BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior operationele en financiële functies bij organisaties die miljardenomzetten boeken, waaronder Amazon en Dell.

Bc About Us Headshot03 4807 Sj@2X
Lisa Eggerton

Chief Marketing Officer

Lisa is de Chief Marketing Officer van BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opschalen van snelgroeiende bedrijven, met nadruk op zakelijke SaaS. Ze was in meerdere leidinggevende functies verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsvisie en -strategie, het aanjagen van bedrijfsprestaties door organische groei, internationale uitbreiding, fusies en overnames en het in goede banen leiden van zakelijke exits.

Bc About Us Headshot04 4807 Sj@2X
Jimmy Duvall

Chief Product Officer

Jimmy is de Chief Product Officer van BigCommerce. Voordat hij bij BigCommerce in dienst trad, bekleedde hij belangrijke leidinggevende functies op het gebied van producten bij Hootsuite, Magento, GSI Commerce en Yahoo!

Bc About Us Headshot05 4807 Sj@2X
Brian Dhatt

Chief Technology Officer

Brian is de Chief Technology Officer van BigCommerce. Voor zijn tijd bij BigCommerce was hij CTO bij Borderfree, waar hij toezicht hield op alle aspecten van productie en technologie. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende posities bij Jetsetter, Gilt City en Best Buy.

Bc About Us Headshot09 4807 Sj@2X
Marc Ostryniec

Chief Sales Officer

Marc is de Chief Sales Officer van BigCommerce. Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verkoopleiderschap en het aanjagen van forse groei en uitvoering van strategieën binnen de sectoren voor detailhandel, financiële dienstverlening en producten.

Bc Headshot Kaloustian Square
Rob Kaloustian

Chief Services Officer

Rob is de Chief Services Officer van BigCommerce. In zijn meer dan twee decennia durende carrière heeft hij leiding gegeven aan klantsucces-, sales engineering- en klantgerichte technische teams bij verschillende wereldwijde technologiebedrijven.

Bc About Us Headshot10 4807 Sj@2X
Sherri Manning

Chief People Officer

Sherri Manning is Chief People Officer by BigCommerce. Ze brengt een schat aan hr-ervaring mee in haar leidinggevende functie en is verantwoordelijk voor organisatieontwikkeling, werving en behoud van medewerkers, beloningsplanning, arbeidsvoorwaarden en administratieve en facilitaire functies.

Bc About Us Headshot15 4807 Sj@2X
Jeff Mengoli

Chief Legal Officer

Jeff is Chief Legal Counsel bij BigCommerce. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als vertegenwoordiger van groeiende bedrijven en was voorheen juridisch adviseur van de Amerikaanse dochterondernemingen van de Alibaba Group.

Bc About Us Headshot08 4807 Sj@2X
MaryAnn Bekkedahl

Senior Vice President of Business Development

MaryAnn is Senior Vice President Global Business Development bij BigCommerce. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsontwikkeling en salesleiderschap bij zowel gevestigde als startende media- en e-commercebedrijven, waaronder Time, Inc. en Keep.com.

Bc Photo Employee Daniel Lentz
Daniel Lentz

Senior Vice President of Finance and Investor Relations

Daniel is cd Senior Vice President of Finance and Investors Relations bij BigCommerce. Hij heeft twee decennia ervaring met het begeleiden van financiële en operationele processen bij marktleiders zoals Dell, Procter & Gamble en RetailMeNot.

Adviseurs van wereldklasse

Bc About Us Headshot19 4807 Sj@2X
Larry Bohn

General Catalyst

Bc About Us Headshot22 4807 Sj@2X
Steve Murray

Revolution

Bc About Us Headshot25 4807 Sj@2X
Jeff Richards

GGV Capital

Bc About Us Headshot24 4807 Sj@2X
Don Clarke

Plex Systems, Inc.

Headshot Jack Mcdonald
Jack McDonald

Upland Software

Headshot Ellen Siminoff
Ellen Siminoff

Raad van bestuur Zynga, Shmoop, Discovery Education, Solarwinds

Investeerders met visie

Investor Images 3828 Rs @2X