Uw keuze van betaalproviders

Kies uit meer dan 65 vooraf geïntegreerde online betalingsoplossingen, die 230 landen en meer dan 140 valuta's bedienen.

De beste betaaloplossingen, zonder extra kosten

Installatie met één klik

Bereik uw eerste verkoop sneller door direct met één klik de belangrijkste creditcards, PayPal en Apple Pay te accepteren.

Mobiel geoptimaliseerd

Omarm mobiele kopers met online betalingsoplossingen die het kopen vanaf draagbare apparaten eenvoudig maken.

Ga internationaal

Ondersteun meerdere valuta's en accepteer eenvoudig betalingen van kopers over de hele wereld.

Bevestig Zwart
Adyen zwart
Amazon Betaal zwart
Apple Pay Zwart
Autoriseer netto Zwart
Barclaycard Zwart
Chase Zwart
Afrekenen com zwart
Cyberbron Wit
Pay Pal Zwart
Streep Zwart

Een betalingsaanbod dat uw bedrijf kan verbeteren

De functies en voordelen van onze toonaangevende reeks oplossingen zullen ervoor zorgen dat betalingen een strategisch voordeel voor uw bedrijf worden.

Vrijheid van transactiekosten

Hoewel Shopify tot 2% van de omzet in rekening brengt voor het gebruik van een betalingsoplossing van derden, laten we u de oplossing van uw keuze zonder boetes gebruiken.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Elke online betaaloplossing die we integreren is ontworpen om naadloos te werken bij het afrekenen, ongeacht welk apparaat uw klanten gebruiken. Stroomlijn mobiel afrekenen nog verder met de nieuwste digitale portemonnees.

Voorgeïntegreerd, volledig compatibel

Al onze online betalingsoplossingen zijn PCI-compatibel en zijn rechtstreeks in ons platform ingebouwd, zodat u geen tijd, geld of moeite hoeft te besteden aan het operationeel maken of certificeren ervan.

Betaalmogelijkheden om aan elke behoefte te voldoen

Wat u ook uit uw betaaloplossing wilt halen, wij hebben aanbieders die u kunnen helpen.

Wereldwijd uitbreiden

BigCommerce biedt integraties met toonaangevende providers die online betalingen mogelijk maken in meer dan 95 landen.

Bied lokale betalingsopties aan

We zijn geïntegreerd met Adyen, zodat u wereldwijd meer lokale betaalmethoden kunt accepteren.

Zorg voor financieringsmogelijkheden

Geef uw klanten meer koopkracht en help uw gemiddelde bestelwaarde te laten groeien zonder kredietrisico's te lopen.

*Prijsvoorwaarden: BigCommerce ondersteunt een breed scala aan betalingsproviders. Om in aanmerking te komen voor het PayPal powered by Braintree-tarief vindt u hier de details en uw volgende stappen.

De verwerkingskosten voor betaalpassen en creditcards beginnen bij 2,59% + $ 0,49 per transactie voor alle BigCommerce-abonnementen. Je vindt de prijzen van elk abonnement hier. Afhankelijk van je abonnement kun je in aanmerking komen voor het gepubliceerde verwerkingstarief voor dat abonnement. Om in aanmerking te komen, moet je een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf zijn. Vervolgens,

(1) Als u een nieuwe BigCommerce-handelaar bent en een proefaccount van PayPal, mogelijk gemaakt door Braintree, gebruikt, moet u een in aanmerking komend BigCommerce-abonnement (Plus, Pro of Enterprise) selecteren. Ga naar het klantengedeelte van uw BigCommerce-account, accepteer de voorwaarden van het geselecteerde BigCommerce-abonnement en stel een factureringsovereenkomst op. Vervolgens worden de kosten voor de eerste maand voor uw BigCommerce-abonnement in rekening gebracht en komt u in aanmerking voor de onderhandelde tarieven voor betalingsverwerking met PayPal, mogelijk gemaakt door Braintree. Als u een bestaande BigCommerce-handelaar bent die al een Plus-, Pro- of Enterprise-abonnement heeft, hoeft u deze stap niet te voltooien.

(2) Vanuit het gedeelte Betalingsinstellingen van het BigCommerce-accountconfiguratiescherm vult u de PayPal powered by Braintree-applicatie in en verzendt u deze om te upgraden van een proefaccount naar een volledig account. Tijdens het beoordelen van uw aanvraag kan er om aanvullende informatie worden gevraagd bij het team van PayPal powered by Braintree.

(3) 2 tot 3 werkdagen na uw goedkeuring* voor een PayPal powered by Braintree-account, ontvangt u per e-mail een prijscontract dat u digitaal moet ondertekenen. We raden u aan echosign@echosign.com toe te voegen aan uw witte lijst voor e-mail om het risico te verkleinen dat deze in uw spammap terechtkomt. Volg de instructies in de e-mail over het ondertekenen en retourneren van het contract.

(4) Uw account wordt vervolgens bijgewerkt om het nieuwe tarief weer te geven en u ontvangt een e-mailmelding met het bijgewerkte tarief. Dit kan tot 10 werkdagen duren. Uw nieuwe tarief is alleen van toepassing op transacties na de datum in uw notificatie-e-mail. Braintree beoordeelt periodiek hun klantaccounts om er zeker van te zijn dat de diensten en tarieven passen bij uw accountactiviteit. Braintree behoudt zich het recht voor om hun tarieven op elk moment te herzien, met inachtneming van een opzegtermijn van dertig (30) dagen voordat de nieuwe tarieven van kracht worden.** Mogelijk gemaakt door Adyen