BigCommerce vs. Magento

BigCommerce is een Open SaaS-platform dat flexibiliteit combineert met de voordelen van SaaS: lagere kosten, weinig onderhoud en sterke beveiliging.

BigCommerce versus Magento: waarom bedrijven de overstap maken

Onze flexibele oplossing biedt eindeloze commercemogelijkheden zodat je je bedrijf kunt opbouwen en kunt blijven innoveren en groeien.

Flexibiliteit voor een toekomstbestendig bedrijf

Door nieuwe technologieën, hogere verwachtingen van klanten en stevigere concurrentie is er steeds meer mogelijk in de wereld van e-commerce. Merken hebben behoefte aan flexibele technologie waarmee ze snel kunnen omschakelen. BigCommerce biedt platformbrede API's waarmee bedrijven hun sites kunnen personaliseren en integraties met externe applicaties en services kunnen implementeren. En dat allemaal zonder de broncode aan te passen.

Betrouwbare beveiliging

In e-commerce moet beveiliging altijd prioriteit krijgen. Maar met BigCommerce hoef je er niet zélf prioriteit aan te geven. In tegenstelling tot Magento past BigCommerce alle beveiligingspatches automatisch voor je toe. Bovendien heeft BigCommerce de certificeringen ISO/IEC 27001:2013 en PCI DSS 3.2, niveau 1. Je kunt er dus op rekenen dat de beveiliging in orde is, zodat je zelf kunt blijven bouwen aan je bedrijf.

Weinig onderhoud, meer tijd

Eigenaren van e-commercebedrijven (en hun ontwikkelaars) willen hun tijd niet verdoen met het implementeren van standaardupdates om hun site draaiende te houden. Daarom biedt BigCommerce probleemloze, automatische updates en upgrades. Je hebt altijd toegang tot de nieuwste functies, zodat je je aandacht kunt richten op innovaties die omzet genereren.

Schaalbaar en geschikt voor groei

BigCommerce is er voor bedrijven van elk formaat en in elke groeifase. Onze multi-tenant SaaS-oplossing is snel en gebruiksvriendelijk, met krachtige prestaties tegen lage kosten. BigCommerce biedt standaard de functies die je op dit moment nodig hebt. En dankzij eenvoudige integratiemogelijkheden met een uitgebreid ecosysteem van de beste oplossingen kun je aanpassingen doen naarmate je bedrijf groeit.

Succesverhalen over migratie

Thompson Tee Wit
"Magento gaf de ene kopzorg na de andere, van beveiligingsupdates tot delen van onze site die niet werkten. Met BigCommerce is dat allemaal geen probleem meer. Daarom houden we nu meer tijd over voor het runnen van ons bedrijf."
Randy Choi en Billy ThompsonMedeoprichters
Gereedschapsbesparing Wit
"Met de overstap naar Magento hebben we te veel compromissen moeten sluiten. Binnen een paar maanden moesten we concluderen dat dit niet het juiste platform was. We wilden meer controle hebben over onze site en onze eigen ontwikkelaars aannemen, zodat we niet afhankelijk zouden zijn van externe bureaus. BigCommerce bood ons die mogelijkheid."
Neil BruceEcommerce Manager
Snel fix wit
"[Magento] was erg duur in gebruik en er waren voortdurend problemen mee. We werken nu pas een paar maanden met BigCommerce en het gevoel binnen het bedrijf is: Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?"
LEE HACKETTEcommerce and Marketing Manager
Tylers Wit
"Vóór BigCommerce gebruikten we Magento. Voor elke actie moest er weer een andere functie of plug-in worden aangeschaft. We wilden onze klanten op een flexibele manier bereiken. Met BigCommerce kunnen we direct met al onze wensen aan de slag."
Ken WardDirecteur e-commerce
SOG Messen Wit
"Nu, met BigCommerce, hoef ik mijn tijd niet te besteden aan nadenken over de details die te maken hebben met de werking van de site. In plaats daarvan kan ik meer tijd besteden aan het bedenken van strategieën om de klant blij te maken en hoe we ons nieuwe merkverhaal op een echt aantrekkelijke manier kunnen vertellen."
Steve MolenaarDirecteur e-commerce
Thompson Tee Wit
Gereedschapsbesparing Wit
Snel fix wit
Tylers Wit
SOG Messen Wit

Veelgestelde vragen over BigCommerce versus Magento

Aanbevolen bronnen

Image
Contentdownload

Replatforming-handleiding voor e-commerce

Je bedrijf opschalen met BigCommerce

Ontdek hoe je je bedrijf met BigCommerce kunt laten groeien zonder extra kosten of complexiteit.

Tylers Wit
Gereedschapsbesparing Wit
Snel fix wit
SOG Messen Wit
Thompson Tee Wit

Vul dit formulier in om aan de slag te gaan

Ons team neemt binnen 24 uur contact op voor een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken.