BigCommerce versus PrestaShop

Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen: met het flexibele, gebruiksvriendelijke e-commerceplatform van BigCommerce kan je webshop nu en in de toekomst groeien.

BigCommerce versus PrestaShop: waarom bedrijven de overstap maken

Maak je BigCommerce-webshop snel en gemakkelijk gebruiksklaar. BigCommerce biedt alle ingebouwde functies die je nodig hebt om tijd en geld te besparen.

Flexibiliteit zonder complexiteit

Het opensourceframework van PrestaShop zorgt ervoor dat handelaren in een situatie terechtkomen waarin de oplossing het probleem wordt: door de broncode aan te passen, maken handelaren het systeem ingewikkelder, wat later tot hoge kosten en tijdrovend werk door ontwikkelaars kan leiden. Open SaaS-oplossingen zoals BigCommerce bieden naast de belangrijkste functies die de meeste handelaren nodig hebben ook flexibiliteit, zodat het platform aan de unieke wensen van de handelaar kan worden aangepast.

Gebruiksvriendelijker en lagere totale eigendomskosten

Ondanks dat PrestaShop gratis kan worden geïnstalleerd, kunnen handelaren tegen hogere totale eigendomskosten aanlopen als ze de kosten voor hosting, technische ondersteuning, onderhoudskosten, ontwikkelingskosten en uitbreidingskosten in beschouwing nemen. Bij een BigCommerce-abonnement zijn deze kosten al gedekt. Handelaren kunnen zich daardoor richten op de werkzaamheden voor hun bedrijf en hoeven zich niet druk te maken over het onderhoud van hun website.

Toonaangevende prestaties en beveiliging

BigCommerce wordt gehost op het Google Cloud Platform en biedt onbeperkte bandbreedte en een ongekende uptime van 99,99%. Daarnaast is BigCommerce ISO/IEC 27001:2013 en PCI DSS 3.2, niveau 1 gecertificeerd. Dit houdt in dat handelaren zich kunnen richten op innovaties die omzet genereren in plaats van de beveiliging.

24 uur per dag technische ondersteuning

Hoewel PrestaShop-handelaren tijdblokken voor technische ondersteuning kunnen kopen, wordt deze service meestal uitbesteed en niet rechtstreeks door PrestaShop geleverd. BigCommerce biedt 24/7 technische ondersteuning voor handelaren met elk type abonnement. Aanvragen voor ondersteuning worden binnen twee minuten beantwoord en meer dan 85% van de problemen wordt bij het eerste gesprek opgelost.

Veelgestelde vragen over BigCommerce versus PrestaShop

Image
Contentdownload

Replatforming-handleiding voor e-commerce

Laat je bedrijf groeien met BigCommerce

Ontdek hoe je je bedrijf met BigCommerce kunt laten groeien zonder extra kosten of complexiteit.

Lara White 210119 105305
Burrow Wit
Ben Jerrys Wit
Skullcandy White
Solo Stove White

Vul dit formulier in om aan de slag te gaan

Ons team neemt binnen 24 uur contact op voor een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken.