De volgende stap in B2B.

Voldoe aan de eisen van kopers met een meer intuïtief, aanpasbaar e-commerceplatform, gebouwd voor de unieke behoeften van B2B.

Tectran White
Black Diamond Wit
Berlin Packaging Wit
Wij, Cutter White
United aqua group, wit

B2B Edition wint 24/24 medailles in Paradigm B2B Combine 2023.

Moderniseer je B2B e-commerce.

Klantenportaal

Moderne en gepersonaliseerde ervaringen: inclusief aanpassingsmogelijkheden voor klanten en geautomatiseerde administratieve taken die de tevredenheid, loyaliteit en conversies verhogen.

Verborgen sales representatives

Stroomlijn B2B-aankopen: log in namens je bedrijf, krijg toegang tot boodschappenlijstjes, voeg producten toe aan de winkelwagen en plaats bestellingen zonder problemen.

Controle over de zichtbaarheid van betalingen

Beheer B2B-verkopen: beheer goedgekeurde betalingsopties, inclusief inkooporders en creditcards, voor een soepele aankoopervaring.

Beperkte toegang

Personaliseer je klanttraject: beperk logins, laat B2C- en gastgebruikers een bedrijfsaccount aanvragen, wat resulteert in een probleemloze ervaring voor iedereen.

Kopersrollen en machtigingen instellen

Breng een revolutie teweeg in je B2B-bedrijf: ervaringen op maat en aanpasbare klantenniveaus, met op rollen gebaseerde toegangscontrole.

Factuurportal

Versnel de facturerings- en betalingsverwerking: maak verschillende betalingsmethoden mogelijk voor snellere, efficiënte transacties die je klanten tevreden stellen en waardoor de facturerings- en betalingsverwerking versnelt.

Offertes en kortingen voor verkopers

Stimuleer de B2B-verkoop: bied gepersonaliseerde prijsopties, offertes en kortingen aan om de klantloyaliteit te bevorderen, de verkoop te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Gedeelde boodschappenlijstjes

Transformeer B2B-aankopen: sla meerdere boodschappenlijstjes op en beheer ze voor het eenvoudig terughalen en kopen van eerder opgeslagen producten voor verschillende afdelingen en projecten.

Opnieuw kopen

Vereenvoudig B2B-aankopen: bekijk de aankoopgeschiedenis van het hele bedrijf, inclusief prijzen, om moeiteloos artikelen opnieuw te bestellen en de voorraad te beheren.

Eenvoudig opnieuw bestellen

Beheer eenvoudig eerdere bestellingen, offertes en lijsten: genereer toegangspunten specifiek voor gebruikers/bedrijven en gebruik Quick Order Pad om efficiënt opnieuw bestellingen te plaatsen.

Frictieloze aankopen

Stroomlijn het koopproces met CPQ: automatische configuratie van de prijs en offerte met vooraf ingestelde boodschappenlijstjes voor snellere transacties en betere conversies.

Mobiel geoptimaliseerd

Ervaar een modern en gestroomlijnd aankooptraject: een mobielvriendelijk klantportaal, ontworpen voor klanten die 'digital natives' zijn, met een intuïtieve interface en self-service transacties.

Multi-Storefront

Beheer efficiënt meerdere storefronts: bereik nieuwe klanten in verschillende segmenten, regio's en branches, terwijl je de aankoopervaring personaliseert en de merkloyaliteit vergroot.

Headless ondersteuning

Versterk je B2B-bedrijf: MACH-architectuur, geavanceerde functionaliteit, naadloze integratie en gepersonaliseerde ervaringen via API's.

Eco(systeem)vriendelijk

Strategische B2B-partnerschappen: Hubspot, TradeCentric en Hawkseach bieden de beste oplossingen die tekorten in je teams, tijd en technologie invullen.

Waarom merken zeggen dat ze zijn overgestapt op B2B Edition.

Integreer de tools die je vertrouwt.

ERP, OMS, CRM — geen probleem. Vereenvoudig vitale integraties met één klik of pas je automatisering aan met open API's.

Verbeterde klantervaringen

Maak gebruik van diverse kant-en-klare tools voor een toonaangevende B2B-ervaring. Met een enkele klik kun je onmiddellijk offertes genereren, gebruikersmachtigingen instellen en bestellingen opnieuw plaatsen.

Verzending op maat

Verlaag kosten door aangepaste verzendtarieven te hanteren voor je B2B-klanten via onze native integratie met ShipperHQ, de toonaangevende engine voor verzendtariefregels.

Gegevenssynchronisatie met externe partijen

Gebruik ons open en uitbreidbare platform om in je eigen ecosysteem je gegevens te synchroniseren met de tool van een externe partij.

B2B e-commerce op jouw manier.

Industrie

Klanten uit de productiesector zijn anders dan andere consumenten, maar ze verwachten nog steeds moderne koopervaringen. Bied een aansprekende en probleemloze ervaring om zo concurrentievoordeel te behalen.

Groothandel

Maak het eenvoudiger met één enkele front- en backendervaring voor zowel de detail- als de groothandel. Automatiseer het beheer van klantgroepen en pas prijzen en kortingen aan tot op het SKU-niveau.

Sluit je aan bij de beste B2B-partners.

Ontwerp en realiseer een indrukwekkende webshop, verbeter de marketingresultaten en stroomlijn B2B-activiteiten. BigCommerce werkt samen met deskundige, gecertificeerde bureaus die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

"Onze B2B-activiteiten zijn vrij complex. Daarom hadden we behoefte aan bijvoorbeeld gespecialiseerde artikelkenmerken, aangepaste invoer, een interface met ons bestaande ERP-systeem en aangepaste verzend- en verwerkingsmogelijkheden voor onze klanten. Dat was geen eenvoudige taak. Maar dankzij American Eagle hebben we er vertrouwen in gekregen en zijn we erin geslaagd om onze visie te realiseren."

Chris Hiller, algemeen directeur, Berlin Packaging

Gemigreerd van: Offline naar Online

"We hebben samengewerkt met BigCommerce-partner Intuit Solutions. Zij hebben een skin op de betaalpagina van BigCommerce toegepast, waarmee alle informatie opnieuw wordt ingedeeld. De betaalpagina bestaat nu uit drie kolommen. Klanten hoeven niet meer te scrollen. Het ontwerp is heel duidelijk en overzichtelijk. Waar nodig kunnen we bovendien branding toevoegen en cross- of upsellen. Dat werkt erg goed."

David Berlach, medeoprichter/co-directeur, Bohemian Traders

Gemigreerd van: Volusion

“BigCommerce is zeer geschikt voor B2B-bedrijven die op zoek zijn naar een multitenant SaaS-oplossing voor e-commerce met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een focus op partners om extra functionaliteit toe te voegen.”

ANDY HOAR, CEO, PARADIGM B2B

Breidt je bereikbare markt probleemloos uit.

Verkoop en beheer B2B en DTC vanaf één platform.

Concureer met DNVB's

Nu de concurrentie van 'digitally native vertical brands' (DNVB's) sterker wordt, verkoop je rechtstreeks aan klanten en haal je de controle over je merchandising en productberichten naar jezelf toe.

Beheers je relaties

Beheers rechtstreeks je klantrelaties, ontwikkel gepersonaliseerde klantervaringen en bouw aan loyaliteit op de lange termijn.

"Vroeger waren we voor een groot deel van onze marketing afhankelijk van groothandels. Door rechtstreeks aan de consument te verkopen, kunnen we het verhaal van ons merk op onze eigen site en op onze eigen manier met klanten delen."

Heidi Maund, directeur e-commerce, Natori

Meer vrijheid. Meer verkopen. Minder complexiteit.

Dat is B2B Edition van BigCommerce.